Tisk vlastního návrhu svatebního oznámení

Nevíte někdo o dobrém copycentru nebo společnosti v Praze, která by nám vytiskla náš vlastní návrh, samozřejmě tam jak potřebujeme v daném formátu? Nikde se mi nedaří nic najít, všude jsou jen stránky s oznámeními již hotovými, ale nikde neni nabídka možnosti tisku. Předem moc děkuji za tip a budu ráda když přídate vlastní zkušeností, které jste s tiskem měli, když jste měli vlastní návrh.
Odpovědět
Profilova fotka
Take neco takoveho hledam 😔 Nasla jsem expressprint.cz ale vyzkouseno to nemam
Odpovědět
To jsem také našla a bohužel jsem nikdy nezkoušela takhle online zadat tisk. Snad s tím již někdo zkušenosti má a poradí :)
Odpovědět
Pokud jde jen o tisk na tvrdší papír (ne nějaké zasouvací, skládací apod.), mohu doporučit http://www.powerprint.cz/. Tiskli jsme tam pozvánky ke stolu a na raut (ve vizitkovém formátu) a byli jsme moc spokojení.
Odpovědět
Ahoj. Vím, že hledáš doporučení, ale nemohu si odpustit "nedoporučení". Varuji před copycentrem Copy General. Na webu super prezentace, mají i několik poboček, ale jednání nic moc. Nechávala jsem si u nich tisknout oznamka na zlatý papír. Tisk sice pěkný, ale dost mě vytočilo, že mi BEZ PŘEDCHOZÍHO UPOZORNĚNÍ naúčtovali další poplatky, např. 80Kč za 5min. grafických úprav (mají kalibrovanou tiskárnu a barvy u nich vypadají jinak, než na notebooku), 18Kč za převod z Wordu do PDF (kdybych věděla, že neumí tisk z .docx, tak si to samozřejmě převedu sama) atd. A pak jsem ještě na účtence našla 2,40Kč za obálku, do které zabalili hotovou zakázku v hodnotě nad 600Kč. :-|
Odpovědět
A jak tady @veronikazem doporučuje ten PowerPrint, tam jsem (stejně jako většina spolužáků) nechávala tisknout a vázat diplomku i disertačku a pokaždé odvedli perfektní práci. Tak snad oznamka taky budou pěkná. ;-)
Odpovědět
Ja pouzila kyoprint - zatim resime stale navrhy, ale vse udelaji podle tveho prani, akorat jim obcas trva odepsat :( ale jinak si myslim, ze job bude dobry i kdyz jsem jeste hotova oznameni neobdrzela :)
Odpovědět
@veronikazem děkuji za návrh, úplně jsem zapomněla, že tam by to šlo taky. Dělala jsem si tam bakalářku a diplomku :) super, moc díky :)
Odpovědět
@kikicha Jo jo, začínala jsem bakalářkou, pak fotokniha, kalendář, tak i pozvánky :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý, zabýváme se realizací svatebních tiskovin na zakázku. Pokud Vás zaujme naše práce, neváhejte nás kontaktovat! Rádi Vám tiskoviny připravíme.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, určitě doporučím společnost Indigoprint jsou vedle obchodního centra Smíchov v Drtinově ulici. Mají digitální stroje a výsek, tisknou i na strukturovaný materiál. Klidně můžete napsat panu Fialovi, dokáže v této oblasti hodně poradit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?