Svatební oznámení přes internet, poradíte?

Zdravím ženy. Chtěla bych se Vás zeptat nebo poradit ohledně oznámení... Většinou zařizuju přes net,nebo po tel. Má někdo z Vás zkušenosti obědnávat hotové tištěné svat. oznámeni přes net ? Kdyžtak mi tu hodte odkazy, děkuji všem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nevím přesně internetovou stránku, ale sestřenka měla oznámení zakoupené z netu a bylo moc pěkné. Na nic si ani nestěžovala a myslím, že přišlo i docela rychle. Taky nad touto možností přemýšlíme, koukali jsme na tyto stránky http://www.kyoprint.cz/ a našli jsme tu i to sestřenčino... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@01alka Můžu doporučit Printii - www fotosvatebka.cz, oznámení mám v albu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych doporučila Goldpress, mají úžasné vzory a různorodou nabídku, kvalitní tisk, super jednání :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já můžu doporučit Kyoprint, velký výběr, slušné ceny, perfektní a rychlé jednání ...
Odpovědět
@torpen Děkuji.. už máme doma, našly jsme si to ,,své ;-)
Odpovědět
mohu vřele doporučit www novaktiry.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pro všechny budoucí nevěsty bych doporučil naše webové stránky nebo náš profil www.beremese.cz/katalog/firma/cernygo... a pokud jste z Brna, tak se k nám můžete rovnou zastavit. Vyrábíme svatební oznámení i na míru, takže pokud máte nějaký nápad, jak by mělo Vaše oznámení vypadat, tak my Vám ho zpracujeme. Doufám, že někomu z Vás pomůžeme v tom nelehkém rozhodování a zalíbí se Vám některý z našich produktů. :-)
Odpovědět
Obecně by se dalo říci, že stačí jen otevřít stránku Seznam.cz a do vyhledávacího políčka zadat Svatební oznámení. Tento týden jsem takto prošla první tři stránky výsledků vyhledávání a napočítala jsem nabídku více než 4000 různých vzorů svatebních oznámení od všech možných výrobců a dovozců. Takže nabídka je taková, že každý si snad najde to své. Některá oznámení jsou levnější přes internet než v salonech, jiná mají všude sjednocené ceny na horní hranici a jiné lze objednat pouze přes internet, respektive jsou k podívání jen na jednom místě. Každopádně je potřeba se vždy podívat na ceny příprav tisku, minimální množství a příplatky za množství menší a spousty dalších příplatků. Při objednávání je dobré nahlédnout i do obchodních podmínek. Obecně by se dalo říci, že nejvýhodnější ceny najdete u těch posledních dodavatelů, kteří přes salony vůbec nejdou. Jinak, co se týká kvality, rozdíl není, protože salony většinou sbírají objednávky pro výrobce či dovozce, kteří do oznámení i dotiskují texty - tedy jména snoubenců atd. Jen si salony nechají zaplatit tu střechu nad hlavou... 8-) Ohledně ochoty, spolehlivosti a dalších věcí jde "jen" o lidi, na které zrovna narazíte. Takže jedna nevěsta může být nadšena a druhá znechucená a otřesená. Lidé ve firmách se střídají a když ne, tak se aspoň občas lépe vyspí |-|
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme meli od stloukalovi.cz a byli jsme spokojeni;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máte prosím někdo zkušenosti se službami a spolehlivostí stránek: www.oznamenisvatebni.eu? Moc se mi tam líbí oznámení, které jinde není, ale stránky moc věrohodně nevypadají vzhledem k tomu, že tam není ani název nebo sídlo firmy. Děkuji
Odpovědět
Mám zkušenost se službami svatebního oznámení www.4m.cz , jsou tam moc pěkné druhy oznámení, k tomu krásný výběr textů i mott. A co se týká doručení vše v pořádku do 11 dnů vše hotové jak s grafickým náhledem před odesláním tak i hotové odeslání. Spokojenost :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aeenis Děkujiiiii. Mají tam i to svatební oznámení, které se mi tak líbí ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já můžu doporučit Goldpress,v pátek jsme ho vyzvedávali a máme z něj obrovskou radost :-) Skvělé a rychle jednání.Dokonce jsem si četla na stránkách že jedno až dvě oznámené posílají poštou zdarma jako vzor,když se pro nějáké nemůžete rozhodnout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, děkujeme za chválu :), opravdu moc si toho vážíme a ano máte pravdu, 2 vzorky zasíláme zdarma a jinak ohledně zaslání finální objednávky to se snažíme, aby do týdne bylo všechno u Vás.
Odpovědět
Profilova fotka
@luca16 Dodavatel je v obchodních podmínkách a na ty je odkaz z každé produktové stránky na konci formuláře. Takže stačí rozkliknout to "své" oznámení, sjet na stránce dolů a ještě jednou kliknout. A k nám si pak přijďte pro svatební motto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme vybráno již na kyoprint.cz. Za pár dní objednáváme :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Překrásné svatební oznámení! Výborná grafika a neuvěřitelná rychlost vypracování zakázky. Pokud se rozhodnete během jednoho týdne zorganizovat svatbu tak jako my, obraťte se s vypracováním svatebního oznámení na www.mottak.cz . V sobotu odpoledne jsem poslala objednávku, tentýž den večer obdržela grafický návrh a v úterý večer jsem již svatební oznámení a pozvánky ke svatebnímu stolu rozvážela po hostech svatebního obřadu. Děkuji za skvělou práci.
Odpovědět
Za mě určitě Kyoprint.cz rychlé,pěkné a dobrá domluva. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě také kyoprint.cz. Krásné oznámení, super cena!
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, děkujeme za doporučení :). Mrkněte na naše webové stránky, máme oznámení všeho druhu - jednoduché, luxusní, fotosvatebka , dokonce si můžete oznámení navrhnout sami a konzultovat to s naší šikovnou grafičkou. Přejeme hezký den a budeme rádi, když omrknete naše webové stránky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nase oznameni taky byli z Kyoprint a vsem se moc libili! Pani graficka nam udelala ve stejnem duchu i Menu. Presto je doporucuji pred objednavkou prohlednout v real, aspon ja osobne jsem si pres internet vybrala oznameni ktere se mi v realu vubec nelibili.
Odpovědět
Stloukalovi.cz pošlou dva vzorky zdarma.
Odpovědět
Ahoj... My taky měli Kyoprint.cz... Úžasně rychlá komunikace, během chvilky,což jsem ani sama nečekala, bylo doma. :-) Takže určitě palec hore :-)
Odpovědět
My jsme objednávali na www.svatba-oznameni.cz a můžeme doporučit. Návrhy nám zaslali zdarma, nemají žádné příplatky za grafické úpravy. Výborná domluva, do týdne od potvrzení objednávky jsme obdrželi krásná oznámení, pozvánky a jmenovky ke stolu :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já jsem mēla od www.mottak.cz Maximální spokojenost. Paní je velice ochotná a rychlá. Balík prišel jen tyden po zadání zakázky. Vše krásnē zabaleno, dobrá komunikace, super cena. Za mē mužu Jen doporučit. Oznámení jsme mēli dvoujazyčnē ČJ/AJ. Mottak je NEJ.....:-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?