Vlastní motto na svatební oznámení, které je lepší?

Profilova fotka
Ahoj holky, chtěla jsem od Vás radu.. s přítelem oba rádi sportujeme a přes sport jsme se vlastně i seznámili. Proto jsme si chtěli vymyslet vlastní motto, které by s tím trošku korespondovalo. Bohužel nejsme zrovna kreativní a vymysleli jsme takový nástřel. Co tomu říkáte, které je lepší? Já bych to ještě nějak upravila, ale nevím jak :-D Láska není zápas s cílem dosáhnout, co nejlepšího skóre, důležitá je remíza. Anebo: V lásce není vítězů a poražených, v lásce je vítězstvím remíza. Díky moc za názor :-)
Odpovědět
A co třeba v té druhé polovině motta něco jako že sama láska je vítězství, nebo že už to že jste se našli.../zamilovali.../milujete... je vítězství? :-)
Odpovědět
remíza neee...to je neni dobry...remíza je patová situace...a to snad svatba neni ne...
Odpovědět
za me, ja bych žadne motto ani nedavala...
Odpovědět
A o jaký sport se jedná? A co třeba "v lásce každý vítězí, nám dvěma prohra nehrozí" :-) Hloupý nástřel... Možná by se dalo vymyslet něco konkrétnějšího podle toho, který sport máte nejradši.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky, vytvořila jsem si svatební oznámení a teď jsem narazila na netu na jedno krásné a jsem teď na vážkách! :-) Poradíte? Máme spolu dcerku, tak by se to i hodilo... A tím pádem bych přepsala i svatební noviny tak, že by je jakoby psala dcerka... Co myslíte???
Odpovědět
Tohle téma se mi náramně hodí :-) Také máme svoje motto. Přítel, když jsme se poznali mi psal básničky. Ale většina se na oznámení nehodí, tak jsme vybrali úryvek z jedné: ..... ŽE LÁSKU JÁ TI DÁM, ŽE SRDCE SVÉ TI DÁM JAKO TO NEJCENNĚJŠÍ, CO PRO TEBE MÁM! Co myslíte? Je to dobré? Ještě jsme přemýšleli, že přehodíme tu lásku a srdce opačně. Díky za názory :-) :-)
Odpovědět
@luccyla Mě se moc líbí to "v lásce každý vítězí, nám dvěma prohra nehrozí"
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?