Brilas - zkušenost v JH. Zkušenosti jinde?

Ahoj, ráda bych se podělila o zkušenosti v prodejně Brilas v JH a zároveň se zeptala jaký je přístup v jiných prodejnách? Snubní prsteny se nám podle internetu hodně líbily, takže jsme se těšili až je vyzkoušíme na živo.... o to větší to pro nás bylo zklamání :-| Při prvním pokusu podívat se na prstýnky, nás paní prodavačky poslaly pryč (velmi rázně), že už tam mají lidi a že nás neobslouží, protože to nezvládnou, ať se na příště objednáme. OK... naše chyba, měli jsme se objednat. Na druhý pokus jsme přišli už objednaní s tím, že se nám na internetu líbí prstýnky od Brilasu. Paní se zeptala ,,jestli teda budeme rovnou objednávat?". Když jsme jí řekli, že by jsme je rádi nejdřív viděli na živo a třeba i vyzkoušeli, tak nás s pomalu uraženým výrazem poslala ať se teda koukneme do vitríny a přestala se o nás zajímat. Potom jsme poprosili jinou paní prodavačku ať nám nějaký platíčka vyndá... další zklamání. Některý vzorky byly hodně opotřebovaný, ošahaný (třeba vlnovka ze žlutého zlata se úplně ztrácela na prstýnku z bílého zlata) a celkově nepěkný a zčernalý. Někde jsem narazila na informaci, že mají na prodejnách jen pozlacený vzorky, takže chápu, že to nevydrží tolik jako celozlatý prsteny, ale některý ty vzorky by stály za to nahradit je novýma, když už jsou opotřebený.... Za nás teda zklamání z přístupu prodavaček i z prstenů. Co jsem koukala na stránkách Brilasu na fotky skutečných prstenů od zákazníků, tak jsou krásný, takže věřím že je tohle problém pouze prodejny v JH... Ráda bych se tedy zeptala, jestli jsou na tom se vzorkama a přístupem na jiných prodejnách stejně? Občas jezdíme do Prahy, tak hlavně by mě zajímala Praha. Díky a krásný den. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem teda zatím v kamenné prodejně nebyla, koukala jsem se na ty prstýnky na svatebním veletrhu a byly překrásné, naživo mnohem hezčí než na obrázku. Nevím proč, ale žádná ze slečen se nám nechtěla věnovat. Když viděla, že se na ni koukám jako náznak, aby přišla k nám, tak se obrátila a našla jinou práci. Podle fotek je Brilas můj favorit, no podle přístupu asi spíš Pelán. Prstýnky dělají hlavně na zakázku a jsou nesmírně ochotní. Nevýhodou však je, že prodejnu nemají v Praze :-D
Odpovědět
Ahoj, já jsem byla v kamenné prodejně Brilasu v Praze asi před 2 týdny a naprosto super! V této prodejně (Hostivař) obsluhuje pan Linhart, což není prodavač, ale zlatník. Musíš se sice do prodejny objednat přes internet, ale pan Linhart se nám věnovat přes hodinu a čtvrt, než jsme se na všem shodli. Navíc mě mile překvapilo, že nám "nenutil" ty dražší prsteny (posázené kameny atd.). Naopak mi k mému zásnubnímu prstenu doporučil jednoduchý snubák a na jeho doporučení jsem se akorát nechala přemluvit ke 3 mm (původní jsem chtěla 2,5 mm), protože bych si ho prý lehce zničila. A musím říci, že na živo ty prsteny vypadají opravdu ještě lépe. Takže za mě palec nahoru. :-) Jo a můžeš tam i platit kartou, což mě taky potěšilo, protože u sebe nerada nosím velkou hotovost.
Odpovědět
Mám také kladnou zkušenost s panem Linhartem z Brilasu. Je příjemný (a vtipný :-) ), také se nám dlouho věnoval. Měla jsem představu o stříbrných prstýncích, doporučil nám ale chirurgickou ocel, kterou jsme si nakonec vybrali. Prstýnky nebyly drahé a jsou moc hezké. (Jenom nám spletli velikost, takže nám je museli zmenšovat, ale nebyl žádný problém).
