Svatební oznámení s fotkou, nechávali jste si dělat?

Nenechávala jste si náhodou některá dělat oznámení z fotek? Nemáte nějaký tip kde něco takového sehnat za nějaký rozumný peníz?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si to delala. Nejdriv jsem si udelala oznameni na http://www.loonapix.com/framer/ ( jen jsem tam nedavala nasi fotku, ale fotku mistniho zamku, kde se svatba konala). Vepsala jsem text a kdyz jsem byla spokojena, tak jsem to nechala vyvolat. Ale videla jsem i oznameni jen fotky+text
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, pokud budete chtít na oznámení vlastní fotografii/fotografie, je to dobrá příležitost vyzkoušet si Vašeho svatebního fotografa i na předsvatebním focení. Ať už formou milenecké procházky, či specifického focení na míru dle Vašich představ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám odkaz na jedno naše oznámení s fotkou, třeba vás inspiruje, ale jsme schopni vyrobit i jednodušší modely.Stačí popsat představu. http://www.nejkrasnejsi-svatba.cz/355...
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás, v naší nabídce naleznete řadu oznámení s fotografiemi: http://www.fotosvatebka.cz/svatebni-o... a často děláme i oznámení přímo na míru podle představy našich zákazníků.
Odpovědět
Profilova fotka
@janette86 mrkni na moje oznámení :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?