Co si necháte vyrýt na snubní prstýnky?

Profilova fotka
Ahoj Holky, co si nechate vyryt na prstynky? Jmena a datum se dava bezne. S pritelem si jmeny moc nerikame..mame takove mile "prezdivky". Jsem v rozpacich. :-| Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,taky jsme si nechali vyrýt naše důvěrné přezdívky,ve zlatnictví je to vůbec nezaskočilo,naopak tvrdili, že jsou zvyklý na horší věci.Myslím,že je to soukromá věc,je to jen pro vás,co budete mít na prstýnku, ostatním do toho nic není... :-)
Odpovědět
haninka, tiez sme si nechali vyryt nase "prezyvky" a brali to v pohode :-)
Odpovědět
My máme sice taky přezdívky, ale na prstýnky jsme si nechali vyrýt tradičně křestní jméno partnera a datum svatby. Přezdívkama si říkáme doma, ale právě proto, že jsou rodinné a důvěrné, nechci, aby si je na prstýnku přečetli všichni, komu ho dáme do ruky (a že těch čumílků před i krátce po svatbě bude).
Odpovědět
Profilova fotka
Prezdivky neukazeme :-) Muzou se podivat na ruce, z prstu ho nedam :-) Takze si ani nikdo nic neprecte :-D
Odpovědět
My jsme si nakonec na prstýnky nechali vyrýt jen "H & R" ...to andko máme i na oznamkách, bude na jmenovkách a prostě jsme to pojali tak trošku jako logo svatby. Datum tam přítel nechtěl, že prej si to bude pamatovat i tak ;)
Odpovědět
my tam mame zdrobnene krestni jmena a datum svatby. Musim rict, ze uz ted je tech cumilku az moc :-o
Odpovědět
Máme to samé jako Verdelka - křestní jména, ale tak jak si říkáme, ne tak jak jsme v kalendáři a datum je jasný, klasika :-)
Odpovědět
My jsme zvolili klasiku-jméno a datum svatby,ale jak tak tady čtu o těch přezdívkách a zdrobnělinách,tak toho začínám litovat :-(
Odpovědět
Profilova fotka
My máme taky klasiku - jména + datum. Když jsme to objednávali, tak se nás ptali, co bychom chtěli, říkali, že je možnost i přezdívek, ale to jsme nechtěli. Ty jsou jen naše a necháme si je na doma. :-) Nabízeli nám i monogramy, jenže to nám připadalo staršně neosobní.
Odpovědět
No, přesně souhlasím s Coxou, takhle jsme uvažovali i my, stran těch monogramů. A když to teď v tom prstýnku vidím, je to mnohem hezčí, jméno a datum, než 4 nic neříkající písmena. U přezdívek, toho tedy nelituju, že je tam nemáme, jak už tu někdo psal, už teď teď čumílků je dost a dost a já prstýnek klidně na okuk půjčím i před svatbou (ale pozor!!! holky, ať si ho nenavleče žádná kamarádka na prst, to prý nosí před svatbou smůlu). Oni vyryjou cokoli, ale trošku si tím otipovávají i lidi, my máme docela fajn zlatníka a ten říkal tak nějak hanlivě : "už jsem tam ryl i Broučka a Berušku, to je děs, jak jsou některý lidi nevkusný", tak takhle bych fakt dopadnout nechtěla. Ale to je jen můj názor a prosím, aby nebyl pochopen tak, že přezdívkové rytiny=nevkus majitelů.
