Svatební oznámení - poraďte, kam máme ještě kouknout

Achjo holky! Já se z toho zblázním, konečně jsme se pustili o vybírání oznámení a mě se vůbec nic nikde nelíbí :( půjčili jsme si domů vzorníky a koukali jsme i na netu, vše se mi zdá takové hrozně kýčovité (mašličky, holubičky). Přítel je ze mě chudák celej špatnej, protože nejspíše nic nevybereme. Chtěla bych se zeptat jestli nevíte o nějakých stránkách kde mají nejlépe nějaká kreslená oznámení. Díky :-)
Odpovědět
1
2
@czacza ahoj mrkni na fler na uživatele soptula :) máme od něj oznámení, nakreslil nám přesně to, co jsme chtěli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kreslená oznámení naleznete např. u nás :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, to chce něco osobního, na míru vám dvěma... My třeba máme myšičku a tuleně, protože si tak říkáme. Zakomponujte si tam přezdívky, společný koníček, první rande, místo hostiny nebo tak něco..... Prostě aby to bylo VAŠE.
Odpovědět
my vybírali na www.vistaprint.cz
Odpovědět
Profilova fotka
@czacza my sme vybrali na kyoprint.cz ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.chystamesvatbu.cz/svatebni... Tohle byla nase volba v pripade, ze by nam oznameni nedelala kamaradka graficka designerka :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkus na fleru toto: http://www.fler.cz/zbozi/originalni-s...
Odpovědět
Profilova fotka
@czacza tak si vyrob sama neco podle sveho:-) ja nam delala nakonec quillingovy, protoze takovy co by se nam libilo, stalo strasny penize:-)
Odpovědět
@czacza Vytvoř si ho úplně sama..nemusí to být jen z fotek nebo jimi daných předloh, dá se tam vytvořit téměř cokoli co si stáhneš z internetu..Nejlevnější varianta jednoduchý obdélník 10x18 tam vyjde na 5 kč i s obálkou http://www.tetafoto.cz/moje-svatba.html
Odpovědět
http://www.tetafoto.cz/blahoprani/bla... Já použila vlastní předlohu, tak to vyšlo na těch 5 kč..Stejně jsem nic skládaného nechtěla.. ale to záleží samozřejmě na každém co se mu líbí :-)
Odpovědět
Muzu vrele doporucit tiskoznameni.cz, brnenska tiskarna Goldpress. Byli jsme absolutne spokojeni a vyber maji skutecne siroky!
Odpovědět
@janasvatba ahojík, na tom www.vistaprint.cz jsem vůbec nenašla žádné svatební oznámení :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
http://www.novaktiry.cz/svatebni_ozna... levné a krásné
Odpovědět
@czacza Napřed si musíš udělat představu, jestli bude něžné, vtipné nebo originální. A podle toho začni hledat. Hrdličky jsi teď vyštípala :)))) , tak teď buď nějakou fakt vtipnou srandičku, nebo milou srandičku nebo origoš, např. ručně vyráběný papír, případně něco z kreativních nůžek a barevných papírů... Určitě něco najdeš, zkus to ještě vygooglit... Zadej SVATEBNÍ OZNÁMENÍ a dej vyhledat v OBRÁZCÍCH.
Odpovědět
@purplin to je ono, přesně něco takového hledám, ani to není vůbec drahé :-) děkuji moc za tip :-)
Odpovědět
@czacza není zač :) a s pánem je super domluva :) a ta cena....no taky nás potěšila :)
Odpovědět
Profilova fotka
my sme si nechali oznameni na kreslit od pana, co kresli do trnky brnky - kremecek. ma webovky, dyztak koukni
Odpovědět
Hele a kolik ste platili za oznameni za kus? Teda kdyz vidim ty ceny tak si rikam jestli se nahodou nezblaznili, mam jednu firmu ktera chce 16kc/ks a jsou fakt pekny ale je s nima priserna domluva tak fakt nevim :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@xkrcj200 Kočko, nezbláznili, my máme 65kč za kus, řekli jsme si, že to fakt nebudeme řešit a stálo to za to, protože je opravdu překrásné, navíc je to památka na celý život, tak nám bylo fuk, jestli stojí 30kč nebo 60kč třeba. Všichni nám ho opravdu moc chválí :-)
Odpovědět
@xkrcj200 Dělali jsme si ho sami, v grafickych programech umim (Gimp na to staci a je zadarmo), chteli jsme neco nepreslazeneho, jednoducheho, vkusneho, ale ne nudneho, barevny tisk na strukturovany vysokogramazni papir, velikost A6, tisk i orez u profiku (Bosscan, Skolska ul, Praha), cena 7,5 za kus, obalky z paper.cz, barevne, pod dve koruny za kus, a jeste na ozdobu nalepka v grafice oznameni se zpatecni adresou, tech jsem dala na arch asi 70 a arch stal vytisteni na samolepku 30Kc. Cena rozumna, spokojenost velka. Nemotivovala nas ani tak nizka cena, ale moznost mit to po nasem, originalni.
Odpovědět
@senoritapetra hezké oznámení a památka, může být i oznámení za 16kč. Nehledě na to, že většina svatbčanů, po pár týdnech uloží oznámení do šuplíku a to v lepším případě, jinak ho vyhodí. Samozřejmě, že manželé si ho schovají, ale zas do toho šuplíku. Je mě jasné, že každá z nás má jinou představu a vybere si podle svého, ale u spousty holek, hrají roli i peníze. Já bych třeba za oznámení tolik peněz nedala a nemyslím, že to naše levné, nebude památka na celý život. Bude už jen proto, že bude naše :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus www.4m.cz tam mají výběr i z kreslených oznámení a vtipných. :-)
Odpovědět
tady je to na vistaprintu: http://www.vistaprint.cz/zakazkova-po...
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuji Kyoprint :) Máme od nich svatební oznámení a je krásné a hlavně originální :)
Odpovědět
nás stálo jedno známení 13 Kč a je přesně pro nás, originální, v barvách svatby a domluva byla naprosto bez problémů, 3x jsme ho předělávali, tam chyběla mašlička psovi, tam byly šaty moc odstáté...no divím se, že se pán choval velmi slušně...po zaplacení došlo asi za 2 dny i s obálkama a dokonce jsme dostali 2 navíc....proto vychvaluju až do nebes... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mak07 Já jsem tím nechtěla říct, že levné oznámení musí být špatné nebo že to není památka, ani se nechlubím nebo něco podobného, že ho máme dražší, ale že je normální vidět i třeba takovouto cenu za oznamko a že zrovna my jsme ji neřešili, protože se nám prostě líbilo :-) nic víc :-)
Odpovědět
dámy děkuju za inspiraci na fleru by opravdu nenapadlo hledat. Pořád spekulujeme jestli si budeme dělat oznámka sami nebo je objednáme a po prohlídce stránek je jasno :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, kdybyste ještě neměli vybráno, tak my jsme si nechali dělat na míru od šikovného karikaturisty, z jeho tvorby jsme nadšení, viz moje album. Jeho stránky http://www.martinhron.cz/ ,tak i to třeba pomůže ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo pokud máte úúúplně jinou představu, tak zkus www.svatbajinak.cz. My máme a nelitujem :-)
Odpovědět
@janasvatba Děkuju za odkaz :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?