Budeme mit prstýnky každý z jiného materiálu, ??mate také někdo?!

Já jelikož ho budu nosit denně , si ho chci nechat udělat z bílého zlata a přítel, jelikož ho bude mit na sobě jen ten den , tak přemýšlíme o stříbře. Prstýnky budou na první pohled úplně stejné .... Naše mamka porad tvrdí , ze to ma dva spojovat , ze to máme mit stejně..nám to vsak přijde zbytečné. Co vy na to??
Odpovědět
Profilova fotka
@marie08 ze zalezi jen a jen na vas dvou ;-) muj manzel puvodne prsten vubec nechtel, takze i na matrice jsme nahlasili, ze budu mit prsten jen ja. A taky to nikomu divny nebylo (a i kdyby - byla by to jen nase vec). Nakonec si to rozmyslel, prsten jsme poridili i pro nej a po svatbe ho nosi temer kazdy den :-)
Odpovědět
@palomitacheca díky ☺
Odpovědět
Můj přítel chtěl prsten z chirurgické oceli a já z bílého zlata, ale nakonec si také koupil ze zlata, protože řekl, že ze svatebního prstýnku, který stojí 260 korun a rytba do něj 450,- by nemohl mít radost....a jsem ráda, alepoň člověk vyhodí peníze za něco, co mu zůstane, i kdyby to neměl nosit na prstě, ale třeba na řetízku...když už se na svatbu vyhazují peníze za větší blbinky...vždyt to znáte :)
Odpovědět
Podle mě je škoda že lidé nechtějí zlaté snubní prsteny,jako kdysi...Já budu mít zlatý,a můj manžel stříbrný nebo z chirurgické oceli. Sice mě to mrzí,ale proč ho nutit...
Odpovědět
My budeme mít taky každý jiný materiál i design, a neřešíme to. Hlavně že jsme spokojeni oba dva ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jjjj já mam zlaty a přítel z chirurgické oceli koukna do alba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud chcete, aby snubní prsteny měly naprosto stejný design (a tedy Vás spojovaly), přesto ale víte, že Váš partner prsten bude nosit jen výjimečně, rádi Vám k vyrobenému dámskému zlatému prstenu dodáme pánský stejného typu ve stříbře. Stříbrná varianta bude mít nejen stejný tvar, ale i povrchovou úpravu, takže prsteny budou opravdu stejné. Samozřejmě cena stříbrného prstenu je mnohem nižší. Ráda Vám případně poskytnu další informace k této možnosti. Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
Můj chlap celou dobu tvrdil, že prstýnek nosit nebude, že nemůže kvůli práci. A realita je taková, že ho nosí pořád, i s ním občas spí, takže spíš lituje, že si ho nechal o to číslo zvětšovat (prstýnky byly rodinné dědictví). Jsou to sice peníze navíc, ale peníze investované do zlata se neztratí, jako asi jediné z celé svatby.
Odpovědět
Já mám prstýnek z bílého zlata a manžel z titanu. Dokonce nám to zlatník (máme je od Mádrů z Prahy) sám nabídl, když jsme mu řekli, že manžel bude prstýnek často sundávat kvůli sportu a práci a že se bojí, aby ho neztratil nebo nepoškodil. No a když jsme ušetřili za ten manželův, mohl se na ten můj dát briliantík. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v naší nabídce snubních prstenů ze zlata je možnost udělat ve stejném designu pánský prsten stříbrný či ocelový. Rádi Vám osobně či telefonicky poradíme. Na prodejně v Kralupech nad Vltavou máme na ukázku a na vyzkoušení všechny snubní prsteny, které máme i na e-shopu. Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, my to budeme mít úplně stejně. Přítel ho kvůli práci nemůže nosit, takže půjde po svatbě do krabičky:-). Já budu mít z bílého zlata a ušetříme na tom dost peněz. Kdyby ho nosil, určitě bychom nešetřili, ale takhle?:-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?