Tisk vlastního svatebního oznámení BRNO

Ahoj všem, prosím o doporučení, kde nám vytisknou svatební oznámení v Brně. Poptávala jsem dvoje tiskárny, přičemž z jedné odpověď žádná, z druhé, že klidvě vytisknou, ale mají jen obyč papír. Budu proto moc vděčná za doporučení. Návrh máme.
Odpovědět
Dobry vecer,ja tiskla v Brne,kdyz vystoupite na Cervinkove zastavce a jdete smer IBM,tak u toho mostu doleva..jsou tam takovy papundeklovy domky Za tisk oznameni a listku ke stolu a na raut,na okrasny papir,jsem zaplatila cca 4kila i s rezanim-na 1papir se mi vesly 3oznameni,pan mi jeste poradil a zvetsil o 7% Jedno oznameni komplet i s obalkou za korunu mi vyslo na 10kc. Kdyz jsem zkousela tisk poprvy,byla jsem u Grubera,zastavka Purkynova,tam by to stalo vice,ale taky je to tam ok a maji,jiny papiry maj taky v nabidce
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.copygeneral.cz/ Tady umí spoustu věcí okolo tisku, doporučuji stavit se osobně, je to pěkně v centru.
Odpovědět
Děkuji moc za tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Stále jste nás o to žádaly milé nevěsty, tak je to tady 🌞 1. vytvořte si návrh online na www.vyhodnytisk.cz/svatebni-oznameni/ (https://youtu.be/ggt43iMaBko) 2. napište nám na e-mail dodací údaje 3. po uhrazení 100 Kč vytiskneme a zašleme vzorek s Vaší vlastní grafikou na našich luxusních papírech - kvalita zaručena! Při objednávce pak dokonce získáte těch 100 Kč zpět jako slevu. Takže vzorek budete mít zcela ZDARMA!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?