Vlastní oznámení-úprava, tisk a verze pro mail_Plzeň

Ahoj, chceme si vymyslet vlastní oznámení, ale nejsme žádní ajťáci. Tak bych se chtěla zeptat jestli nevíte o nějaké dobré, pokud možno levné tiskárně nebo designovém studiu v Plzni a okolí, kde by nám tu naši verzi ještě zkontrolovali, popřípadě trochu upravili, vytiskli a abychom to měli i ve verzi pro posílání mailem. Na internetu jsem našla jen svatebka, kde ti to i vymyslí a vytisknou, ale už nedají v pdf, popřípadě si za to pdf hodně zaplatíš. To bych i chápala, když by mi to vymýšleli, ale my už ho (skoro) máme. Dík.
Odpovědět
Nechávala jsem si ho vymyslet + nakreslit a zaslali mi ho ve formátu .pdf, tj. pro zasílání e-mailem + ještě na jednu A4 3 pro případný tisk. Cena 950,- Kč. Jinak pro zaslání e-mailem stačí word převést do .pdf. Na tom není nic těžkého, stačí si např. na slunecnice.cz stáhnout příslušný program. Jinak se někde mrkněte na podobný vzor na netu, udělejte ho ve wordu a ten následně převeďte do .pdf.
Odpovědět
Zkus Bílého Slona. Měli jsme vlastní návrh a nechávali jen tisknout, ale dělají i vlastní návrhy a úpravy.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, přesně toto je můj obor :) Pokud máte zájem, neváhejte mě kontaktovat a porobereme to :-D (www.ioznameni.cz)
Odpovědět
dík za tipy. Převedení do pdf bychom zvládli, ale chtěli jsme ještě konečnou úpravu nechat na profesionálech, aby třeba fotka nebyla kostrbatá atd. Ale všude jsem viděla jen, že vám to vymyslí podle vaší představy a jen ta elektronická verze stojí několik set, což nechci platit, když už jsme si to vymysleli a téměř vytvořili sami. Ale stejně dík všem za komentáře. Toho Bílého slona asi vyzkoušíme.
Odpovědět
Profilova fotka
@jijana U nás máte elektronickou verzi svatebního oznámení v ceně. ;-) Tiskneme, případně doupravíme i hotové návrhy. Sice nejsme v okolí Plzně, ale zasíláme po celé ČR. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?