Žádost o finanční příspěvek místo svatebního daru

Profilova fotka
Dobrý den,napadlo mne-ke svatebnímu oznámení budu přikládat kartičky 1. zveme Vás ke svatebnímu stolu 2.zveme Vás na večerní párty Otázka zní :-)) Kartičku o laskavou žádost o finanční příspěvek místo svatebního daru budu dávat k oběma variantám?Nebo jen k svatebnímu stolu?Díky moc všem ...:-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Viděla jsem napsané na druhé straně malé zvací kartičky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@peperutka - to nechápu :-)) Díky za odpověď,ale úplně jsem ji nepochopila..:-)) K oběma variantám,nebo jen k jedné?
Odpovědět
K obema.
Odpovědět
Profilova fotka
A já třeba nechápu, že s tím lidi dělají takové cavyky. Je normální, že se ke svatbě dávají peníze a většina svatebčanů s tím počítá. Nepřišlo mi divné a ani na nás se nikdo divně netvářil, když jsme chodili s pozvánkama a na dotaz, co chceme za dar, jsme prostě řekli, že vše máme, ale pomůžou nám peníze, protože potřebujeme auto/chceme na dovču apod. Letos jsem byla jako host na třech svatbách a pokaždé, když nás přišli zvát a my se ptali, jestli mají nějaké speciální přání na dar, tak jsem se nepozastavila nad tím, že chtějí peníze. Přijde mi lepší, osobně říct a poprosit, než se uchýlit k veršíku na kartičce a jednat nepřímo... Může se stát, že se lidi nezeptají, tak pak by to dávalo smysl, ale raději bych o takovou věc žádala osobně.
Odpovědět
Profilova fotka
tak to bych tak nikdy neřešila.Bylo by to pro mne mnohem trapnější,než napsat kartičku..A za druhé.při třech dětech a dvou zaměstnáních si ráda věci zjednoduším,než abych všechny objížděla..byla jsem na několika svatbách,kde samozřejmě ano-od většiny dostali peněžní dar,ale pak také všude dostali i nesmyslné skleničky,podnosy atd.Většinou z výprodejů a takové co se samozřejmě vůbec nehodily.Tomu se chci vyhnout,takových věcí mám kvanta a fakt nic takového nechci..Nejsem první kdo to chce takto řešit..:-))
Odpovědět
Profilova fotka
@anaj82 dííííky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?