Víte o firmách, které vytisknou svatební oznámení?

Profilova fotka
Víte o kvalitních on-line firmách, které vytisknou vlastní návrhy oznámení? Máte osobní zkušenosti? A jak to vyjde cenově? Není to dražší než si objednat jejich verze?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Mám zkušenost poměrně čerstvou. Mám oznámení, které je vlastně jedna barevná plocha. Dostala jsem cenovou nabídku tří firem: za 5, 25 a 50 korun (ta poslední nabídka včetně obálky). Byla jsem v těch firmách, kde mi to nacenili na 5 a 25 korun a zjistila jsem k mé nelibosti, že mi to vytisknou digitálně na hladký papír. Výsledek se mi vůbec nelíbil, nakonec tiskneme oznámení na vlastní inkoustové tiskárně a výsledek je mnohem lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám blbou tiskárnu a navíc, jaký zvolit papír? Do toho se mi nechce, přeci jen radši zainvestuju, ale někdy jsou ty ceny fakt hrozný...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem koupila takové silné čtvrtky, těch udělám většinu, a pak jsem koupila dražší, lehoučce vroubkaté čtvrtky (opravdu lehoučce, je to vidět při bližším ohledání), těch mám méně, protože byly pekelně drahé. S blbou tiskárnou to nemá asi smysl.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si říkám...pokud nenajdu někoho on-line za výhodnou cenu, tak si budeme muset vybrat z těch, co nabízejí...Někde mají nabídky krásné, ale přece nebudu dávat 50kč za jedno oznámení...děs...;-D...
Odpovědět
Profilova fotka
No já nevim, já si je budu tisknout sama na své tiskárně, a dá se koupit jakýkoli hezký papír i fotopapír do tiskárny, aby to vypadalo co nejlépe. Jinak nejlepší by asi bylo, abys vzala ten svůj návrh a pár tiskáren oběhla a uvidíš .-)
Odpovědět
Profilova fotka
no to bych taky nedala :-) Já jsem včera počítala tisk těch našich, 50 kusů s tím, že jen 25 jich pošlu poštou a zbytek rozdám osobně, nás bude stát i s obálkama (které jsem už vytvořila) 600 korun, i s lepidlem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no 600kč - to je paráda! se snoubencem to musíme prokonzultovat a uvidíme...Na netu je dost často i to úskalí, že chtějí minimálně třeba 40ks a to já jich snad ani tolik potřebovat nebudu. Já jsem myslela, že ty papíry jsou natolik drahý, že se to nevyplatí takhle kupovat, ale podle tvé konečné ceny to je paráda...!:)
Odpovědět
Profilova fotka
Jedna čtvrtka 3 koruny, jeden vroubkatý papír 20 korun, vždy se vejdou dvě oznámení 13x13 cm na jeden arch.
Odpovědět
Profilova fotka
tak ten vroubkatej je pálka, ale pořád to vyjde krásně - dáš to do svýho fotoalba, abych se pokochala a inspirovala? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ono by to asi moc vyfotit nešlo a navíc bych zase musela nějak schovávat ty soukromý údaje - je tam jen vzor, tak koukni.
Odpovědět
Profilova fotka
laala: jasně - vypadá to parádně:)) my bysme si zase představovai něco jakoby historického nbo jak to říct, psáno černou tuší, ozdobným písmem, zažloutlý papír, iniciála, atd...
Odpovědět
holky, tak my budeme mít taky vlastní oznámení a nemám tušení, kde to nechat natisknout...kde jste koupily ty vroubkované ozdobné papíry?? já ani nevím, jak moc tlustý papír můžu dát do tiskárny.....takže je to docela problém
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
V papírnictví ve Vaňkovce v Brně. Podle mě to budou mít jakékoliv výtvarné potřeby. Papír záleží určitě na tiskárně, kvalitnější tiskárna by to měla zvládnout.
Odpovědět
ahoj, včera jsme byli ve Vaňkovce papíry vroubkovaný měly moc velkou gramáž bez textury jen takovýty křiklavý barvy. Do tiskárny (nebo kopírky) bych nedávala papír přes 180g, ale většinou to ví obsluha nebo je to v manuálu. Během příštího týdne půjdu po Brně a pokusím se něco sehnat......
