Výroba mašličky na svatební oznámení, poraďte

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, prosím Vás o radu. Líbí se mi mašličky na oznámení. Chtěla bych je zkusit vyrobit. můžete mi, prosím, poradit, jak je udělat? Děkuji. :-)
Odpovědět
Ahoj, není to vůbec složité. Vemeš stuhu,ustřihneš, přehneš, zalepíš :-) Všechno si pěkně změř, nejdřív nalep tu nejdelší, tak aby přesahovala, pak pěkně zastřihnout a trochu opálit. Nachystej si podle délky oznámení dvě mašličky aby ti vycházely pěkně na střed (ustřihnout délku, slepit do kroužku a uprostřed slepit na mašličku. pak je nalepíš na sebe a obtáhneš tou kraťunkou stuhou. Vše nalepit a máš hotovo :-)
Odpovědět
Já používala univerzální lepidlo CONFIX (na papír, kůži, textil, dřevo, keramika) a drží úplně perfektě, dokonce to jde obtížně roztrhnout (to zkoušel přítel, aby jsme věděli co čeho jdem :-D )
Odpovědět
Návod má autorka fotky co to jsem vložila (dělala si je sama) v komentářích http://www.beremese.cz/blog/flowerbl/...
Odpovědět
Profilova fotka
@berrusska @lucka299 holky děkuji :-) Já si uložila fotku, ale odkaz, kde jsem ji našla ne. Svatební oznámení si chci udělat sama :-)
Odpovědět
@tinakari směle do toho :-)
Odpovědět
@tinakari tak to jsi měla celkem štěstí, já totiž zrovna včera objevila ze flowerbl je moje spolužačka ze základky. proto jsem ten odkaz tak snadno našla, že se vdávala jsem sice věděla ale nenapadlo mě že ji takhle najdu. její přezdívku jsem totiž neznala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@berrusska tak to je pěkná náhoda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucka299 zítra začnu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?