Svatební web Bereme se

Ahoj, chtěl bych se jen orientačně zeptat, svatba se pomalu blíží a rád bych začal připravovat svatební web, ovšem zde na beremese mi ta tvorba stránek nefunguje, najizdi pouze prázdná bílá stránka bez ničeho. Nevíte náhodou kde je chyba? Případně, kde se ještě poohlédnout po pěkném webu, který by měl takové ty tradiční veci jako počítadlo, seznam daru apod. Děkuji
Odpovědět
My máme na portálu wixsite. Je tam hodně šablon pro svatební weby, které jdou použít. Navíc mi to přijde jako poměrně friendly prostředí, je zadarmo (dá se zaplatit i placená verze s nějakýma +) a s hodně možnostma :).
Odpovědět
Profilova fotka
Mrzí nás, že portál v týchto dňoch nefunguje stopercentne. Robíme na ňom zmeny funkcionality, pretože chystáme redizajn celého portálu a po nahodení niektorých nových súčastí to tu trošku hapruje. Naši IT chlapci však usilovne pracujú na odstránení týchto problémov. Ospravedlňujeme sa za komplikácie a ďakujeme za strpenie. Pekný deň :)
Odpovědět
Profilova fotka
@denymia My web děláme, vytvoření vás bude stát pár korun + roční poplatek za doménu a hosting. Po svatby vám web zůstane na ukázání fotek rodině a přátelům. :) Klidně napište a něco vymyslíme.
Odpovědět
@denymia ja som si vyskusala niekolko zahranicnych svadobnych webov a najviac sa mi osvedcil https://withjoy.com/ je jednoduchy, prehladny a je tam vsetko, co by hostia mohli potrebovat :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?