Dvoubarevné prstýnky

Profilova fotka
Nevěsty, nebo spíš už tedy vdané ženy :-) Mohly byste mi doporučit, která značka dělá opravdu kvalitní dvoubarevné prstýnky, které nejsou dělány pouze jako povrchová úprava, která se časem ošoupe? Četla jsem tu již mnohokrát, že původně dvoubarevné prstýnky byly po čase jednobarevné, ptž byly udělány tak, že se ta barevná část pouze "požlutila" a následně se to časem ošoupalo. Někteří říkají, že by ta barevnost měla jakoby být vidět i uvnitř prstýnků. Děkuji za jakékoli zkušenosti a reakce :-)
Odpovědět
Doporučuji Daloo nebo Polomio, má to stejného majitele, pán prstýnky osobně vyrábí, na osobní schůzce vám i ukáže opotřebení prstýnků po nějaké době, takže víte, do čeho jdete. My osobně vybrali titan, protože i při opotřebení zůstává stále stejný barevný odstín (ne jako u zlata, které se musí čas od času porhodiovat), já tam mám proužek ze žlutého zlata a proužek stříbra, přítel jen stříbrný proužek, navíc design jsme si navrhli sami, je to výhoda, že jsou jen naše :)
Odpovědět
je to sice slovenska firma - zlatnictvo awoz, ale robili nam obrucky zo zlteho a cerveneho zlata. po troch rokoch vyzeraju stale ako nove, a to nosime obrucku obaja kazdy den. maju aj e-shop, tak by bolo snad mozne, nechat si prstienky dopravit do CR
Odpovědět
konkretne mame tieto: http://www.awoz.sk/vase-udaje?page=sh...
Odpovědět
my je objednávali u pana Haly z Boršova u ČB. Prstýnky také sám vyrábí, takže kvality bych se nebála a navíc je udělá přesně podle vašeho návrhu
Odpovědět
@janca92 Hlavně nobjednávej u firmy Brilas! Absolutní šmelináři a podvodníci, kteří absolutně neví, co to je precizní práce! Jsem extrémně vytočená a naštvaná.
Odpovědět
Profilova fotka
@sofii_s Tak tedy děkuji pěkně za upozornění, nad nimi jsem velmi uvažovala. Můžeš svojí špatnou zkušenost rozvést více, prosím?
Odpovědět
@janca92 Koukni na diskuzi pod touto - Brilas! Amateři a podvodníci! Tam jsem to celé rozepsala :)
Odpovědět
Profilova fotka
Naše firma vyrábí kombinace oceli se zlatem nebo titan se zlatem. Podívejte se na naše stránky . Nešleha.
Odpovědět
Dobrý den, krásné dvoubarevné prstýnky má Rýdl ;-) M.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?