Demark-nemůžeme se rozhodnout, poraďte!

Ahoj holky :) Tak jsme byli vybírat snubaky.. uchýlili jsme se k Demarku, nechceme koukat jinde, v těch tunách bychom nevybrali tuplem :D Mám od nich i zasnubák.. měli jsme na netu vyhlídlé dvoje a z nich se nám v reálu líbily jen ty na foto č.1 (láska na první pohled) Jenže já si jima nejsem jistá.. snoubenci se pánský líbí nejvíc. Já mám pocit, že je k zásnubáku “moc”. Líbí se mi sám o sobě, ale chci je určitě nosit spolu, na pravé nic nesnesu a jinam ho nenarvu. Víc se mi líbí jednoduchost na 2. a 3. Jeden den jsem rozhodlá pro kamínkovej a pak koukám na ty ostatní a zase nevím.. Co myslíte? :)
Odpovědět
Kaminkovej je krasnej ;) zasnubak mate jednoduchy, mne to “moc” neprijde. Je to ovsem vec v kusu. Pokud se vam libi nejvic, urcite bych do nej sla. Mam podobnou kombinaci.
Odpovědět
@petamatej moc děkuji za názor :) máte fotku? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@moninkana Ahoj, to je strašně individuální - sto lidí, sto chutí. Hrozně záleží na tvém vkusu a celkovém stylu (jaké šperky jinak nosíš, jak se oblíkáš atd.). Na mě to třeba je už moc, ale jak "od kolotoče" by to zas určitě nevypadalo.
Odpovědět
@zoe_se_vdava No, já právě nenosím žádné šperky, jen perličky v uších a to je vše.. Potřebuju to nechat uležet, tak sbírám názory :D děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se nelíbí ani jeden, přijdou mi oba takové tvrdé.
Odpovědět
@pirek a mate nějaký příklad snubaku, který není tvrdý? Nějak si to nedovedu představit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mne se libi, ale prijde mi moc siroky. Abyste to pochopila, zuzila bych tu cast bez kaminku, treba o tretinu nebo i o pulku, aby hladka cast byla stejne siroka, jako ta s kaminky. Hned by se z nej stal prstynek trochu jemnejsi ;) Urcite se da nejak upravit na prani, nebo ne?
Odpovědět
@millieh Jo tak už to chápu :) děkuji :) určitě by to šlo, jen se obavám, že by byl moc úzký.. zkoušela jsem takový víc kaminkovy, kde ta hladká část téměř nebyla a to bylo ještě horší, moc kaminku.. fakt nevím, jak to rozhodneme, nedokazu to vidět, jak by to vypadalo a tak.. jsem z toho už zoufalá :/
Odpovědět
Tak rozhodnuto, jak jsem ho byla včera zkusit znovu.. tak jsem přestala pochybovat :) děkuji všem za rady! (Toho oloupaného gellaku si nevšímejte, dělala jsem si vecer nový :D )
Odpovědět
Ahoj, můžu se Tě zeptat, máte nějakou slevu? Na veletrhu mi dali leták se slevou, já blbá ho vyhodila, a teď nevim, o jakou bych si mohla zkusit říct:)
Odpovědět
@buckwheat My veletrh nestihli, byli jsme ve volební komisi.. takže slevu nemáme. Ani nevím, ze to jde? Taky mě to zajímá :)
Odpovědět
Tak už máme objednané kamínkové :)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?