Co se ryje na snubní prstýnky?

Ahoj, nevím, co si máme nechat vyrýt na prstýnky, jestli jméno a příjmení a datum, nebo jen jméno a datum. A když se tam píše příjmení tak za svobodna nebo to nové. Omlouvám se, jestli se to tu už probíralo. Znáte kdyžtak někoho kdo ty prstýnky sám vyrábí podle návrhu a aji to tam ryje? Díky moc.
Odpovědět
1
2
Ahojky, my na nich máme vyryté jméno a datum svatby. Já jméno budoucího manžela a on moje. Nádherné prstýnky, za dobrou cenu dělají ve Slaném-firma goldex. My je odtud máme a jsme absolutně spokojeni. Vyjdou vstříc jakémukoliv přání a mají i e-shop.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,my jsme si kupovali prstýnky v benetu a tam nám nabídli rytí zadarmo já tam mám jméno manžela a on zase moje jméno a datum svatby :-D
Odpovědět
samozřejmě máme tu rytinu také zdarma.
Odpovědět
Příjmení tam teda nemáte?
Odpovědět
ne, příjmení mi přijde hodně zbytečné, podle mě se to tam moc nedává.
Odpovědět
Ahoj holky, my máme na každém prstýnku moje jméno + miláčka a datum svatby. A vypadá to úžasně. Máme ruční rytinu, kterou jsme teda platili, ale jsme naprosto spokojeni ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj :-) my máme taky jména - zkrácená - a datum svatby celý :-D - Laďa 27.7.2007 a Míša 27.7.2007 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme klasiku - jméno a datum svatby, ale myslím si, že to není nijak omezené, můžete si nechat vyrýt prakticky cokoliv. Jen my jsme byli omezení "prostorem", protože můj prstýnek má velikost 47 :-) Prstýnky máme od firmy Retofy, vybrali jsme si z jejich nabídky a nechali upravit podle vlastního nápadu a nebyl to žádný problém. Hodně štěstí s přípravami:-)
Odpovědět
My máme jména a datum svatby - Jana 14.7.07 a Kája 14.7.07, ale můžou se dát i iniciály, ale to nevím, jestli s novým nebo původním příjmením. Dneska se to už ale moc nedává, to bylo spíše dříve, mají to tak moji rodiče. Ale ve zlatnictví by vám určitě poradili, mají s tím přece zkušenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
my máme jméno a datum svatby viz many :-D
Odpovědět
My máme jen jména.
Odpovědět
Profilova fotka
my mame Kristýnka 2.2.2006 a Robie 2.2.2006 ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My osobne mame zakoupene prstynky a objednane v Plzni (altmann), mame na prstynkach Marketa 16.09.06 a Matthias 16.09.06 Prijmeni se na prstynky nedava, jeste jsem o tom neslysela :-|
Odpovědět
Profilova fotka
my máme jen datum, na můj se skoro nevešel ani ten :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky...my máme Pája 27. 7. 2007 - to má budoucí manžel a já Leeček 27. 7. 2007....přijde mi to mnohem lepší než Pavla a Radek - to mi přijde mooc tvrdé...a hlavně si ani tak neříkáme... ;-)
Odpovědět
Ahoj, příjmení se tam nepíše, teda ještě jsem to neviděla. My máme prstýnky od fi. Žabka , mají i www a dělají prsteny i podle Tvojeho návrhu. Rytí jmen mají v ceně.
Odpovědět
Ahojky, my máme na prstýnkách iniciály, za svobodna, a datum. Nechtěla jsem jen jméno, přece vím, jak se můj budoucí manžel jmenuje. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky ,napsat si tam můžeš co tě napadne, ale nejčastěji je tam datum svatby a jména novomanželů ;-) ;-)
Odpovědět
Ahoj Moje nej kamoska a jeji manzel anglican si tam nechali napsat Forever Yours - Navzdy Tva/Tvůj ...prijde mi to hezky.ja asi taky nebudu chtit ani datum ani jmeno ,ale spis nejaky intimni vzkaz ,ktery nikdo jiny nebude znat nebo vedet co znamena x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my tam budeme mít napsané jméno, já na svém prstýnku jeho jméno a naopak, + datum svatby, toť vše, žádné jiné nápisy, by se tam už snad ani nevešly :-D
Odpovědět
my jsme asi výjimka, ale nemáme žádnou rytinu... svoje jména si pamatujeme :-D prostě tam zatím nic není a když budeme mít touhu, tak to tam necháme dorýt (protože bychom bývali tu rytinu tak jako tak připláceli).
Odpovědět
mame vyryte jmeno jen krestni a datum svatby.rytina byla zdarma.ale obesly jsme par zlatnictvi, nekde byla rytina za penize a i bile zlato bylo drazsi.
Odpovědět
Profilova fotka
ano také máme rytinu zdarma, jde hodně o nabídky, některé firmy to mají v ceně prstýnku...
Odpovědět
nám dělali prstýnky podle vzoru od jedné firmy, ale dali to svému zlatníkovi a rytina by se připlácela extra. Místo toho jsem si tam za stejnou cenu nechala vsadit 3 kamínky ;-) A jak říkám, když budeme chtít, vyrýt se to dá vždycky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ano souhlasím kdo nechce rytinu, nemusí ji mít, jen jsem psala, že já ji mám...
Odpovědět
sonulinka: jasně ;-) já myslím, že jsme výjimka, že většina párů tam rytinu má... Lidi, které znám, mají většinou křestní jméno polovičky a datum... (třeba švagr si tak připomíná výročí svatby - když ten prstýnek náhodou najde :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
to je dobrý fígl, taky jsem to tam pro jistotu nechala vyrít, kvůli skoromanželovi, na datumy nemá moc paměť... ale prvních roky by si to tedy pamatovat mohl... :-D
Odpovědět
My tam nemáme nic. A moje sestra s manželem tam mají svoje přezdívky z xchatu (poznali se tam :-D ) a data svatby (nevím přesně ty čísla, ale je to nějak jako 30.3. 2000 + 2003 - oni se totiž brali nadvakrát, ve stejný den, po třech letech 8-), )
Odpovědět
Když jsem se vdávala poprvé, tak jsme měli iniciály (já měla iniciály jména za svobodna) a datum. A naši to mají stejně, taky iniciály (mamka jména za svobodna) a datum.
Odpovědět
Profilova fotka
tak my tam máme Katka 2007 a Jirka 2007 ....... bereme se 20.07.2007,.. tak jsme to zkratili,... ale ve zlatnictvi na nas dost koukali a nechapali, proc chceme jen rok :-D rytina byla zdarma :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?