1. prsten bílé zlato 2. ocel či stříbro

Profilova fotka
Máte někdo jeden prstýnek z bílého zlata a druhý ze stříbra či z oceli? popřípadě dělá se to vůbec? Přítel ho nosit nemůže a tak nechceme oba z bílého zlata.
Odpovědět
Jasně, proč by ne. Slušné zlatnictví to nabídne samo, když oznámíte, že jeden z partnerů prsten např. kvůli práci nebude skoro nosit. Já mám zlatý a manžel titan, nám šlo teda spíš o cenu, ale není to problém. Každý prstýnek se vyrábí na zakázku.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě to není problém. Vybrali jsem design prstenu a pak si řekli materiál. Já mám žluté zlato, manžel stříbro. Prsteny nosit nemůže.... Měl ho jen ten den. A musím podotknout, že to stříbro za jeden jediný den vypadalo příšerně :-(. Prsten celý poškrábaný... Ale byl jen do šuplíku, tak co...
Odpovědět
@klara267 Není to problém. My s manželem jsme se nemohli vůbec shodnout,tak já mám žluté zlato s brilianty,a manžel stříbrný.
Odpovědět
Prstýnky nejsou povinnost, a může ho mít pouze jeden. Takže pokud ho někdo nosit nemůže a nebo ho jen nechce tak ho mít nemusí. Při obřadu se vymění fráze z "vyměňte si prstýnky" na větu typu "navlečte nevěstě prstýnek" nebo tak nějak a je to. Pokud víte,že ho váš nastávající nikdy nebude nosit, tak je zbytečné za něj utrácet...takže třeba ocel a nebo nic...
Odpovědět
Profilova fotka
@lj26 manzel ho taky nenosi....mame oba ocel a ja s briliantikama...ale asi by me mrzelo (resp. oba) kdybychom si opravdu ty prstynky nevymenili...sice ho ma v krabicce ale ma :-) ale urcite bych neinvestovala do zlata, to by bylo zbytecny..a protoze na si na sperky nepotrpim, tak byla ocel jasna volba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@laka_lacenda souhlas,ja mam bile zlato,to jsem dostala ke 40 tinam a nad nim nosim snubni z oceli.
Odpovědět
Zásnubní mám z bílého zlata, snubní máme z palladia (materiál vybral chlap, miluje Iron Mana). Manžel má palladium surové, já na něm mám ještě rhodium + brilianty. Rhodium je i na bílém zlatě a oba prsteny vedle sebe vypadají téměř stejně.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám bílé zlato a manžel, který ho stejně nenosí a ani nechtěl má jen symbolický z oceli. Je to úplně jedno - hlavně že se máte rádi 8-)
Odpovědět
@klara267 Krásný den, u nás není problém vybrat si každý prsten z jiného materiálu :) Můžete si vybrat jiný vzor i vzhled prstenu, je to jen na vás.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, u nás také není problém vyrobit každý prsten ve stejném designu, ale z jiného materiálu. Je to naopak dost časté, že například pro muže je lepší ocel, která víc vydrží. Rády Vám osobně na prodejně poradíme s výběrem prstenů a s výběrem materiálu. Hezký den. Goldex Kralupy
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?