Svatební veletrh v hotelu Diplomat

Ahoj všichni, v neděli se chystáme na svatební veletrh do hotelu diplomat. Chtěla jsem se zeptat všech, které už na tomto svatebním veletrhu byly, zdali tam mají takvé katalogy svatebních oznámení, protože tam jdeme hlavně kvůli němu. Předpokládám, že tam určitě svatební oznámení budou mít, ale pro jistotu se ptám, abychom tam nešli zbytečně. Moc děkuji a přeji pěkný večer.
Odpovědět
@abeille loni tam bylo hafo svatebních oznámení. ;-)
Odpovědět
Díky champagne, tak snad si vybereme. Potřebujeme nějaké nejlépe červené, nebo kombinované s červené a na netu si nejsem jistá barvami a taky si myslím, že když ho uvidím naživo, tak si líp vyberu:-) Ještě jednou díky:-)
Odpovědět
Byl jste někdo v Diplomatu? Jaké to tam je? Asi se tam zítra z nostalgie půjdu podívat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tyty My jsme tam byli a líbilo se, ale nám se tam líbí vždycky, protože je to jeden z největších veletrhů a je tam docela velký výběr od všeho :-) Slyšela jsem tu na něj i hodně negativních názorů, ale byli jsme tam potřetí a letos se nám líbilo asi nejvíc... možná to dělalo i to že jsme tam byli v pátek a bylo tam míň lidí než o víkendu, ale celkově to bylo pěkný :-)
Odpovědět
Bylo tam dost prstýnků (takže jsme pořídili a to poměrně výhodně - ušetřili jsme 5 tisíc oproti standardní ceně) a zaujala nás i oznámení (ale jsou z Brna :-( ). Šaty už mám, tak na ty dát reference nemůžu, nekoukala jsem po nich. Zároveň nás zaujala jedna cestovka, což nás potěšilo. Takže celkově se mi tento ze všech veletrhů líbil nejvíce.
Odpovědět
Tak jsem tam dnes byla, a jsem dost zklamaná, ubylo hodně vystavovatelů :-( Jen prstýnků tam bylo dost ;-)
Odpovědět
Prstýnků tam bylo opravdu mraky a jejich cena (i s veletržní cenou) se mi zdála hodně přemrštěná.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mi ty ceny za prstýnky připadaly dost přehnaný...
Odpovědět
Z nostalgie jsem se byla podivat a zavzpominala na planovani a vybirani. Byly jste taky? Ja koukala hlavne po satech a kvetinach.
Odpovědět
Sehnali jsme kontakt na ušití pánského obleku. Jinak hrůza. Šaty, doplňky ošklivé....bez nápadu, ani drahé luxusní.... Cukroví a sladké ok. Prstýnky klasika, dalo by se vybrat a dohodnout... Já jako nevěsta jsem si představovala že si koupím třeba už nějaké kravinky, podvazek, mašličky apod...nic...
Odpovědět
Profilova fotka
Za vystavovatele musím říct, že tam bylo o 30 vystavovatelů méně než třeba loni. Bohužel se mi to zdálo taky jen o prstýncích a šatech. Děkujem za názory a zkusíme na příští rok spojit síly a nějak to zpestřit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Se svatebními veletrhy se roztrhl pytel. Síly, chuť a motivace vystavovatelů se proto tříští. Zbytečně. V Praze by stačily dva velké veletrhy, v ostatních regionech po jednom. NUANCE bude podporovat Diplomat a Svatební Expo.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky, já byla v diplomatu asi před měsícem a musím říct, že cesta tam byla úplně zbytečná, jelikož prstýnky a šaty jsem už měla vybrané a nic jiného tam dle mého názoru neměli. Chtěla jsem si třeba nakoupit nějaké dekorační věci na stůl jako organzy a nějaké stužky a vůbec nich, hóóódně chabí.
Odpovědět
My byli spokojení, sehnali jsme vše co jsme potřebovali. Ale taky nám přišlo, že bylo méně vystavovatelů než v loni..
Odpovědět
Profilova fotka
Bylo to trochu prstýnky, prstýnky, doplňky, prstýnky, prstýnky... ale jinak fajn:-) Šaty se mi ve většině případů nelíbily... ale jinak fajn:-) Vybrali jsme místo na svatbu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj všem, kteří jste byli na svatebním veletrhu v Diplomatu - mám dotaz... když se vyšlo po točitém schodišti do patra a vydali jste se DO PRAVA - tak tam bylo po pravé ruce zlatnictví a za koutem dorty a pak nějaká všehochuť doplňky, šaty, fotoknihy apod... kdo si to aspoň trochu uvědomujete - nevíte, co bylo za firmu to zlatnictví? Moc se mi tam líbil jeden pár snubních prstenů a nemůžu je nikde sehnat... za rady budu vděčná... PS: podle mapičky z diplomatu tam byla Adina, ale to je nesmysl ta byla na konci této chodby...
Odpovědět
Tak zkus zavolat do toho Diplomatu, to by snad měli vědět kde koho měli... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
nechystate se holky nekdo o vikend do Diplomatu na svatebni veletrh?
Odpovědět
Profilova fotka
@thaletka chystam :-)
Odpovědět
@thaletka my se tam stavime asi uz v patek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky v sobotu :-)
Odpovědět
@thaletka byla jsem 2 roky zpět a nic moc. Všechn mi přišlo hrozně cenově napálené. Kromě našeho zlatnictví, od kterého máme prstýnky mě to dost zklamalo. A vrcholem byla minerálka za 60 Kč (třetinka). Navíc mi mnohdy přišlo, hlavně u půjčoven šatů, že pokud se mi nehoupe na ruce Vuittonka, tak je spíš obtěžuju. Clarion jsem letos zvažovala, ale nakonec už celý koncept i dodavatele máme zařízené, takže jsem nešla. Spíš bych se přikláněla ke svatebnímu cirkusu, ten je aspoň něčím zajímavý a ne komerční.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky tedy vyrazím asi v pátek, třeba tam budou nějaké zajímavé inspirace.. doufejme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@thaletka tak pak písní jaké to tam je...chceme jít v sobotu asi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?