Svatební oznámení z Kyoprintu, máte zkušenost?

Máte zkušenosti s oznámeními objednanými z "Kryoprintu"?
Odpovědět
Profilova fotka
Dnes jsem objednala. Doufám, že jsem neudělala špatně :-/ :)
Odpovědět
@roubalinka Já jsem si u nich objednávala vzorek jednoho oznámení s mašličkou a upřímně musím říci, že třeba to vázání mašle bylo hodně odfláknuté. Nakonec jsem kvůli tomu objednala trochu jiné od konkurence a jsem naprosto spokojená. Záleží ale na tom, jaké oznámení budeš chtít...
Odpovědět
A ta "konkurence" Kyoprintu je kdo? Jestli se můžu zeptat...:-) Brouzdám po internetu a jsem z toho trošku zoufalá, budu ráda za každý tip...
Odpovědět
Zrovna včera mi dorazila oznámení,včetně jmenovek na stůl,pozvánek ke svatebnímu stolu a na svatební party od Kyoprintu a jsme s nimi velmi spokojeni.Spolupráce s firmou byla taky bezproblémová.Já za sebe můžu jen doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem dnes poslala objednávku na tohle akorát ve fuchsiové barvě: http://www.kyoprint.cz/svatebni-oznam... Tak nevím no, doufám, že to bude v pořádku :-| Pokud s tím máte někdo zkušenost, prosím napište, ještě to můžu zrušit :-D
Odpovědět
My máme oznámení také z Kyoprintu a spokojenost, jak s domluvou, tak s výslednem. Sice nás původně na webu zaujalo jiné, při objednávání vzorku jsem tam přihodila víceméně náhodně ještě jedno, které na stránkách nevypadalo špatně, no a nakonec to vyhrálo... :-) A to i v konkurenci dalších od jiných firem.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se podívat u nás. Sice máme tady věci s mašlema dražší, ale jsou kvalitní, protože na to máme české dodavatele a třeba ty spony jsou z pravého broušeného českého skla, ale samozřejmě máme i větší výběr a jsme přímo výrobci, takže za kvalitu se Vám můžu zaručit! :) Web mám v podpisu, tak kdyby jste měli zájem, tak za podívání nic.
Odpovědět
Profilova fotka
@roubalinka Ahoj, mám. Máme od nich svatební oznámení a jsme naprosto spokojení!! ;-) Super komunikace, rychlá práce a nakonec bylo ve zkutečnosti ještě hezčí než na internetu :-)
Odpovědět
@roubalinka My jsem objednávali a jsme spokojení. Záleží jaké chceš. My chtěli obyčejnou kartičku s textem (bez mašliček, kamínků, krajky a co já vím). S kvalitou papíru jsem spokojená, obálky jsou taky pevné, barvy jsou jasné a stejné jako v náhledu. Měli jsme to doma snad do 5dní. Přidali i několik oznámení navíc, přitom žádné nebylo "kazové". Určitě můžu doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem s nimi spokojená, udělali mi oznámení na míru - zaslala jsem jim jpg obrázek , který mi přetáhli a přebarvili podle představ na oznámení, po zaslání náhledu poupravili co jsem si vymyslela a výsledek je úžasný. Určitě doporučuji.
Odpovědět
@roubalinka Objednávali jsme si ho od spol. Printia. Od objednání jsme ho měli za 6 dní doma. Mohu je jen doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
my sme z Kyoprintu také objednávali a musím říct, že sme byli spokojeni,bylo ještě hezčí než na obrázku a taky sme dostali pár oznámení navíc, což mě potěšilo a nakonec sem je ji využila, takže sem ráda :-) já doporučuji !!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak mi vcera přišel grafický návrh oznameni a vypada to moc hezky. Tak se tesim na skutečnost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak přidávám zkušenost: Domluva a objednání přes internet bez problémů, Náhledy poslali rychle a s úpravami neměli problém. Včera jsme si oznámení vyzvedli a jsme moc spokojení. Papír krásně probarvený a kvalitní. Paní je sice lehce nepříjemná, ale dá se s ní domluvit, takže doporučuji ;-)
Odpovědět
S Kyoprintem máme taky dobré zkušenosti, oznámení vypadá ve skutečnosti ještě líp než na fotce.
Odpovědět
Nemám moc dobrou zkušenost, oznámení jsme nakonec vybrali jinde, ale jen když jsem žádala o vzorky, tak to trvalo trochu delší dobu, což by nevadilo, ale když jsem se ptala ještě na výrobu podle předlohy podle obrázku, tak mi nikdo neodepsal, pak jsem se ozvala, jestli máme ještě čekat, tak mi paní tvrdila, že dávno odpověď poslala, do dneška ji nemám, no a pak teda jen napsala, že to neumí vyrobit, ať se obrátím jinam....jinak oznámení jsou pěkná, vzorky pak po urgenci přišly dvakrát (ale to možná byla i částečně chyba pošty), přijdou mi kvalitní, ale ta komunikace mě teda zarazila....
Odpovědět
Profilova fotka
Za chvilku ho jdeme vyzvednout na poštu ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme oznámko doma... Kvalita dobrá, vypadá fakt krásně :-) A cena taky dobrá... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ano máme ho a super, ochotní , rychlý a krásná práce a cena super...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mohu doporučit, je krásné, zvolili jsme originální a jsme z nadšeni :)
Odpovědět
Oznameni od nich mam moc hezke, trosku odflaknuta masle, ale zalezi na uhlu pohledu, co mi vadilo, cekali jsme asi tri tydny, spatna komunikace, nefunkcni telefony, musela jsem je kvuli vsemu neustale urgovat...
Odpovědět
Profilova fotka
tak holky dneska i já se musím připojit s negativním hodnocením na tuto firmu, protože slíbili dodání do dneška, což nedoderželi, přestože se dušovali, že ano dodáme - my máme rozvážet o víkendu koláče a bez oznámení :-( to pak budeme posílat všem poštou, ostuda, dvojí práce i náklady :-| kdybycho to věděla dopředu určitě objednávám jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky,my máme z Kyoprintu a jsme naprosto spokojení:-)rychlá domluva, dobrá cena.
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu se podělit o svou zkušenost:oznameni nám prislo min. týden a jsme moc spokojeni. Je krasne a podle našich představ. A jeste navíc nám dali barevne obálky zdarma,neboť v ceně jsou pouze bile. Takze jen chvála :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Taky máme oznámení od této firmy, jsme spokojení každému se líbilo foto v přípravách.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?