Cerne snubni prsteny

Zdravim, mate nekdo tip, kde sehnat nejake hezke a kvalitni cerne snubni prsteny? Pripadne s jakym materialem mate nejlepsi zkusenosti? Wolfram? Karbon? (Chir. ocel muz nechce.) S muzem mame uz delsi dobu jasno v tom, ze chceme cerne, ale je hodne obtizne neco obstojneho najit. Maximalne tak na Etsy, ale porad bych uvitala moznost podivat se na ne nekde osobne, navic me dost limituje i to, ze mam hodne hubene prsty a casto tam moji velikost vubec nemaji.
Odpovědět
Profilova fotka
@rheb Manžel má (částečně) černý prsten a je z nějaké speciálně tvrzené, leštěné keramiky. Trochu jsme se toho materiálu báli, ale pan zlatník říkal, že to vydrží úplně všechno. A je fakt, že už ho nosí několik měsíců, nacvičoval nošení už před svatbou, prstýnek vůbec nesundavá, dělá v něm všechno a zatím teda ani náznak nějakého škrábance. Já mám sice úplně jiný prsten, ale ten manželův je naživo fakt krásný.
Odpovědět
Taky hledáme černé a asi zatím vítězí karbon
Odpovědět
@zoe_se_vdava Na keramiku jsme se taky divali, na ruznych fotkach vypadala moc hezky, ale u te se prave docela bojime krehkosti...
Odpovědět
Profilova fotka
@rheb Mně teda přijde nezničitelná. 😄 Už jme si s prstenem vyzkoušeli všechno včetně upuštění na zem a nic, takže i ta křehkost je asi relativní. A manžel ho opravdu miluje. 🙂
Odpovědět
@zoe_se_vdava Nemuze to byt i tim, ze ma tu keramiku "vypodlozenou" kovem? Ja bych prave mela docela strach, co s celokeramickym prstenem udela takovy pad nekde venku na beton/v koupelne na kachlicky a tak, kdyz s keramickymi nozi mam tu zkusenost, ze jsou silne samodestrukcni. 😄 (Trochu odbocim od tematu, ale ten vas je nadherny. 🙂 )
Odpovědět
Profilova fotka
@rheb Rozumím. A popravdě netuším, jak moc je to opravdu křehké... Leda tu zkusit pohledat ještě nějaká vlákna přímo o keramických prstenech, jestli s tím lidi mají nějaké negativní zkušenosti. Pan zlatník se dušoval, že ta tvrzená keramika vydrží fakt hodně (a neměl asi úplně důvod nás přemlouvat ke koupi zrovna tohohle prstenu, protože jinak by si muž koupil zlatý a asi patnáctkrát dražší 😄 ). Možná se taky vyplatí jít se na to někam mrknout naživo.
Odpovědět
Krásný den. My máme prsteny od Woodenstyle a partner má prsten černý. S paní je super domluva a myslím, že by Vám udělala takové klidně oba 🙂.
Odpovědět
@luciebucie Dekuju za tip, ale hodne podobny mam prave zasnubni. Hledame celocerne a neni to uplne snadne.
Odpovědět
@rheb Kolekci celočerných prstýnků mají tuším ve zlatnictví Mialis, zkuste 😉
Odpovědět
My budeme mít prstýnky z bílého zlato, poražené černým rhodiem, dělané od zlatníka. Paní nám říkala, že ten potah není moc dlouhodobý, ale není problém prstýnky znovu dopotahnout popř. Černý potah strhnout a mít bílé zlato.
Odpovědět
Jedni snoubenci, kterým jsem loni dělala svatbu, měli nádherné černé prsteny z Eppi. Nevím, z čeho byly vyrobeny, ale byly celocerne a oba fakt nádherné. Hodně štěstí při hledání!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@rheb Dobrý den, nevím jestli svatba už proběhla nebo jestli jste již prsteny sehnali, ale určitě vám keramiku doporučuji. Dostala zásnubní černý - keramický. Mám ho 3 roky a naprostá spokojenost a to mu dávám opravdu zabrat. Jsem řidička z povolání, takže pořád něco kontroluji na kamionu bez rukavic, ruce si drhnu xkrát za den a prstýnek bez škrábance stále jako nový. Takže za mě keramika jednoznačně ANO!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?