V jakém programu jste dělali svatební oznámení?

Profilova fotka
Ahoj šikulky! Ráda bych se zeptala těch z vás, co si dělaly oznamko sami, jestli se s tím plácaly jen tak ve wordu, nebo mají vyzkoušený nějaký jednoduchý a šikovný program (nejlépe free dostupný 8-) )...
Odpovědět
My děláme oznámko v Corellu, ale je fakt, že chvilku trvá, než se tím člověk prokouše.
Odpovědět
Profilova fotka
Hm, právě - slyšela jsem o něm, ale nikdy v něm nedělala.. :-( Tak- naštěstí mám na to celé léto, tak se asi budu učit :-N Dík za tip.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Nějaké další tipy na program na tvorbu svatebního oznámení nemáte? :-) Měla jsem quarxpress, ale vypršela mi free licence po 30 dnech :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@evzeniegrandetova Dělala jsem to naše v indesign. Nicméně, ten není free. Nicméně je krásně jednoduchý a dá se v něm ledacos :o)
Odpovědět
@huwik jj, znám ho
Odpovědět
Gimp – je zadarmo bez omezení a myslím že funguje podobně jako photoshop. A nebo mi napište – dělám grafiku a můžu pomoct, poradit, nebo celé navrhnout a jsem levnější než běžná grafická studia :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Já na kdejakou grafiku používám Inkscape. Na tu práci s textem je možná o něco lepší Adobe Illustrator (ten sice není freeware, ale má dost dobrý 30-denní demo ve kterym se dá udělat cokoliv co je třeba).
Odpovědět
Profilova fotka
photoshop
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?