Tisk svatebních oznámení

Hezký den děvčátka, mám prosbu. Mohla by mi některá z vás doporučit kvalitní copycentrum ideálně v Praze pro tisk svatebních oznámení. Ideálně opravdu spolehlivé a za rozumnou cenu. :) Dala bych opravdu radši na vaše doporučení, než jít naslepo. :-) Předem moc děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste náš web levne-oznameni.cz najdete tam spoustu tištěných oznámení s cenou do 20 kč. Do Prahy zasíláme zboží a jsme přímo výrobci, takže to budete mít doma opravdu během pár dnů. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martinak123 já vím pouze v Brně a tam to bylo super a levný!
Odpovědět
@tracte O odkaz na Brno bych poprosila zase já :-) děkuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
@tracte taky prosím o odkaz na Brno :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@r1234, @lenaplena firma papír a tisk kousek od Vankovky (http://www.papiratisk.cz/), sice teda jednání nic moc, je tam takový protivný chlapík, ale jsou šikovní. Za 70 oznámení a 40 pozvánek jsme dali asi 800 Kč (i s obálkama)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě ohledně toho Brna, my jsme přímo výrobci svatebních oznámení a sídlíme přímo v Brně, takže se můžete zastavit přímo na prodejnu a všechno si prohlédnout živě. Naše kompletní zboží najdete na originalnioznameni.cz. Ke každému oznámení prodáváme taky jmenovky, pozvánky, meníčka, krabičky na výslužku a další věci, které se ke svatbě hodí. Přidávám nějaké ukázky. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?