Vlastní oznámení

Ahoj nevěsty, budeme si tvořit vlastní oznámení v podobném stylu jako na tomto obrázku. Základ bude kupovaný z davony, krajku jsem sehnala (dokonce po dloooooooooouhém shánění stejnou jako na obrázku :)). Jenom nevím v jakém programu bych měla tvořit text.. Ve wordu to fakt nejde (kvůli písmu a takovým těm ozdobným čarám). Máte nápad kde (třeba i online) se dá ten text vytvořit?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, přítel si stahoval fonty přímo z netu, http://www.ceskefonty.cz/ vybereš si který se ti líbí, stáhneš, rozbalíš, rozklikneš a nějak se proklikáš k nainstalování toho písma...platí to i na word ;-) jdou tam právě i ty ě,ž,ř, atd...
Odpovědět
@vasinka88 Děkuju :). Teď jen ještě vymyslet ty ozdobný čáry..
Odpovědět
To oznámení je krásné! :) Prosím tě, kde jsi sehnala tu krajku ?
Odpovědět
@nevesta_11_4_2015 Taky se mi moc líbí :). V ČR se podobné krajky nedají sehnat (nebo jsem na ně nenarazila), takže jsem opravdu po dlouhé době sehnala na aliexpress. Jestli chceš, pošlu ti do zprávy odkaz :)
Odpovědět
@luj89 ano prosím, kdybys byla tak hodná. :)
Odpovědět
@nevesta_11_4_2015 Máš to ve zprávě :)
Odpovědět
@luj89 prosím, prosím taky o odkaz na krajku do zprávy :) děkuji !
Odpovědět
@lucik_k Pošlu :). Co já bych za to dala v době hledání krajky :-D
Odpovědět
A nikdy neříkej nikdy, protože nakonec jsem tvořila opravdu ve wordu :-D
Odpovědět
Ahojky, máš stejný vkus na přáníčko, mohu poprosit o odkaz na krajku ?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vyzkoušejte naše výrobky na výrobu svatebního oznámení :-) Více na mém webu
Odpovědět
@luj89 Mohu taky poprosit o odkaz do zpráv na krajku. Děkuji! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@luj89 Prosím, jaké je to to písmo, já to projela, ale takhle hezky tam snad žádné nevypadá...díky
Odpovědět
@johankaaaa Jestli myslíš to písmo, které je na úvodním obrázku, tak nevím - to je jen fotka z googlu. Ale já jsem si stáhla fonty FlemishScript BT, Brock Script_D - ty jsou moc krásné. Nebo koukni na ceskefonty.cz, ii když já jsem si tam nevybrala (na druhou stranu máš oproti zahraničním stránkám jistotu, že budou podporovat diakritiku).
Odpovědět
Profilova fotka
A vyplatí se vyrábět si sama svatební oznámení? Také to zvažuji, ale přemýšlím kde sehnat levný papír - kde jste objednávaly? A obálky?-předem koupit a pak podle tvaru zvolit tvar oznámení? díky..
Odpovědět
@videnskovi Já nám taky dělám doma. Papír jsem kupovala na eribo.cz a celkem mě to jedno oznámení včetně poštovného z toho eriba vychází na 5Kč (s tím, že jsem měla tisk zdarma a nejsou v ceně ještě započítané obálky). A to máme oznámko otevírací, vevnitř s kapsou na pozvánku ke stolu a převázané 2,5 cm širokou stuhou. Fotku zatím nemám, ale jak to bude doladěné, tak sem hodím :-)
Odpovědět
@nicky215 můžu prosím fotečku:?:-)
Odpovědět
@luj89 Ahoj, prosím taky o zaslání odkazu na krajky :) Předem moc děkuji :)
Odpovědět
@videnskovi Já jsem původně chtěla polotovar na oznámko (např. z davona.cz), ale nikde jsem nesehnala perleťové, které by se mi líbilo. Takže jsem šla do papíru + řezačky. Ač jsem si myslela, že to bude pracný, je to naprosto v pohodě - hlavně to máš podle představ (design, velikost, ohyb po delší nebo kratší straně obdélníku atd.). Obálku budu dávat nějakou obyč. klasickou, ani jsem tomu nepodřizovala velikost oznámení. Prostě to dám tam, kam se to vejde :-D
Odpovědět
@nicky215 Budeme rádi za fotku :-)
Odpovědět
http://www.beremese.cz/forum/svatebni... @tinyangel @luj89 Holky, tady máte odkaz - je to úplně dole :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?