Odpovědět
Profilova fotka
Vanilko tak nějak to podali ve zlatnictví i nám. Řekli, že nám tam klidně vyrejou i berušku a broučka (přesně jako vám, takže asi s tím mají zkušenosti), ale nám to v tu chvíli přišlo strašně legrační a trapný, takže jsem zůstali u neoriginálních jmen! :-) Ale nic proti přezdívkám, na jednu stranu je hezký, když je tam někdo bude mít, ale já raději tu klasiku! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Docela me prekvapuje, ze existuji v podstate jen tri moznosti, co si na prstynky nechat vyryt. Nam by mely dorazit asi do dvou tydnu, budeme si je nechavat teprve vyryt, a tak jsem cekala na nejakou inspiraci. Neprisla. Fakt jsem necekala, ze kdyz se da svatba pripravovat tolika zpusoby, ze na prstynky neni zadna jina volba. Takze to i u nas nejspis vyhraje datum a jmeno partnera. Jeste popremyslime o mottu - mame ho jen tri slovne a nas rytec je schopny tam vyryt i celou basnicku, kdyz na to prijde :)
Odpovědět
Článek se načítá
Přijde mi neosobní si tam nechat jen JAN a PAVLINA...asi si tam dáme HONZIK a PAVLINKA, i když je to takový dětinský, ale jmena podle kalendáře mi přijdou takový strohý
Odpovědět
Tak my jsme si tam nechaly vyrýt jméno a datum. Přítel si tam nechat dát můj nick Ája, páč psát tam JAROSLAVA, tak by tam pak moc místa nezbylo a stejně mi doma říká Ájo /ale jsou i hezčí jmenování a to bychom se tady mohly aj červenat :-D /, tak si tam nechal dát tohle a já zase Radek. Každýho vkus.... ;-)
Odpovědět
Ahojky, my jsme si tam nechali vyrýt datum svatby a vedle příjmení :-) Myslím že je to hezký, ale stejně to asi dlouho nevydrží!!! :-)
Odpovědět
My jsme si na prstýnky dali vyrýt datum. přítel tam má moji přezdívku, jak mi říká, a já měla prekérku jestli Jirka, Jiřík atd. Docela jsem se ve zlatnictví s paní pobavila, jelikož jsem tam asi třikrát volala a měnila své rozhodnutí. Nakonec pak volali příteli, že si pro ně můžeme dojet a tak přítel rozhodl, že tam bude Jiřik. Jinak mě ujistila, že vyrytí je navždy, tak to jsem zvědavá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si tam nechali monogramy a datum, bylo by asi divny nosit cely zivot na prste "prdelinka" a on aby nosil "matysek" (to jsem ja :-)
Odpovědět
Podle mně je rytina dost trvanlivá, naši jsou spolu 28 let a rytina je stále jako nová, naopak, časem jak do těch rýh trochu naleze špína, tak se ještě zviditelní:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky přemýšlela o datumu, nějak jsem to ale zapomněla probrat s přítelem, takže když jsme dneska ráno vybrali prstýnky a paní se zeptala, jestli tam chceme něco vyrýt, překvapivě se na ni podíval a řekl NE proč?? Říkala jsem, že bysme si tam mohli nechat vyrýt datum, on na to, že ví kdy si mě bere když to je den před mýma narozeninama, takže jsem rezignovala. Navíc se snažil vtipně dodat, že přece neví kolikrát se bude ženit, tak může prstýnek použít vícekrát nebo prodat. Myslela jsem, že ho něčím praštím. Kdybych to mooc chtěla, tak bych to obhájila. Datum si nechám přidělat na památeční skleničky :-)
Odpovědět
Ahojky holky, tak to jste mě docela potěšili, že je ta rytina trvanlivá, přijde mi to hezké a symbolické nosit to celý život na prstě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme nechali vyryt na prstynky nase incialy a datum svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyz jsem poprve cetla vase prispevky, prislo mi tak nejak normalni, ze na poradi nezalezi a na prstynky se tedy dava datum a jmeno. Az ted o vikendu me o opaku presvedcil rytec. Samozrejme musi na prvni misto prijit jmeno. Nechapu, jak jsem k tomu poradi prisla :-) To je jedno... Nechali jsme si na prstynky nakonec vyryt i motto, aby se to alespon trochu lisilo od klasickych rytin, takze vysledek? Ja mam: "I seek you... Petr 16.7.2005" a pritel, aby to mel jo kratky, tak: I seek you... Janicka 16.7.2005" :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si nechali vyrýt jen datum svatby.
Odpovědět
Mi máte klasicky jména David a Verča 9.7.2005. je to úžasný 8-)
Odpovědět
Jak na to tak koukám, tak Rila asi chyběla, když se na základce probíralo mi a my. 8-)
Odpovědět
My jsme si tam nechali vyrýt iniciály a datum. Vůbec nás ani nenapadlo nechat si na ně vyrýt přezdívku či zdrobnělinu jména, ale jak se tak dívám, je to velice časté.
Odpovědět
Pro inspiraci - nám v Německu všude nabízí, že vyryjí náš přesný podpis - vlastně ho "oskenují" a přeryjí poté na prstýnek. Přijde mi to hezké, takové osobnější než klasická rytina....
Odpovědět
My tam nemáme nic, protože jsme nějak nestihli zjistit, jestli se dá do titanu vůbec rýt.
Odpovědět
Pliro, to je v pohodě, my ještě nemáme ani ty prstýnky:-))) pouze inspiraci... a málo času 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme taky vůbec nepřemýšleli nad rytím, ale když jsme si je vybírali a řekli nám, že je to k tomu, tak jsme se naprosto spontáně domluvili na křestním zdrobnělém a datu - dokonce se to tam vejde :-) . A je fakt, že jsme netušili, co se dolů ryje, naši mají monogram, někdo jen datum. Tohle nás napadlo, a zdá se, nejsme tak originální :-)), ale to neva, když jsme se na tom shodli. Prstýnky jsme objednali dneska, takže za týden snad budu vědět, jak to bude vypadat. Jinak mi přezdívky nemáme, jen si podle čínského horoskopu říkáme Opičko a Hade :-o, a to bych si opravdu na prstýnek nedala. Nikomu to neříkejte !!!
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?