Dřevěné snubní prsteny

Ahoj :) Nemáte některá z vás zkušenost s dřevěným prstýnkem? Chtěli bychom jej jako snubní prsteny, našla jsem si i českou firmičku, která je vyrábí. Nevím jestli prstýnek vydrží všechno jako klasické prsteny že zlata nebo stříbra a jestli nepotřebuji nějakou zvláštní péči. Děkuji za případné odpovědi :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, jestli ti tím pomohu, osobně nemám zkušenost s dřevěnými prstýnky, ani netuším, jak takové vypadají, ale i my chtěli něco jiného a volba padla na damasteel, které máme v dekoru dřevo a vydrží asi vše... Spíše jenom takový nápad jako alternativa. ;-)
Odpovědět
@imminence Zajímavé, děkuji i za to :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja teda nemam zkusenost se snubnim drevenym (mozna jsou delane jinak a kvalitneji), ale dostala jsem dreveny prstynek, ktery nebyl zrovna levny a bohuzel na vydrz nebyla nic moc. Za prve jsem ho musela porad sundavat, kdyz jsem si umyvala ruce, sprchovala se atd... jinak i kdyz byl nalakovany a necim napusteny, tak vzdycky tak nejak nabobtnal a pak asi po roce jsem i neco prastila rukou a prstynek praskl.
Odpovědět
Dělají se i prstýnky se dřevem vsazeným do jiného kovu, ty možná vydrží víc a jsou nádherné, koukali jsme na ně, ale obávám se, že takový prstýnek budete muset stejně často sundavat kvůli kontaktu s vodou, čistícími prostředky apod. My máme shodou okolností taky prsteny z damasteel od Kredum, jiné, ale taky vzor dřevo :-D mám od nich zásnubní i snubní prsten, dělám s nimi všechno, nesundávám je vůbec a akorát se mi trochu poškrábala perlička na zásnubním prstýnku, ale není to ani vidět, pokud ji vyloženě nestuduji zblízka, jinak žádný problém.
Odpovědět
@qetinka86 Děkuji za tip :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
jsou hezky, ale kde se daji koupit nemam tucha...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Máme a dnes se už výrábí po celém světe a z kvalitou z Fleru to asi nemá nic společného.
Odpovědět
Profilova fotka
@bambusecek mohu se zeptat odkud máte tyto prstýnky? Děkuji za odpověď :-)
Odpovědět
@barusv z www.woodenstyle.cz
Odpovědět
Profilova fotka
@bambusecek moc děkuji za odpověď a mohu se zeptat jak jste spokojeni? :-)
Odpovědět
@barusv My jsme spokojení, protože jsme chtěli něco jiného, netradičního. Ale zároveň jsme chtěli mít i nějaký kov, proto jsme zvolili titan, který je hodně tvrdý, jediná nevýhoda je, že se nedá případně velikost zmenšit nebo zvětšit.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také máme od woodenstylu a po počátečních protahováních (doporučuju kdyžtak objednat hodně dopředu, protože dodání posunuli víc než o měsíc), jsme spokojení. Zatím je máme rok a nevidím na nich známky opotřebení a to je nesundávám na manuální práci aj., pouze na mytí...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@bambusecek @niky555 super, děkuji za odpovědi :-) půjdeme do nich také :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?