Tvorba svatebního oznámení, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, máte některá z vás zkušenosti se samovýrobou svatebního oznámení? Mám dilema, jestli si ho neudělat sama. Ale nevím, jak bych tam přichytila fotku malýho.
Odpovědět
1
2
My si to dělali sami - na počítači v Officech a pak tiskli na laserovce... http://svoji.zde.cz
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, ve wordu jsi to dělala? a na jaký papír jsi to pak tiskla? juknu se na to, jestli to na těch stránkách máš daný
Odpovědět
Profilova fotka
My také dělali sami :-) a tiskli jsme to jako fotky (v drogerii v automatu na počkání), které jsme potom vložili do barevné čtvrtky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
na křídový papír to jde laserovkou v pohodě, nevím jak s fotkama, ale já si to kreslila sama, naskenovala a šoupla do Wordu, šlo to úplně krásně. A cena nákladů byla kolem 50 korun takže nádhera, hlavně když to porovnáš s ceníkama na netu a tak. ;)
Odpovědět
@wedding2013 Oznámení se dá vytvořit třeba i v tomto programu místo blahopřání si tam vytvoříš oznámení. Pokud by si chtěla jednoduché tak ti vyjde jedno na cca 5 kč...Ale ani ty skládané nejsou předražené http://www.fotolab.cz/prani-a-pohledn...
Odpovědět
A nejlépe, je vypnout si jejich nabízené desingy a vytvořit něco svého...Lépe se to dělá, když si na jejich stránkách stáhneš program...To samé nabízí i fotostar, tetafoto atd
Odpovědět
@wedding2013 V Power pointu a pak na tvrdý papír, který byl z druhé strany vzorovaný. Někde na stránkách máme. http://svoji.zde.cz
Odpovědět
Profilova fotka
jééé, holky, moc díky. Já to okouknu a asi to zkusím si vyrobit.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si oznámení taky tvořila sama, protože jsem měla oznámení vyhlídnuté (cena 12,50 kč), ale mému drahému se nelíbila ta velikost. Tak jsem použila vyhlídnutý obrázek, upravila a dokreslila v malování na příslušnou velikost a pak už jen dopsala. Nechali jsme si to vytisknout a cena za jedno nás vyšla 2,50 kč. Jelikož jsem si nevěděla rady s jinými programy, tak vše je uděláno v malování a myslím, že účel to splnilo. (kdyžtak koukni do mého alba z příprav)
Odpovědět
Profilova fotka
posílám náhledy na můj návrh svatebního oznámení! _Nakonec to opravdu není nic složitého, stačí nápad a oznámení je na světě.
Odpovědět
@zezufoto Super moc se mi to líbí :-)
Odpovědět
@wedding2013 taky jsem nám dělala oznámko sama. Žádné se nám nelíbilo a navíc nám přišli předražené. Tiskla jsem si k tomu i obálky. Fotku do toho oznámka stačí buď hodně kvalitně naskenovat, nebo ideál pokud je to přímo už v digitální podobě. S úpravou na "formu" oznámení si pak poradí i programy jako Word nebo PowerPoint. Takže určitě s chutí do toho ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@hannnahs moc se mi líbí způsob, jakým je oznámení vyříznuté. Prosím Tě, čím jsi to dělala? Mám řezačku, ale takhle ozdobně a hezky to s ní neudělám.....
Odpovědět
@tilickova Ja bych tipla, ze za to muzou takove nuzky :) http://www.beremese.cz/shops/pomucky-...