Odpovědět
Profilova fotka
Praha 10 pan Linhart naprostá spokojenost , vybrala jsem asi 5 prstýnků a řekl mi ke každému výhody a nevýhody a doporučení atd za nás naprostá spokojenost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucisin nám v Praze v Brilasu právě říkal pan Linhart , že to jsou jen na vyzkoušení , že to není zlato nic
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také bych se ráda podělila s čerstvou zkušeností z Brilasu v JH. Byli jsme tam objednaní na toto pondělí s tím, že už se nám líbí i prstýnky jinde, ale stálo nám za to, si tam dojet z ČB, protože Brilas byl také náš favorit... Bohužel po návštěvě této pobočky jsme je úplně zavrhli, možná za to zboží nemůže, ale přistup prodavaček taky prodává:-( Jako objednaným nám tedy prstýnky z výlohy vyndali, ale tím to končilo, prodavačky byly v prodejně dvě a ani jedna u nás nestála, nezeptala se, maximálně zase zandavaly zpět do vitríny plata která se nám nelíbila. O to, aby nám řekly ceny jsme si museli říct dvakrát a to, že nám změří velikosti až po tom co si vybereme, to ani nekomentuji... To, že u Brilasu začínají ceny v podstatě na dětských velikostech a normální člověk se na cenu, kterou prodavačka řekne v základu nedostane, budiž, ale to že mi prodavačka ani nezměří prst když má prodejnu prázdnou, to mi tedy přijde opravdu dost neprofesionální, zvlášť když si vybírám zboží řádově za 20 tisíc. Takže za nás opravdu zbytečná cesta a velké zklamání. Na to že to je u Brilasu jediná pobočka na jihu tak opravdu velmi špatná reklama... :-( Nakonec jsme se rozhodli, že prstýnky budou z EVL na náměstí v ČB, pro nás stále platí že prodává i to, jak se k nám v obchodě chovají a tam byl pán super :-)
Odpovědět
Mám zkušenost s Plzeňskou prodejnou. Dostala jsem asi 30 plat s prsteny a vše si mohla vyzkoušet a prohlédnou. Následně jsem se nemohla rozhodnout mezi 3 prsteny. Tak mi je paní všechny nacenila řekla výhody nevýhody. Dokonce i volala do výroby jestli by jsme na daném prstenů mohli změnit šíří. Když jsem vybrala konečný prsten tak jsme dořešili velikost. Paní koukala jak by měl sedět a také danou velikost doporučila. Za mě jsem byla moc spokojená
Odpovědět
@lebi33 Tak koukám, že přístup mají paní v JH pořád stejnej... ještě zkuste zlatnictví David Sklář v ČB v Krajinský. Mají tam prsteny od Rýdla a dobrej přístup :-) Prsteny od EVL jsou krásný, pan prodavač je super, ale některý ty prstýnky jsou docela pálka :-|
Odpovědět
Díky za odpovědi. :-) Zkusíme tedy ještě pana Linharta a uvidíme...
Odpovědět
Taky jsme navštívili Brilas, nejdříve v Praze, jelikož ještě nebyla nová pobočka v Plzni. Paní se nám plně věnovala, nabídla kávu i čaj. Velmi příjemné posezení. Na prsteny jsme měli dostatek času a paní nám vždy ráda a s ochotou vystavené prsteny předkládala a poté je s námi konzultovala. Prstýnky jsme nakonec vybrali, ale hned neobjednali. Poté jsme se znovu objednali už do Plzně, kde byl úplně stejný super přístup. Vše proběhlo stejně a prsteny jsme objednali. do 1-2 ,měsíců, jsme je měli už doma :-) Jen při převzetí s námi už moc nemluvili. Nějaká zákaznice si zkoušela svatební šaty a na nás už moc času nezbylo. V rychlosti jsme prsteny zkoukli a vyzkoušeli. Naštěstí byli ok. Tak příště se raději objednat i na vyzvednutí, i když píšou, že to není potřeba.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme vybíraly v Brilasu v Praze v Bussines parku a za nás to bylo skvělé ! slečna byla ochotná, příjemná, lidská, nic nebyl problém, mluvila s nami o materiálech, co je praktičtější apod..... takže za Nás určite spokojenost!
Odpovědět
Měli jsme tu čest na pobočce ve Zlíně - slečna milá a ochotná, ale měla jsem pocit, že jejich sortiment po prohlédnutí jejich webovek znám lépe než ona. Když jsem řekla, jaký typ se mi na stránkách líbil, tak se přiznala, že ani netušila, že takové modely tam vůbec mají. Pár vystavených modelů se nám líbilo (ano, taky byly notně ošoupané), ale jedině s mírnými úpravami, což nám hned zamítla, že změny v designu nejsou možné. Tak nás aspoň nechala si změřit velikost prstenů, my jsme si hned nato nechali poslat vzorky od Žabky, kde nic není problém, a máme prsteny od nich - za hodně férovou cenu a přesně takové, jaké jsme chtěli.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, nám se také prsteny v Brilasu dle internetu líbili, tak jsme si rezervovali čas na Praze 10 u pana Linharta. Je vidět, že každá máme jiné zážitky. Ale pan Linhart od začátku byl lehce zmatený, pořád nám do zkoušení mluvil a stopoval nám čas na zkoušení, což nám dost vadilo. Chápu, že na to mají jen určitou dobu, ale když Vám skoro každých 10 min. říká...máte na to půl hodiny, 20.min., 10.min, už jen 5.min, tak Vás to dost rozčiluje a znervoznuje. A protože chcete si vybrat takový prstýnek, který se Vám oběma bude líbit a vydrží Vám po celý život, tak Vám tento přístup moc nepomůže. Ale protože se nám jinak prstýnky v Brilasu líbily, tak jsme na ně nezanevřeli a zkusili jsme pobočku na Praze 5-Košíře. Tam byla mladá slečna a i příjemnější prostředí. Slečna na nás nijak nepospíchala, měli jsme dostatek času na výběr a odcházeli jsme spokojeni s tím, že jsme si vybrali doopravdy takové prsteny, které chceme po celý život. :-) Hodně štěstí při výběru těch pravých prstýnků. Brilas jinak doporučuji. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?