Svatební oznámení v Brně. Kde dělají pěkná?

můžete mě prosím poradit kde v Brně dělají nějaká pěkná svatební oznámení.Děkuji :-(
Odpovědět
1
2
My jsme volili mezi kyoprintem a goldepressem. Po návštěvě naprosto odpornýho, nechutnýho kyoprintu v Kuřimy, jsme volili goldpress, protože jim bych nedala ani korunu za ten hnus kde to chystají... :-S Navíc když obejdeš svatební salony, většinou tam mají katalogy oznámení, stači si vybrat a pak se obrátit rovnou na výrobce, ale goldpress fakt doporučuji, mají to tam krásný a jsou moc milí... :-)
Odpovědět
Děkuji,koukla jsem na jejich stránky a mají tam opravdu velký výběr.
Odpovědět
To jo, my jsme byli hodně nároční a jsme fakt max. spokojeni :-)
Odpovědět
taky jsme původně volili mezi kyoprintem v Kuřimi a Goldpressem. Nakonec jsme zvolili goldpress. Oznameni je fakt krasny, z kvalitniho papiru takze taky doporucuji. Kazdopadne kdyz jim napises mail o zaslani vzorku zdarma, tak ti to ochotne poslou domu :)
Odpovědět
My zvolili Kyoprint, oznameni krasne, ale jednani pracovniku hrozne, opoždění termínu dodání, slibovaná sleva se nekonala a navíc oznámení člověk musel cele poskladat dohromady sam, takže už bych volila jinou firmu...
Odpovědět
Japos brno :) Nejsme z Brna, ale oznámení máme odtud. Skvělá komunikace (mailem), rychlé dodání a celkem pěkný výběr...
Odpovědět
Profilova fotka
Kyoprint, tady jsme objedávali my a každým dnem má oznámení dorazit, ale popravdě. Nepříjemný, když jsem si chtěla oznámení vyzvednout osobně, tak to ted nejde z důvodů rekonstrukce, ale já jezdím do Kuřimuu často a budu platit za poštovné..:-P zbytečně... Ale nám se to oznámení tak líbílo,že jsme to nechali už tam.
Odpovědět
@misa3006 My jsme se právě neptali a jeli tam rovnou a takovej hnus kde oni "podnikaj" že chápu proč se vymlouvají, nedala bych jim ani korunu ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
@dice Já to také viděla. Byla jsem si tam pro vzorky. Ale co..no... když se nám to jedno moc líbilo, chtěla jsem ho a přítel , taky není to jen natištěný obrázek, ale je to z papíru na papír lepený a vypadá to moc hezky :-) tak snad to bude v pořádku, v pondělí bychom je měli mít.
Odpovědět
my sme si tiez objedjednali z Kyoprintu s osobnym odberom. Kvoli rekonstrukcii nam to poslali postou, ale postovne si nepriratali. Tak snad to nezapocítaju aj vam.
Odpovědět
je fakt, ze dorucenie cca 5 dni od potvrdenia nahladu, ako mi pisal grafik, to nebolo ( asi 11 dni ) ale oznamka su pekne a ze sme si ich skladali sami my tiez nevadilo. Bola som na to pripravena. Kamaratka si nechavala robit v Pardubiciach a tiez skladala a maslickovala sama.
Odpovědět
Děkuji za návrhy,ale nakonec jsem se rozhodla,že si ho udělám doma.Nakoupila jsem plno blbostí a budu experimentovat.Až bude nějaké které se mi bude nejvíc líbit,tak jsem dám fotku.Ještě jednou děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
My si vybrali Kyoprint, protoze se nam tam jedno moc libilo. S oznamenim jsme spokojeni, ale jednani nic moc. Komunikace obtizna a vsechno trvalo 2-3x dele nez slibovali. Takze spis nedoporucuji. Priste bych si ho tam uz neobjednala.
