Svatební oznámení ze zahraničního eshopu

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenosti s objednáním oznámení ze zahraničního eshopu pozvánek a kartiček? Mají překrásnou nabídku a za dobré ceny, obávám se ale, zda si poradí s diakritikou atd. Nebo máte nějakou zkušenost s tvorbou oznámením podle předlohy ze zahraničních stránek? Díky moc😊
Odpovědět
Ja keď si nájdem nejaký návrh, tak si ho upravím doma a dám vytlačiť tu na slovensku.. Niekedy to možno nie je rovnaké, ale veľmi podobné sa dá, alebo občas mi vravia že ešte krajšie ako originál , a dá sa aj tu dať tlačiť za dobré ceny a kvalitne. A diakritiku tým pádom budeš mať bezchybnú.
Odpovědět
Profilova fotka
Diakritika záleží na výběru fontu. Kvalitní písma mají vytvořené i ty české znaky, méně kvalitní třeba jen anglickou sadu. Záleží tedy hlavně na tom s jakými fonty firma pracuje a jestli budou ochotní tento problém řešit. Doporučuji vám nejdříve jim napsat a zjistit, jestli jsou schopni vytvořit vám oznámení i s českými znaky. Zároveň se můžete zeptat i na způsob doručení do ČR a td ;).
Odpovědět
Profilova fotka
Možná bych se také předem informoval na dobu výroby a dodání. Někdy zláště pak z těch Čínských serverů výtisky chodí třeba až po měsíci a více. U lokálních výrobců pak i do 24 hodin můžete mít zásilku se svatebním oznámením na stole :-)
Odpovědět
Děkuji za odpovědi! Zaujal me predevsim eshop elli.com. Nemate nekdo s nimi zkusenost?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?