Dokáže někdo vyrobit tento snubní prsten?

Chtěla bych si nechat vyrobit naprosto stejné prstýnky, ale z materiálu optimálně titanu nebo případně ještě chir. oceli. Dokáže to někdo + cena by byla jaká? Bližší info: váha: 6,3 g šířka: 4,2 mm barva zlata: bílá cena???? Je možné osadit výrobek diamanty? Kolik je přípratek Je možné nechat na prstýnky vyrýt jméno a datum? Stojí to něco? Děkuji všem
Odpovědět
Profilova fotka
@kulsiek123 pokud si to někde našla, tak bych se nejdřív ptala výrobce. Jinak zkus kouknout na ocelnictví kladno.
Odpovědět
Profilova fotka
@kulsiek123 Pošli fotku s popisem na adresu mého zlazníka. Je šikovný a udělá dle návrhu co chceš. V mém albu prstýnky co vyrobil nám ;-) Jukni :-)
Odpovědět
Děkuji moc za tip. :), určitě mu to zašlu. :)
Odpovědět
Ahojky, to jsou prstýnky od Žabky model Q2/8. Cena dle velikosti prstíků cca 9 800 Kč (bílé zlato)
Odpovědět
Ještě k tvojí otázce. Mají uvedeno, že je možno prsten osadit brilianty za příplatek 2500 Kč a rytí do prstenů je zdarma. Žabku doporučuju také od nich máme prstýnky. Mají pěkné ceny, výborný přístup.....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, technologie zpracování zlata je oproti titanu a oceli naprosto odlišná. Ocelové a titanové prsteny tedy nemají stejné vzory jako prsteny zlaté - kromě těch nejjednodušších kroužků či soudků. Zlato lze tavit při nízkých teplotách a poskytuje tak mnohem více možností tvarování a zdobení. Ocel a titan jsou opracované výhradně obráběním. Nebo stručně: úplně stejné prsteny z oceli ani titanu vyrobit nelze ;-)
Odpovědět
To je škoda, ale moc děkuji za radu...alespoň mám jasno :) :(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@kulsiek123 Pan Aleš Kubík z Plzně vyrábí snubní prsteny z chir. oceli na zakázku. Zkus ho kontaktovat a třeba by něco vymyslel... Myslím, že nabízejí objednávku i jen přes email a není třeba tam jezdit. Má i svůj e-shop....
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli budete chtít tak prsteny můžeme vyrobit z oceli nebo titanu bez problémů. Můžeme tam zasadit buď zirkony nebo diamanty. Ale doporučuji ocel má barvu bílého zlata.
Odpovědět
Profilova fotka
Vzhledem k tomu, že šperky nejen prodávám, ale už hodně dlouho i navrhuji, dovolím si upozornit, že podle mých očí má ocel - jakkoli upravená - úplně jinou barvu než bílé zlato.. A trvám na svém výše publikovaném názoru, že stejné prsteny vzhledem k odlišné technologii zpracování z oceli ani titanu vyrobit nelze. Lze se pokusit o něco podobného, ale výsledný dojem bude úplně odlišný - tím nechci předjímat "horší" nebo "lepší"... prostě jiný.
Odpovědět
Profilova fotka
Přikládá na ukázku naše prsteny které vyrábíme z oceli a titanu. Foto prstenů které poptáváte je digitálně upraveno a reálu se samozřejmě tolik neleskne. Prsteny se buď vyrobí strojově nebo když to nedovoluje technika tak je uděláme ručně. Samozřejmě vlnky do oceli jsou velmi složité ale ve většině případů je dokážeme udělat. Proto u nás najdete to co jinde v České republice nikdo neumí. Hezký den.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Zlatik pan Stika z Radotina - za velice dobrou cenu ;-)
Odpovědět
Je možné vyrobit dámský prsten z bílého zlata a pánský z oceli nebo titanu? Například u těchto tří modelů? Děkuji
Odpovědět
@purry a Je možné vyrobit dámský prsten z bílého zlata a pánský z oceli nebo titanu? Například u těchto tří modelů? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@jeden Vzhledem k tomu, že každý materiál by měl jiného výrobce, tuto kombinaci nedoporučuji.. prsteny by prostě byly viditelně každý jiný. Mohu Vám nabídnout variantu vyrobit dámský model z bílého zlata a pánský ve stříbře (od téhož výrobce). Tuto možnost poskytujeme u všech námi prodávaných zlatých prstenů. Případně nás prosím kontaktujte mailem, vybereme vhodnou variantu. Hezký dny přeji!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
můžeme Vám nabídnout prsteny z damašské oceli, které lze osadit podobně diamantem jako ve Vašem obrázku
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?