Svatební oznámení vlastnoručně dělané. Máte tip?

Profilova fotka
Ahoj holky..Mohly byste mi prosím dát nějaké tipy na veselé, legrační svatební oznámení?Nebo alespoň nějaké odkazy na obrázky..Mám ráda troška legrace, nic moc formálního..prostě aby se lidé trošku pobavili..Pokud se mi teda něco takového zrodí v hlavě:)děkuji :-D
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.google.co.uk/search?q=funn...
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji Ti.:)je tu pár dobrých tipů:) 8-)
Odpovědět
Taky bych chtěla oznámení a další tiskoviny vytvořit sama, ale zatím jsem úplně v začátcích. Hodně mě zaujala fotka oznámení na http://www.beremese.cz/oblibene-fotky... :o) Ten ženich je celý můj drahoušek :o) Asi nás ten obrázek bude provázet celou svatbou - od jmenovek přes oznámení po kapesníčky :o) bde nejspíš všude. Řeším spíš než obrázek papír, na který oznámení tisknout... Nemáte někdo nějaký levný a přitom pěkný tip?
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/fotoblog/yumy/... tohle je naše, dělali jsme si ho sami. nic formálního jsme nechtěli, z prstýnků a holubiček mám kopřivku ;-)
Odpovědět
Ahoj, taky jsem sháněla nějaké tipy na oznámení a narazila jsem na stránky jednoho DJ, kde si může člověk stáhnout obrázky zadarmo v dobré kvalitě. Já už stahovala :-) http://www.djnasvatbu.eu/pages/svateb...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych vytvořit svatební oznámení sama, líbí se mi papír s vystouplým reliéfem. Nevím, jak se jmenuje. Nevíte, prosím, některá, kde bych ho sehnala? Děkuji.
Odpovědět
@keninek já si myslím, že naše oznámení trochu zábavné je. Teda aspoň většina se u toho malinko zasmála. Můžes se podívat ke mě do fotoblogu, tam ho mám vyfocené.
Odpovědět
@tinakari asi myslíš embosovaný papír :-) http://www.fler.cz/zbozi/embosovany-p...
Odpovědět
Profilova fotka
@barborelka jojo, přesně ten papír myslím :-) Děkuji :-)
Odpovědět
@tinakari nemáš zač :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?