Odpovědět
Tak Kyoprint v žádným případě. Objednali jsme si tam oznámení, které se nám líbilo. Na dotaz na jaký je to papír a tak, tak nám chlap odepsal až po nějakém dnu atd. Tak jsme objednali. Návrh tragický. Tak jsem ho chtěla upravit tak s velkými problémy nám ho upravil. Tak jsme to schválila. No doručení taky nebylo v dobu co mělo být. A navíc komunikace strašná. A to co došlo tak to jsem myslela, že mě raní mrtvice. Katastrofa. Kvalita papíru absolutně neodpovídala tomu co chlap psal. Obyčejný letákový papír. Písmo rozmazané a neostré. No katastrofa. Tak jsem to obrečela. Pak jsem se naštvala a teď s budoucím manželem tvoříme vlastní. Je daleko hezčí a taky i kvalitní papír. A nestojí to tolik. I když ty peníze co jsme vyhodili za to objednané nám nikdo nevrátí :( ale rozdat takovou hrůzu to nikdy. Tak jsme koupili věci a tvoříme sami.
Odpovědět
ahoj, rozhodně doporučuji JAPOS - mají náherné a byla s nimi perfektní spolupráce, poradili mi ho tu na beremku, už je doma, přesně podle představ, posílají i vzorek zdarma a cena také parádní..
Odpovědět
Profilova fotka
jedině GOLDpress !!!!! ať už cenově, tak servisem a hlavně originalitou a použitím materiálů !!!!
Odpovědět
@evasickova Souhlasím, oznámení vypadá fakt luxusně. Všichni nám ho chválí, že takové krásné ještě neviděli. A jednání s firmou je také bez chyby.
Odpovědět
ahoj holky, když vyrábíte oznámení sami, kde sháníte věci, papír atd.? nějaké tipy? díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my si objednávali oznámení v Kyoprintu a vše bylo v naprostém pořádku.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,připojím se k fanouškům Kyoprintu, taky máme oznámko od nich,klasické,jednoduché,hezké, kus za 12,50Kč, což je dnes už nevídané:) Velmi ochotní, dokonce volali a dolaďovali se mnou detaily, i kdzž nemuseli. Můžu vřele doporučit:)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, my máme oznámení z Goldpressu, mají velký výběr,přístup jeúžasný a kvalita super,nic není problém, takže VŘELE DOPORUČUJI!!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, nejsem z Brna, ale objednali jsme si oznámení ze svatbadekoru a velká spokojenost, všichni nám ho moc chválili že takové ještě neviděli.. Mají tam zajímavé vzory, které se jen tak někde nevidí.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, máte někdo zkušenosti s http:// svatebni-oznameni net? Děkuji Mají přiznivější ceny než Goldpress, za stejná oznámení.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@mlada_slecna Ahojky, sháním taky jedno svatební oznámení a objevila jsem ho jen právě u této firmy (svatebni-oznameni net), takže mě taky zajímají reference na tyto stránky. Bohužel neposílají vzorky zdarma a je to pouze na objednání přes net, takže vlastně dopředu člověk pořádně neví, co mu dojde. Ale už jsem tu četla velkou spokojenost, tak to mě alespoň trochu uklidnilo. To svatební oznámení bych moc chtěla, tak uvidíme, snad to bude správné rozhodnutí..
Odpovědět
Profilova fotka
my měli Kyoprint, sice jak píší někteří,že prostory hnusné, ale co mě bylo o prostorů. když mi poradili, byli příjemní, a navíc vše dle termínů to samé se vzorky takže na to bych nebrala ohled a nebo bch podle toho nesoudila jejich práci. My jsme byli tedy spokojeni.
Odpovědět
Brali jsme od stloukalovi cz - kousek od Brna, neskutečně rychlí, ráno jde objednat a večer vyzvednout v případě rychlosvatby :) Jednání, kvalita a ceny naprostá spokojenost.
Odpovědět
@xb111 ahojky, já jsem tedy obednala z http:// svatebni-oznameni net/, poslali mi na emil vzor ke korekci, do 2 dnů. Chtěla jsem tam nějaké změny, poslali upravené týž den. Takže teď čekám, co dojde. Ale myslím, že to bude super.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?