Svatební oznámení z Vistaprint. Objednával jste někdo?

Profilova fotka
Objednával jste někdo prosím oznámení z vistaprint.cz? Jakou máte zkušenost?Děkuji.
Odpovědět
Ahoj, objednávala jsi oznámení z vistaprintu? Mám ho už nachystané, jen uvažuju na kvalitou papíru... nějaká zkušenost?
Odpovědět
Ahoj, normálně nemívám problémy s orientací, ale na stránkách vistaprintu se dosti ztrácím ]-( . Nikde jsem nenašla, kolik se platí za poštovný, jesti je možné změnit barvu oznámení a nebo třeba jestli zasílají vzorkové oznámení, jak to dělají některé tuzemsko firmy.
Odpovědět
Profilova fotka
@sajintra objednávala, vše proběhlo bez problémů. Můžu jen doporučit.
Odpovědět
@kitinka76 Prosím tě, jaký má to oznámení rozměr? U toho, co se mi líbí, je Folded 5,5*4. A v ceníku jsou pod tímto 3 rozměry. To si mohu vybrat?
Odpovědět
@kitinka76 Už se mi to podařilo najít :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
@kitinka76 @zuz4a Holky taky bych si chtěla objednat oznámení u Vistaprint, ale vůbec se na těch jejich stránkách neorijentuju :-| mají tam u každýho produktu už nastevené množství kusů a tomu odpovídající cenu. To si nemůžu sama určit kolik chci kusů? Mají tam třeba 25ks a pak až 50ks. A já potřebuju 30 :-( a ty rozměry teda taky nemůžu najít (u jmenovek). S kvalitou jste byly spokojené? jaký je to papír? Děkuji za pomoc
Odpovědět
Ja teda nevim, ale nikde mi to nenabidlo volbu jaky chci papir - to je divna tiskarna. Nahral jsem vlastni design, nikdo se neptal na rozmery at uz v A4, A5, A6,... nebo v milimetrech, nikde volba papiru (gramaz, barva, lesk, druhy,..) a hned, ze uz to pomalu tisknou. Fakt zvlastni.
Odpovědět
@laky_m Já byla spokojená. Papír jsem si tenkrát mohla vybrat. Já měla asi ten základní (už si to nepamatuju :-D ) a vypadalo to dobře. Počty tam mají předdefinované, s tím se asi nic dělat nedá :-|. S těma rozměrama jsem měla taky problém. Psala jsem tam mail a přišla mi tato odpověď (nevím, jestli odkazy jsou ještě platné): Vše naleznete na našich stránkách. http://www.vistaprint.cz/zakazkova-po... zde klinkněte na ceny a detaily. Ale moc jsem z toho moudrá nebyla. Nakonec se mi to přes ten ceník nějakým záhadným způsobem podařilo vyšpekulovat. Ale už se mě neptejte jak :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud se nevyznáte na jejich webu zkuste náš! :) Procházíme změnou a docela by mě zajímala každá kritika, nebo pochvala. Když je to tu zrovna vzpomenuto u vistaprintu, tak mě to napadlo jako dobrý dotaz, protože jsme přidali nějaké tlačítka právě pro účel rychlé orientace a taky jsme změnili vzhled fotek.
Odpovědět
@cernygoldpress Ja se priznam, ze ani u vas na webu jsem neziskal informace, ktere chci, ale to bude tim, ze nechci prefabrikovane oznameni, ale tisk vlastniho. Ve vysledku je jedina moznost vam psat na email, jelikoz ze stranek se to, co potrebuji, nedovim. Pro inspiraci pri upravach stranek mi u vas chybi (vse se tyka individualniho tisku): - druh tisku "knihtisk" - mirne plasticke pismo vtlacene do papiru - typy a gramaze papiru (350g, 380g, 400g, 500g) - ne lepene dva papiry k sobe - nestandardni velikosti (A5, A4) - ceny (papiru, tisku, slepotisku) Je mi jasne, ze mi tohle vsechno urcite radi napisete do emailu treba na zaklade me predlohy, ale dovedet se tohle z webu by bylo precijen pohodlnejsi (nez psat do 10 tiskaren email).
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem původně chtěla vistaprint, ale potom jsem zjistila, že to je dost předražená varianta, myslím, že se dá sehnat ta samá služba mnohem výhodněji ;-) My nakonec dělali vlastnoručně a byli jsme nejspokojenější :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?