Svatební oznámení za rozumnou cenu - kde?

Profilova fotka
Holky nemáte nějaké tipy, kde si nechat udělat svatební oznámení za rozumný peníz??? Nechci nic drahého, většinou to skončí u každého v šuplíku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No nám ho třeba dělala naše fotografka, nechtěla jsem tuctové a nakonec to dopadlo i levněji. Spíš se koukni tady na beremku na inspiraci, můžeš si udělat i nějaký klidně sama, či si najdi, co se ti líbí a pak to poptej, a uvidíš. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na fleru:) kolem 30,- Kč už tam jsou fakt pěkný.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme měli http://www.kyoprint.cz/svatebni-oznam... krásné a super ceny:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste to u nás, jsme přímo český výrobce, takže věci nejsou z žádného dovozu a cenově se určitě pohybujeme velmi příznivě. Samozřejmě u nás najdete i dražší věci, ale určitě je z čeho vybírat a za mrknutí nic nedáte :). Odkaz pod příspěvkem :)
Odpovědět
Máme nádherná oznámení za pár korun z fleru od irenkad ;-)
Odpovědět
Taky jsme měli Kyoprint - viz výše. Byli jsme moc spokojeni, cena přijatelná, komunikace s dodavatelem fajn. Už si nepamatuju přesně, ale myslím, že do týdne od objednání jsme je měli doma.
Odpovědět
Profilova fotka
holky díky za tipy, do vlastního tvoření se mi moc nechce :( tak právě raději hledám nějaké na netu...
Odpovědět
my jsme měli oznámení z Kyoprintu za 19,-, jednoduché, ale romantické, všechny ohromilo a nevěřili, že je za tak málo. na jejich stránkách mají obrovskou nabídku od levnějších až po luxusní. my jsme byli komplet se vším spokojeni. dokonce ti pošlou zdarma vzorek oznámení, které si vybereš..
Odpovědět
nechala jsem si ho nakreslit - aby bylo vtipné (přítel hokejista, já jezdím na koni)- na budesvatba.cz, zadala jsem poptávku a druhý den jsem od nich měla nástřel obrázku, který byl hned napoprvé dle mého gusta. Stálo to 900,- Kč a pošlou ti jeden soubor k zaslání e-mailem a pak na A4 v pdf 3 oznámení připravená k tisku. Byla jsem max. spokojená.
Odpovědět
Dobrý den, nabízíme více než 200 originálních návrhů a bezkonkurenční cenu 13 Kč/kus! Návrh Vám zašleme zdarma do 24 hodin. Budeme se těšit na Vaše objednávky :) Víc info v podpisu
Odpovědět
Profilova fotka
@verarius 30,- za kus? to je vtip? :-D
Odpovědět
Ahoj, zašla jsem do copycentra, tam nám to pan grafik přímo dal dohromady, my jsme jenom na flash disku přinesli fotku... a pak to i vytiskl, nařezal i s pozvánkami na oběd a na večer a dohromady jsme za 50 oznámení dali něco přes 600 takže asi 12 Kč za kus i s grafickou úpravou podle představ i s nařezáním, výtisk na lepším papíře ;) Docela to jde, ne?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@rainbow_x tak každý má asi o oznámení za rozumnou cenu jinou představu, mně cca 30,- Kč za elegantní oznámení se saténovou mašlí a bílými krystalky příjde víc než cenově rozumné, spíš teda levné:)
Odpovědět
Profilova fotka
@zzzu Zdravím, u nás najdete ve standardní nabídce oznámení od 12Kč/kus. Pokud byste si donesla/poslala hotový grafický návrh, tak cena se pohybuje od 10Kč/kus u jednoduché karty, přičemž v případě, kdy je návrh hotový a nemusí se do něj již zasahovat, neplatíte u nás paušální poplatek, ale pouze cenu za objednané kusy. :-) Tiskneme na kvalitní grafické papíry, jsme výrobci svatebních oznámení. Přikládám levná oznámení pro představu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
Prosím pěkně je spolehlivé si to svatební oznámení dělat přes nějaké internetové stránky ?
Odpovědět
@lindinett my měli přes net a úplně v pohodě. Grafik semnou komunikoval přes email co a jak chci změnit.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky doporučuji firmu výhodný tisk 🙂 mají online editor kde si můžeš navrhnout oznení sama nebo pokud se ti nechce tak tam mají už i několik pěkných návrhů 🙂 vybrat si můžeš i ze 4 ozdobných papírů a pokud si nejsi jistá pošlou ti i vzorek aby si to ve finále mohla doladit 🙂 můžeš si vybrat ze 3 variant dodání a co se týká komunikace tak ta je úplně bezproblémová, poradí, když je problém ihned kontaktují velice příjemní lidi tam jsou 🙂
Odpovědět
@lindinett Ono asi záleží jak kde. Mně osobně trvalo než jsem si našla stránky přes které si budu nechávat dělat svatební oznámení a nejvíc mi sedly stránky svatbomilka.cz. Oznámení mají fakt moc pěkné, snaží se maximálně přiblížit k tvým požadavkům a hlavně dělají spoustu věcí a doplňků na svatbu, takže mi nedělali jenom svatební oznámení, ale i uvítací a podpisové cedule apod 🙂
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Zrovna oni mi dělali jak svatební oznámení tak spoustu doplňků jako je uvítací cedule, kniha hostů apod.a byla jsem moc spokojená 🙂
Odpovědět
A jako knihu hostů jsme měli takový dřevěný srdce s malými srdíčky na podpisy
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?