Vektorové obrázky na oznámení

Profilova fotka
Ahoj holky, nevíte, kde stáhnu vektorový obrázek, nejlépe zdarma nebo za nějaký menší poplatek? Cokoli otevřu je vše placeno cca kolem 30 dolarů :-(Chtěla bych nějaký květinový vzor typu pivoňka. Už jsem zkoušela plno zahraničních stránek. Zkoušela jsem před "placeným stažením" obrázek z náhledu jen zkopírovat, ale všechny mají na sobě ochranný vodotisk. Děkuji za rady
Odpovědět
Profilova fotka
No napadlo mě, nechat si to namalovat :-) mohla bych i něco zkusit, záleží kdy máte svatbu, protože my zrovna finišujem a času není ale i tak bych mohla zkusit....nebo pokud seženete jinde, tak akvarelovou malbu naskenovat a jednoduše do vektoru převést...třeba adobe fotokrámu :-)
Odpovědět

Odpovědět
Já mám odtud https://creativemarket.com/lorraine.g... za pár dolarů
Odpovědět
Profilova fotka
@norah32 , Děkuji, můžu se zeptat, kde jste stáhla? popř. jak?
Odpovědět
Profilova fotka
@vladimira_l Děkuji, zatím žádný termín není, rozkoukávám se a zjišťuji možnosti, ráda bych si vyrobila oznámení sama, ale zasekla jsem se na těch obrázcích :-), na malém formátu vel.razítka vodotisk nejde poznat, ale ve větším už ano. Přeji ať se vám váš den D vydaří na jedničku :-)
Odpovědět
To už bohužel nevím, už to bylo před nějakou dobou a taky jsem prostě na různá hesla hledala na anglických stránkách a pár jich vždycky bylo přístupných normálně, maximálně uprostřed smažeš nějaký text nebo znak :-) ať se ti podaří najít tvé ;-)
Odpovědět
wow, to je krása!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?