Odpovědět
Profilova fotka
já se ještě budu muset domluvit s přítelem, ale nakonec jsem našla u firmy Japos moc pěkné oznámení a 30ks je za 750 včetně obálek, poštovného a balného, takže si asi tochu připlatím, ale budu to mít bez stresu a nervů ohledně zvoraného tisku, apod...zasílají totiž i 2 vuory domů, aby to člověk viděl "naživo"...Je sice paráda si navrhnout své vlastní, ale ten problém s tiskem je naprd...a shánět někde kvalitní tiskárnu a vše kolem, tak to nakonec vyjde hůř časově a snad i finančně...
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám z vaňkovky vroubkovaný bílý, větší gramáž než normální papír samozřejmě má :-) Tiskárnou prošel bez problému. Crawler, ta oznámení jsou fakt pěkná.
Odpovědět
laala: prosímtě,a jak ten papír pak rozdělíš na jednotlivá oznámení? To pak budeš stříhat?
Odpovědět
Profilova fotka
hanyho, ne, půjčíme si někde řezačku. Případně, kdybych jí neměla, bych to možná zkusila ořezat normálně nožem - ale nevím, jaký by to mělo výsledek...
Odpovědět
Oznamko sme právě chtěli udělat taky sami,ale problém je s tím řezáním :-(
Odpovědět
Profilova fotka
tak se poptejte po známých, my si půjčíme řezačku od nějakého známého. Anebo zkus prostě říznout takovým tím technickým nožíkem podél pravítka do jednoho oznámení - teda na nějaké podložce, samozřejmě :-)
Odpovědět
to jsem si původně myslela,ale nevím jestli to nebude takové "oškubané". Ty papíry si říkala ve vaňkovce?-v kterém papírnictví-myslím,že je jich tam povíc :-.
Odpovědět
Profilova fotka
papírnictví je tam jedno - je v přízemí, spíš uprostřed, vedle něj je pekárna a pak už střed nákupního centra. mají vždy před obchod předsunuté nějaké stojany s blahopřáními.
Odpovědět
Díky moc. Udělám si výlet do brna ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, tisk oznámení podle vlatsního návrhu můžu jen doporučit, nás vyšlo jedno na asi 2,60,- :-D Měla jsem sice slevu, ale i tak by to do 5,- za kus bylo. Na gramáž 250g/m2. Pokud nechcete nějaký spec.efekty, tak když si zajdete do nějakého copycentra a domluvíte se, tak není problém. A řezačku používám v práci, na oznámka jsem to dělala právě tím nožíkem na kuch.prkýnku (mám jedno spec. vyřazeno na ořezávání papíru :-D ), ono to je přesnější. Ale musí být nožík ostrý, jinak to bude zubaté ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A odkud jsi? Já bych zkusila jakékoliv papírnictví, tohle bylo první, do kterého jsem vlezla ;-) Navíc si myslím, že je dost drahé.... a taky si myslím, že mi ty levnější čtvrtky účtovali špatně. KDyž jsem totiž kupovala jednu na zkoušku, účtovali mi za ní 10 korun. A teď když jsem jich kupovala víc, vlastně jsem to už koupila celé najednou (11 těch dražších, 22 těch levnějších), tak mi jednu účtovali právě za ty 3 koruny :-D Docela příjemná úspora :-)
Odpovědět
Jo a k tomu papíru z Vaňkovky - mají tam docela malý výběr a vysoké ceny, lepší jsou obchody s výtv.potřebami na Husově a Josefské...ale to už je na jinou diskuzi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ano, souhlas - mně se ale náhodou ty papíry zrovna líbily (i když jsem si v podstatě vybírala dva ze dvou :-)) - a taky díky tý úspoře to nějak neřeším :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahoj holky, nemáte tip na nějaké grafické studio v Praze, kde by vytiskli svatební oznámení dle vlastního návrhu kvalitně a za rozumnou cenu? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
dasenka: my meli taky vlastni navrh a tiskla nam ho tiskarna Krobgraphic v Praze 10 Vrsovicich, cena byla docela o.k.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,asi blbá otázka,ale v jaké formě se do tiskárny má donýst vlastní návrh :-N ?Na fleshce,na papíru,na cd...? :-(
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?