Svatební oznámení téma - Cestování

Profilova fotka
Ahoj. S přítelem spolu už 4 roky cestujeme po světě (Anglie,Kenya,Dubai,Nový Zéland a teď Amerika) a tak mě napadlo,že svatební oznámení může mít cestovního ducha... Napadá někoho nějaký citát nebo něco takového ve smyslu, když jsme spolu vydrželi na cestách, vydržíme všude po celý život.... díky za každý nápad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gruntovat a co oznámení ve stylu letenky?
Odpovědět
Ja delala oznameni pres email prave pro kamarady ze zahranici ( mame jich hodne) a posilala to emailem - jako boarding pass v PDF. Forme v Aj/Cj. Na pozadí jsem dala nasi transparentní fotku a zbytek jako normalni palubní lístek. Destination, departure time, names of passangers....
Odpovědět
Mě napadá něco ve smyslu: Po několika absolvovaných cestách nás nyní čeká ta zatím největší - Společná cesta životem. Pojďte ji oslavit s námi dne... ?
Odpovědět
Profilova fotka
HOLKY,JSTE SUPER.DIKY MOC ZA INSPIRACI!
Odpovědět
Profilova fotka
@gruntovat Zdravím, pokud byste si nechtěla dělat starosti s vlastní výrobou svatebního oznámení, mohu Vám nabídnout výrobu oznámení s cestovní tématikou hned v několika provedeních. Např. u letenky provádíme skutečnou perforaci, aby dojem byl co nejvěrnější, pas má na přední straně zlatotisk apod.
Odpovědět
Profilova fotka
@printia AHOJ.ZE TVE NABIDKY JSME NADSENI.HLAVNE TY PASY A LEYENKY VYPADAJI SUPER.MUZES MI PROSIM NSPSAT CENU ZA CCA 25 PASU NEBO 25 LETENEK?? MOC DEKUJI
Odpovědět
Profilova fotka
@gruntovat Jsem ráda, že se oznámení líbí! :-) Informace jsem poslala interní poštou.
Odpovědět
Ahoj Printio, také se přidávám k pochvale, přesně takto jsem si svatební přání představovala, protože též s přítelem rádi cestujeme. Byla bys prosím tak hodná a také mi poslala cenu za letenku, poštovné, další náklady na výrobu...? Moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@spejle87 Informace jsem poslala interní poštou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my jsme vyráběli např. takovéto oznámení. Ve finální verzi byla ještě trajektorie letu každého z novomanželů (místo odkud pochází). A srdíčko je místo, kde měli svatbu. .
Odpovědět
Prosím nevíte někdo o někom, kdo by vyrobil svatební oznámení ve formě pohledu? Děkuji za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
@markysek16 Zdravím! Oznámení ve formě pohlednice Vám můžeme vyrobit . Papír by se použil co nejpodobnější pohlednici a potisk by byl z obou stran. :-) Již jsem viz výše v této diskuzi dávala na ukázku "air mail", což je v naší standardní nabídce to, co se pohlednici blíží nejvíce.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?