Svatební oznámení se musí shodovat s barvou výzdoby?

Jaké barvy svatební oznámení? Musí se shodovat s barvou, ve které budeme mít výzdobu na svatbě?
Odpovědět
to záleží jenom na vás, jak se vám to bude líbit, určitě se to shodovat nemusí :)
Odpovědět
super otázka, to mě taky zajímalo...podle mě taky nevadí, když se nebudu shodovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@roubalinka Samozřejmě že nemusí :-) Pokud máte jednotný styl nebo barvu celé svatby, je hezké, když to doplňuje i svatební oznámení, ale v žádném případě to není nutnost. Hlavně si vyberte takové, jaké se vám líbí a jaké vás vystihuje :-)
Odpovědět
Děkuju za odpovědi... jasně, že si vybereme, jaké se nám líbí:-) Jen že svatbu budeme mít do fialova a moc jsem svatebních oznámení v této barvě nenašla (možná jsem se špatně dívala:-(), tak jsem trošku znejistěla... Ale bílá a nebo nějaká krémová to jistí, ty se na svatbě určitě najdou:-)))
Odpovědět
Profilova fotka
@roubalinka Nevím, jaký budete mít odstín, ale když se podíváš třeba na svatebnioznameni tečka japosbrno tečka cz a klikneš na záložky Svatební oznámení, hned na titulní straně jsou prakticky všechna fialová ;-) U žádné firmy by snad neměl být problém udělat vybranou variantu i v jiném barevném provedení, než mají v katalogu. Ale to jen kdybyste opravdu chtěli fialové oznámení, jak píšeš, i bílé nebo krémové může vypadat krásně a hlavně v jednoduchosti je krása ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pro Vás, co by jste chtěli mít vše dokonale sladěno do barev svatby a nevíte si rady, kde všechno sehnat, zkuste náš web a naši firmu. Jsme přímo výrobci a dovedeme naše oznámení různě upravovat, takže si stačí napsat do jakých barev by jste ho chtěli vyrobit a my Vám ho upravíme dle Vašeho přání. Také se soustředíme na to, aby vše bylo dokonale sladěno, takže u nás najdete ke svatebnímu oznámení i stejné jmenovky,pozvánky,krabičky na výslužku, meníčka a další dekorace. Zkuste se přesvědčit a navštivte náš web, který najdete v mém podpisu. Na ukázku přidávám fotku jednoho setu z naší tvorby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?