Doporučujeme snubní prsteny z titanu

dali jsme si dělat titan. snubáky,dopadli výborně,vypadaji lépe než na foto.S pánem byla výborná domluva,vyryl i jmena a datum.Doporučuji těm co netouží po zlatu :-) x-)
Odpovědět
1
2
Aginko, můžeš sem napsat kontakt na toho pána ?
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych take rada!!! prosim
Odpovědět
www.e-piercing.cz ,jsou opravdu super.s panem se dá domluvit i na jiných tipech,než jsou na netu :-)
Odpovědět
Už sem ho tu chválila, mám od něj prsteny za pusu . . . jen bach na velikost, nám jeden dělal na 2x chudák . . . špatně se ta velikost odhaduje, asi doporučuji, když máte velikost 52 mu řekněte 51 . . . má je větší díky jinému tvaru . . .A taky pokud čekáte, že budou vypadat jako na obrázku, tak s tím nepočítejte . . .za měsíc slezl mat, který na nich byl a jsou totálně poškrábané . . . Ale tím ho nechci absolutně hanit, jsem s němi max. spokojená i přes tyto nedostatky, leč prostě co chceme za 1650,-, že . . . Jen radím, aby pak někdo nebyl zklamaný . . .
Odpovědět
nám velikost naprosto sedí,stáli nás něco přes 2000,s kamínky pro mě a s rytím,vypadají líp než na obr. který nám zaslal.Nosíme ho 20 dní a vubec se na nich nic nezměnilo,a to jsme je měli i u moře,stavěli z písku hrady atd.Prsteny vypadají skvěle! :-) x-)
Odpovědět
Holky a nevíte kontakt na titan prstýnky v Praze? Díky
Odpovědět
taky máme prsteny z titanu, nosíme je už měsíc a jsou pořád stejně krásné! Máme je z internerového obchodního domu Mija. Akorát je pravda s tou velikostí, raději si objednejte o číslo menší...taky jsem ho musela měnit. Ale jinak vřele doporučuju!! :-D
Odpovědět
je to problém je sehnat do páru,v Praze nevím,taky jsem z hl. m. :-|
Odpovědět
Zdravím, já jsem z Prahy a titanové prstýnky jsme si mailem objednali na e-piercing. Důkladně jsme vše prokonzultovali s panem Kubíkem, který je dělá. Maximálně se nám věnoval, velikosti nám poradil, byli jsme si je odzkoušet v několika kamenných obchodech abychom si byli jistí. V Praze jsme nesehnali žádného z prodejců, který by disponoval se stejnými cenami, jako pan Kubík. I MIJA byla dražší. Poškrábané jsou minimálně, zatím je nosíme měsíc, manžel si ho nesundává ani na těžší manuální práci. Jsme opravdu spokojení.
Odpovědět
Tak to by mě zajímalo z čeho ty prsteny děl Vám a nám pan Kubík . . . nesundáváme je a jsou poškrábaný děsně. Ale jak už jsem psala výše, je mně to jedno jsem spokojena i tak . . .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
ja myslela, ze titanove vydrzi..ze prave titanove se neposkrabou... My se porad nemuzeme dohodnou na prstyncich...ja chci hlavne aby vydrzely, aby se hned neposkrabaly.. Jak je to teda s titanem?
Odpovědět
nikdo nic???
