Svatební oznamko, chci Váš názor na text

prosim chci Vaš nazor na text....oznamuji že dne......v hod.....si slibi uctu, lasku a věrnost v kostele.....v .......? Neni ten text moc sladky. Moc se mně to ze začatku libilo, že je to takove jine a ted se mne to nejak přestava libit. Diky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme právě tento text proto, že ostatní se mi zdály moc "sladké" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenben Názor zatím 600 nevěst na svatební text a na jeho kombinaci či nekombinaci se svatebním mottem nebo citátem jsem zatím zveřejnila na svých stránkách. Jde o skutečné texty, které někdo už použil. Když se opakují, svědčí to o jejich oblíbenosti. Snad Vám to v rozhodování pomůže. Už jsme tiskli i naprosto minimalistický text ve stylu: Jména Datum Místo
Odpovědět
@lenben tak proč ne :) sladký mi nepřijde. My jsme suchaři a máme tam jen ze ....... a ..... oznamují, že budou oddáni dne 14.6.2013 v 11,15 v .... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to hezké! Vždyť na svatbu se sladké hodí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja zas chci neco "vtipneho" (Kdo si počká, ten se dočká... a proto vám s radostí oznamujeme, že 25.5. tamatam dojde ke splneni holciciho snu a klucici nocni mury), ale taky si nejsem jista... jestli to lidi pochopi... ale me se to libi...
Odpovědět
Profilova fotka
@lenben Mně na tom nic sladkého nepřijde, vždyť si to přece budete slibovat, ne? Co na to ženich? Jestli je to typ, že ti na všechno řekne: "Jo, dobrý," (v lepším případě, v horším případě se o svatbě vůbec odmítá bavit se znechuceným výkřikem: "Už zase?!", popřípadě: "Ještě je čas..." ;-) ), tak dej sama na sebe. Přestaň to na chvilku řešit a nech to v sobě uzrát, ono to vykrystalizuje samo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
myslím si, že pokud to nedáš na růžový papír se stovkou hobiček a srdíček :-D tak je text naprsto přiměřený, a pokud si opravdu slibujete lásku, úctu a věrnost (ne jenom jako a s povolenými nevěrami atd.), nevidím důvod to nenapsat. :-)
Odpovědět
@lenben Mne to prijde pekne. Nic "sladkeho" tam nevidim, jednoduche, vystizne, ale citove... ;-);
Odpovědět
diky holky.....žadne holubičky, srdička se nekonaji. je to zadano v tiskarne už, menit to nebudu, jak řikate necham to v sobe uzrat :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?