Vlastní text svatebního oznámení - názory

Profilova fotka
Zdravím všechny nevěsty :-). S nastávajícím jsme konečně vybrali svatební oznámení, a protože se nám nelíbil ani jeden z přednastavených textů/citátů, vymysleli jsme vlastní. Nicméně když jsme ho prezentovali rodině, vyrojilo se dost protichůdných názorů. Proto prosím o názor vás všech, nezúčastněných, jestli to opravdu působí morbidně a spíše smutně, než "vzletně svatebně". Předem moc děkuji za názory, připomínky, kritiku :-). Text (po klasickém oznámení o oddání): Vydáváme se na společnou cestu životem, plnou rozesmátých dní, krásných chvil, i těžkých okamžiků. Na jejím konci si oba chceme říci: Stálo to za to!.
Odpovědět
mi se to moc líbí :-) je to ze života a je to myšleno v dobrém, podle mě mnohem lepší než přeslazené bláboly
Odpovědět
Profilova fotka
mně se to líbí a vůbec mi to nepřijde morbidní :-)
Odpovědět
Není to úplně to, co by člověk na oznámení čekal, ale na druhou stranu, je to velmi působivé, má to v sobě něco víc, než přeslazené rýmovačky. nebo otřepané fráze. Mně se to tedy hrozně líbí a rozhodně bych to neměnila (a téměř lituju, že jsem si nedala tu práci a nevymyslela něco podobného). Nechápu, co by na tom mělo být morbidního... Těžkosti a problémy k životu prostě patří, a právě tam je podpora partnera nejdůležitější. A pokud by měla být morbidní ta poslední věta, tj. "Na jejím konci...." tak já to osobně vnímala pozitivně... že spolu chcete zestárnout, a rozhodnutí se vzít chcete i za těch x let brát, jako Vaše nejlepší rozhodnutí v životě.
Odpovědět
Profilova fotka
Vubec to neni morbidni. Naopak je to moc krasne :)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc díky zá názory... Azavino, to, co jsi napsala, přesně vystihuje naši myšlenku :-). Uvažujeme jen na pozměnění poslední věty na: I po letech si oba chceme říci: stojí to za to! To vyznění je míň "definitivní", uzavřené, nebo jak to říct :-).
Odpovědět
Profilova fotka
mně se to taky líbí.. žít život tak aby stál za to, vždyť to je pěkný...
Odpovědět
Ahoj, ja bych ten text urcite trochu pozmenila...moc se mi tam nelibi vyraz: "rozesmaty" - pripomina mi to trochu vyraz pubertackeho dorostu ...Take se mi vice libi zaver: "I po letech si oba chceme říci: stojí to za to!"
Odpovědět
Me se to moc libi!!! :-)
Odpovědět
@janulej Tak já si myslím, že kdokoliv by obdržel to oznamko v původní verzi, tak prostě pochopí, co jste chtěli říct. To jen rodina vždy nad vším hodně přemyšlí, hodnotí, srovnává s tím, co zná a co si o tom lidi pomyslí, takže tam je přijetí čehokoliv prostě těžší. Tvůj navrhovaný závěr č. 2 je taky moc pěkný a možná by to bylo řešení.), není tam ta mimovolná a nevyslovená asociace "konec životní cesty = smrt. Ale jak jsem řekla, kdybych se nad tím nesnažila teď uvažovat "morbidně", protože jsi to zmínila v otázce, tak mě to teda vůbec nenapadne a přemýšlím nad tím nadále romanticky, že spolu chcete zestárnout a nikdy toho nelitovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@janulej I já se přidávám k názorům, že je to pěkné a originální :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Morbidní to určitě není :-) Je mo pěkné a plné životní moudrosti!
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju moc :-) ... Chakko, díky za názor, nám se právě to "rozesmátých" moc líbí, i proto, že je to takové uvolněné, nesešněrované. Každopádně děkuju, jasně, že se to nemůže líbit každému. Azavino, mně to taky vůbec nenapadlo, dokud to neřekl můj taťka :-). A je pravda, že rodina to většinou moc řeší a lidi kolem si to přečtou, nějak se vyjádří, ať už pozitivně, nebo negativně a někam to založí. Ale chtěla jsem, aby tam bylo řečeno něco, co jde z nás obou.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?