Vintage svatební oznámení

Ahoj holky, plánuju svatbu v přírodním stylu a moc se mi líbí oznámení, které měla moje kamarádka a byla strašně spokojená a každý jí je chválil, co tomu říkáte? Jen nevím, které vybrat, líbí se mi nejvíc to první, ale nejradši bych všechny :-D K tomu by se mi líbila obálka hnědá s vytištěnýma jménama a závěs, nevím jestli jenom začáteční písmena, nebo jména celá by mohla být na focení lepší. taky se chci zeptat, jaké jste si vybírali k tomuto stylu šaty a botičky, šaty mám vybrané, ale nechám se ráda ještě inspirovat 8-)
Odpovědět
Oznámení teda docela tuctová, na to, že to má být originál grafika :-) Já spíše doporučuji Trumade z Fleru, oznámení má suprová, propracovanější a o dost levnější. Toto mi připadá spíše jako nepodařená kopie.
Odpovědět
Profilova fotka
Take se mi moc nelibi, ale to je o vkusu no. Ale vybirat saty atd podle oznameni? A foceni? Na kolika fotkach to oznameni bude ze to tak hrotite? :)
Odpovědět
Profilova fotka
hurabudesvatba: oooo, děkuji na inspiraci, jsem naprosto okouzelná oznámeníma od Trumade :) jedno hezčí než druhé, teď už jen vybrat které :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?