Text na svatební oznámení...

Copak máte za text na svatebním oznámení? Přemýslím o nečem netradičním, ale nechci vtipný text:)
@ropmic Mezi zemí a nebem a širým světem, je jeden náš, tak dobře ho znáš... to si myslím, že je netradiční :-)
my přemýšlíme o tomto : Svatba Hra o jednom dějství, v hlavních rolích nevěsta:.... ženich:.... dále hrají: příbuzní a přátelé. Premiéra se koná dne....... na radnici...... začátek představení je v..... hodin. Nezmeškejte nebude opakováno!!
Profilova fotka
my budeme mit zrejme takove, sice asi neni moc netadicni, ale libi se nam :-) veronika a miroslav se vezmou za ruce a oznami vsem, jimz neni znamo, ze pujdou spolu rici ANO, dne.... ve.....
V tomto článku http://www.svatebka.cz/index.php?volb... jsou nějaké nápady na neotřepané texty na svatební oznámení, tak třeba si něco vybereš... ;-)
Profilova fotka
... a všechno začalo tím, že jsi jednoho dne vzal moje ruce do svých ... ................ a ...................... Vám s radostí oznamují, že se budou z lásky brát dne............ ve ..... hodin v ................... :-D
Profilova fotka
@ropmic Toto téma už tady je (http://www.beremese.cz/diskuse/svateb..., http://www.beremese.cz/diskuse/svateb...).
Profilova fotka
a co beze slov :-)?
Profilova fotka
S díky za každé další ráno, kdy usmějeme se na sebe, my rozhodli jsme se říci svoje "ANO" a stanou se z nás manželé. To máme my :-)
Profilova fotka
@ropmic Ahoj, tvé téma je duplicitní a proto ho zamykám. Obrať se prosím na to, co ti doporučila @makovaapanenka, které tímto děkuji za pomoc. Přeji Vám hezký den! J. :)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?