Odpovědět
@zezufoto Prijemne jednoduchy napad :) My to budeme mit take ve Vleticich, 1.cervna :)
Odpovědět
@tilickova jo jo @womanka má naprostou pravdu ;-) je to dělané těma ozdobnýma nůžkama. Prodávají se v různých "variacích" a vystřihnou krásný linie a nestojí zas až tolik, kupovala jsem je myslím za necelých 60 kaček, ale mají je tu i holky na bazárku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jinak na tvorbu oznámení, a oznámení s fotkama mohu doporučit program Draw ze sady OpenOffice (podobně jako kancelářská sada od Microsoftu, ale volně dostupná), dělá se v tom výborně a má to poměrně jenoduché ovládání, při zvětšování a zmenšování prvků se lze orientovat podle oka, nebo přesně podle cm / mm záleží co upřednostníte. Podobně jako např v PowerPointu se dá pracovat s průhledností a hladinama jednotlivých prvků, takže přes fotografii lze jednoduše vytisknout např ornament v rožku nebo text. Já v tom dělám pozvánky a plakáty a jednou dokonce komix a fotoromán (úkol do školy), protože v základních funkcích je několik druhů komiksových bublin :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anunek, tak to je skvělý nápad. Tenhle program ani neznám. Tak to asi ještě zkusím v něm. Sice jsem si zkusila udělat oznámko v tetě drogerce, ale jak je to dělané jako blahopřání a vyvolané na fotce, tak se mi nelíbí zezadu ty popisky fotoshopu. Chtěla jsem, že to oznámko dám na barevný fotokarton, jenže mi zase přijde blbý mít oznámko jako fotku a k tomu pozvánku ke stolu jen na papíře vytisknuto. Tak vymýšlím, jak to jinak udělat. Přítel i rodina mi říkají, ať to takhle nechám, jenže mě to nepřijde dokonalé, a tak jak jsem chtěla. Nevím, jestli to oznámko nemám naskenovat a pak vytisknout na fotokarton o slabší gramáží (teda pokud to tiskárna vezme) a pak bych to přichytila na barevný fotokarton o vyšší gramáži a dozdobila třeba mašličkou. Nebo nevím, poraďte prosím.
Odpovědět
Jsme si dělali sami - se mrkni na http://svoji.zde.cz
Odpovědět
Jukni se sem ;-) , je tam dost nápadů... http://www.beremese.cz/diskuse/svateb...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@zezufoto ahoj ahoj, prosím tě kde jsi sehnala papír? děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ahoj:)) a odkud jsi? Ja ho kupovala v prodejně v Praze ve světě papírů, mají i internetové stránky. Ale naposled jsem scháněla obálky a ty jsem nakonec pořídila jinde, maj tam taky spoustu papírů!! Takže odkud jsi?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud by jste chtěli zrealizovat vlastní nápad a chtěli tak mít své vlastní svatební oznámení přesně dle Vašich představ, tak se můžete zkusit obrátit na nás. Jsme přímo výrobci a tak Vám zaručíme opravdu kvalitní svatební oznámení přímo dle Vašich představ. Zde přidávám na ukázku nějaké naše "namírovky". Více informaci se dozvíte na našem webu a nebo na e-mailu: info@tiskoznameni.cz :-)
Odpovědět
@wedding2013 Já jsem dělala sama. jukni ke mě do alba.. Text i s fotkou jsem vytiskla na samolepísí papír a lepila na podkladový tvrdý papír.. A všem se moc líbilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, pokud se chcete pustit do tvoření, fotografie se dá na oznámení přilepit až na závěr buď tenkou vrstvou Herkulesu (při silnější vrstvě by došlo ke zvlnění papíru) nebo oboustrannou lepící páskou. Další možností je vytvořit oznámení i s fotografií v některém z grafických programů přístupných na internetu ke stažení zdarma. Zvažte si však, zda se Vám domácí tisk vzhledem ke spotřebě barvy na tiskárně, k maloobchodní ceně kvalitního papíru, k spotřebovanému času pro výrobu oznámení, dosažené kvalitě grafiky a tisku v domácím prostředí apod. vyplatí. Jelikož jsme výrobci svatebních oznámení a máme i ucelenou nabídku oznámení s dítětem, můžete si ji pro inspiraci nebo i objednání prohlédnout u nás, a něco zde přikládám. Děláme i svatební oznámení podle představy zákazníků, takže vzory oznámení lze upravovat nebo vytvořit pro Vás úplně nový, když byste se rozhodla využít služeb profesionálů. Taktéž jsme ochotni Vám vytisknout i Váš hotový návrh svatebního oznámení, kde ve většině případů platíte pouze za tisk jednotlivých kusů bez paušálního poplatku. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monunkaaa Ahoj, díky, ale už mám 2 týdny po svatbě. :-)
Odpovědět
@wedding2013 Já se omlouvám, zjistila jsem to teprve po odeslání zprávy.. jsem trdlo, vůbec jsem nekoukla na datum :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monunkaaa ne v pohodě, jen mě to pobavilo. Uff, a ještě, že je to už za mnou, ale všechna výroba stála za to a všem se moc líbilo. Tak to zahřeje u srdíčka :-)
Odpovědět
@wedding2013 To je dobře, že všechno vyšlo a všem se líbilo :-) Taky jsem byla hrozně spokojená, když nám všichni chválili výzdobu a celkově svatbu :-) A přeju všechno nej v celým životě :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@kacenka115 můžu poprosit o více informací a foto? Děkuji
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?