Svatební oznámení. S jakým předstihem ho nosit?

Jak dlouho před svatbou se nosí oznámení s koláčkama??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no me bylo receno kdyz sem si objednavala cukrovi a podobne ze se vse rozvazi ctvrtek pred svatbou.. tak nevim jestli se pocita takto i s oznamenim.. ja osobne bych chtela aby oznameni meli lidi drive.. vsak takhle kdyz to dostanou 2 dny pred svatbou tak jim to doma lezi tak jen kratce a pak to stejne vsichni nekam zalozi.. ja bych brala oznameni rozvazet drive.. no ale uvidime..
Odpovědět
Profilova fotka
my budem oznamka rozdávat tak o dva měsíce-měsíc a půl dříve těm co budou pozvaný na svatbu, aby si stihli udělat čas a těm co se to bude jen oznamovat až s výslužkou, tj. tak den dva před svatbou.. Ti co budou na svatbě dostanou výslužku na hostině.. :-)
Odpovědět
podle me zalezi na terminu svatby. My mame zacatek zari, tudiz konec prazdnin a jeste mozna bezici dovolenkova doba, takze rozhodne budeme oznameni davat drive. Uz zveme lidi osobne, i bez tech oznameni (lezi nam na poste), aby si udelali cas, a jakmile budou u nas fyzicky rozesleme i je. jinak kolacky behem tydne pred svatbou, teda aspon pro lidi, ktere nebudeme na svatbu znat.
Odpovědět
Profilova fotka
My se brali v patek a oznameni i s kolaci jsme rozdavali ut, st a ctv:) vsichni, kdo byli zvani vedeli do konce brezna, tedy nejpozdeji 3,5mesice predem, ze jsou zvani. Vetsinou se jednalo o pratele, rodina to vedela cca 9mes. predem:)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě paní říkala, že většinou je ideál ty dva měsíce předem ... hlavně těm co mají být zváni i ke stolu ..aby s tím počítali .....
Odpovědět
Podle etikety se mají oznámení rozesílat 8 týdnů před svatbou nejpozději. Pokud se jedná o dovolenkový čas, je lepší dříve. My budeme rozesílat tři a půl měsíce dopředu,jelikož svatbu máme v červenci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?