Chirurgická ocel na zakázku

Můžete mi poradit kdo mi udělá prsteny z chirurgické oceli s brilianty na zakázku? Nejlépe někde na Moravě prosím. A jaké máte zkušenosti s ok-snubniprsteny.cz?
Odpovědět
Na Moravě bohužel nikoho neznám, ale v Praze doporučuji pan Vlastimil Kalaš.
Odpovědět
Já také na Moravě netuším. V ok-snubniprsteny v Kladně jsme byli minulý týden. Speciálně jsme si dohodli sobotu (mimo otvírací dobu), pán byl sice trochu zvláštní, ale příjemný. Prstýnky jsme si nakonec z nabídky nevybrali, ale necháváme si dělat na zakázku. Přijít by měli do měsíce.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste mrknout k nám ;-) Když si změříte správně velikosti (nejlépe v kamenném obchodě pomocí měrných kroužků), můžete si prsteny objednat kdekoli. Přikládám pár fotek z exkluzívní kolekce ocelových snubních prstenů s diamanty. Ráda odpovím jakékoli Vaše dotazy. Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
Profilova fotka
Pojem na zakázku je v případě ocele jako materiálu zavádějící. Ocel není možno pájet a tak poddajně tvarovat jako zlato a stříbro. Její opracování patří více do rukou strojařů než zlatníků. Ergo nemáte tu záruku, že vaše prsteny budou jedinečné.
Odpovědět
Profilova fotka
Na Kladno do ok-snubní prsteny se chystáme zítra, tak pak můžu poreferovat dojmy :-)
Odpovědět
miare88 nejdříve jsem si chtěla také prsteny pouze objednat z netu aniž bych prstýnky viděla naživo a nakonec jsem velmi ráda, že jsem se na ně šla podívat. Ty co jsem si vybrala vypadaly v reálu jinak a nakonec se mi nelíbily. Takže rozhodně doporučuji osobní návštěvu obchodu :)
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s @denninka22 chtěli jsme si prstýnky objednat z netu, nakonec jsme se na ně jeli podívat a též jsem za to moc ráda, protože v reálu vypadaly úplně jinak a nelíbily se nám. Takže určitě doporučuji osobní výběr :-)
Odpovědět
No to chápu, taky bych si koupila přímo v obchodě,ale nikde jsem nenašla ocelové ani titanové, které by se mi líbily. Chci něco jako na fotce, ale s brilianty.Klidně i dojedu někam,kde je budou mít,ale nevím kde právě.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, prsteny ručně koveme na zakázku každému na míru, mrkněte na naší nabídku prstenů i z damasteel :-) ateliér máme v Praze, ale je možné se domluvit i na konzultaci v Brně, kam často jezdíme:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@miare88 Ostrava - Karel Stoch. Co se týče ok-snubních prstenů, hodně nevěst je tu spokojeno, co tak pročítám, i my jsme původně odtamdud chtěli, nějaké jsme i zkoušeli v salonech. Jsou pěkné a jemné, nejsou tak masivní, jako některé ocelové bývají.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?