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, my máme měsíc po svatbě a můj prstýnek je naprosto v pohodě, ale manžel má širší (já mám 4 mm, on 6 mm) a nějaké škrábance tam má, tak čekáme, až se ten titan zacelí ;-) Ale podle mě je to víc vidět na té širší plošce, navíc je to první prstýnek, co kdy měl manžel na prstě, tak si ho pořád prohlíží a oprašuje :-) Nezaujatě můžu říct, že dle mé zkušenosti má titan proti bílému zlatu větší výdrž, ale nějaké škrábance se tam časem udělají. S tím zacelením fakt ještě nevím, ale třeba za 50 let budou prstýnky stejné ;-)
Odpovědět
caira: I titan se poškrábe, ale jsou to škrábanečky ne rýhy. Poškrábe se stejně zlato či stříbro! Podívej se na nějaký stříbrný prsten třeba co nosíš delší dobu a takový škrábanečky mám i na snubáku z titanu. Ale u tohoto materiálu je výhoda, že se nebude zmenšovat či obrušovat díky jeho vtdosti nošením tak jako to dělá zlato, stříbro. Víš jak vypadají prsteny našich rodičů třeba. Maminčin po nošení 25 let je hladký bez rytiny a tenký. Táty vypadá jako by patřil někomu jinému. :-D
Odpovědět
je fakt, ze ja mam jeden stribrny prstynek { docela siroky} asi rok a ten je teda poskrabany az hruza, jsou v nem i hluboke ryhy atd.. Zasnubni je z bileho zlata a zespoda uz je taky videt par mini skrabanecku.. skoda, ze proste nic nezustane stejne krasne, ze? :-)
Odpovědět
ja mam stribrny prstynek a nosim ho uz pet let a byl poskrabany jak blazen - je taky siroky a hodne velka plocha. Byl puvodne rhodiovany, to zmizelo... A tak jsem pred tydnem byla ve zlatnictvi a dnes jsem si ho byla vyzvednout. Porhodiovali mi ho znovu a je jak novy. Vubec jsem ho nemohla poznat :)
Odpovědět
to je dobry napad, taky bych si mohla dat prstynek porhodiovat :-)
Odpovědět
Cairo a neni to ani drahe (120 Kč). Kdybych ten prstynek nedostala od meho milacka k druhemu vyroci trvani naseho vztahu, tak bych se tim asi nezabyvala a nechala bych ho s temi skrabanci, ale holt je pro me srdecni zalezitosti, kdyz jsem jeste ten zasnubni porad nedostala... Ale je to fakt uzasny co vse dnes jde udelat. Vypada fakt jako kdyz jsem ho dostala, mozna jeste lepe...
Odpovědět
Profilova fotka
prave jsem se dozvedela,za zlatnik,od ktereho chceme prstynky je nedela v kombinaci s titanem. My bychom je ale presto moc radi... Kde jste se byli podivat na takovych prstenech v kamennem obchode - v Praze??? Da se vse objednavat jen pres net,nebo jde nekde osobni domluva?
Odpovědět
Holky, nevíte jestli se dají koupit snubní prsteny z titanu o tloušťce 1,5mm - 2mm? Všechny, které jsme viděli měly všechny tloušťku 2,5mm nebo i více. Každopádně bychom prstýnky z titanu chtěli, jen nám ta tloušťka vadí :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, mám prosbičku, kde se dá v Praze juknout v kamenném obchodě na titanové prstýnky, na netu vypadají krásně, ale já bych je nejdříve chtěla vidět na živo než je objednám.U nás nikde je nevedou, tak mě napadla ta Praha. Díky moc. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, koukni na www.snubniprsteny.info maji kamenny obchod v Praze na Vysocanske a nabizeji i titanove prsteny. Taky se k nim chystam, jen jsem se tam jeste nedostala.
Odpovědět
Profilova fotka
adelo, moc díky. Praha od nás není moc daleko, tak bychom tam mohli zajet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, jen se chci zeptat, do titanových prstýnků je tedy možné si něco nechat vyrýt? díky za odpověď ;-)
Odpovědět
možné to je, ale nedělají to v každém rytectví... kdyžtak napiš do IP, pošlu ti kontakt na pána, který do titanu ryje ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, máte někdo zkušenosti s obchodním domem MiJa??? Nám se tam moc líbí, ale zajímalo by jak to je, kdyby jsme se náhodou netrefili do té velikosti, jestli je bez problémů vymění a jak dlouho se pak na to musí čekat :-|
Odpovědět
miluse my mame odtial prstienky a su uchvatne
Odpovědět
Profilova fotka
já vím taky se mi líbí a problém s nimi nebyl??? Trefili jste velikost nebo jste si objednali tu menší, jak tu někde holky píšou??? A za jak dlouho vám je poslali???
Odpovědět
Ahojte, teď zrovna jsem řešila to samé,protože po měsíci nám zavolaly,že nebudou mít prstýnky v daných velikostech,tak jsem na poslední chvíli sháněla další. Jukněte na moon.cz, když najedete na internetový obchod a snubní prstýnky u každého si můžete zvolit materiál - zlato,štříbro,ocel,diamant,safír,zirkon atd. a přímo obchod je v praze na zličíně
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužl Moon už nedělá titan, prý měli problémy s dodávkou materiálu. Takže asi půjdeme do MiJi, pokud nesežeme něco jiného. :-(
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?