Tisk - vlastní svatební oznámení

Máme navrženo vlastní svatební oznámení a teď hledáme, kde by nám ho vytiskli :)
Odpovědět
Profilova fotka
to asi hodně záleží, jestli jde o klasickej tisk obyč obrázek na obyč papír (pak to udělají v každém xeroxu) a nebo jestli jsou tam nějaké speciality, to je pak dobrý se obrátit na nějaké firmy co dělají přímo svatební oznámení, ale nevím odkud jsi a tudíž co konkrétně je tam poblíž... každopádně s tiskem bych ještě počkala pokud opravdu máte svatbu až za rok, spousta věcí se může změnit i když si teď myslíš, že ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme tiskli v "obyčejném" copycentru na bílý papír o gramáži 250 s matným povrchem Máme na oznámení i fotku a vypadá to velice dobře. Formát A4 vyšel na 17Kč/ks (půlila jsem na A5). Ale taky bych počkala s tiskem, do příštího roku spoustu času...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja je hodlam vytisknout na kvalitni papir normalne doma.. Delali jste to nekdo taky tak?
Odpovědět
My nechávali tisknout v tiskárně ve Strakonicích. Na bílej papír s texturou plátna.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme si navrhli oznámení sami, ale na domácí tiskárně to není žádná extra kvalita a hlavně bychom chtěli nějaký lepší papír třeba i s leskem.. takže bych to viděla na návštěvu nějakého tisk/copy centra, kde třeba i oznámení dělají.
Odpovědět
My tiskly doma a myslim ze to dopadlo dobre. Koupili jske vizitkovy papir s vetsi gramazi a je moc hrzky a hlavne fakt velky vyber.
Odpovědět
Profilova fotka
každé tiskové centrum :) Já si nakoupila papíry,navrhla, rozměřila a nechala natisknout a nařezat :) vyšlo mě to asi na 100Kč 50x svatebních oznámení :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?