Svatební oznámení po svatbě s vlastní fotografií

Profilova fotka
Milé nevěsty, mám na Vás velkou prosbu. Hlavně na nevěsty, které se vdávaly někde v zahraničí... Budeme se brát v Řecku, už za 2 měsíce a jelikož nemůže nikdo na naší svatbu dorazit. Je hloupé, abychom oznamovali, že se budeme brát. A tak jsme zvolili variantu, že po svatbě rozešleme oznámení o tom, že jsme se vzali. :-) Máte některá dobré zkušenosti s nějakou webovou stránkou či firmou, kde dělají krásná oznámení s fotografií, za dostupné ceny a objednávky mají rychle zpracované a odeslané? Předem moc děkuji za typy a rady :-)
Odpovědět
Goldpress ;) tedy pokud ti staci oznameni do 10 dnu (mozna by to stihli i driv, treba po domluve)... Kazdopadne delaji moc krasne :)
Odpovědět
Profilova fotka
@levandulovanevesta Děkuji moc, je pravda, že jsem na jejich stránky koukala a oznámení mají krásné. Ještě jsem pokukovala po stránce kyoprint. Ale zajímá mě hlavně ta doba zpracování. :-) Pokud bych měla příležitost, ráda bych objednala rovnou z Řecka, abychom je měli, co nejrychleji. Ale vůbec netuším, jak to bude. A tak asi předběžná domluva bude nutná. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barbra90 www.vyhodnytisk.cz
Odpovědět
Profilova fotka
@barbra90 taky doporučuju Goldpress... nám přišel mail s korekturou třetí prac. den po odeslání objednávky, a ikdyž píšou že odesílají do 10ti prac. dnů od schválení korektury, nám přišlo už pátý den :)
Odpovědět
Taky jsme nechávali dělat po svatbě s fotkou. Vybrali jsme ioznameni.cz. Taky proto, že inzerují rychlé vyrobení. Pán sice neposlal náhled obratem, jak na stránkách slibuje, ale po omluvách zase zapracoval rychleji na odeslání, takže jsme tištěné oznámení měli tak, jak jsem původně očekávala (přesně týden po svabě, taky jsme čekali dva dny na fotku od fotografa) Líbilo se mi, že máme verzi pro posílání emailem. Akorát musím říct, že fotka na tištěném oznámení byla trochu přebarvená.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky zlaté, děkuji za vaše typy a zkušenosti :-) Asi nebude lehké se rozhodnout :-D
Odpovědět
Za mě doporučuji Vistaprint, je to online a rychlé. I cena dobrá..
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás, u nás v Printii máme k dispozici celý katalog oznámení s fotografiemi. Pro ukázku něco z něj přikládám. Výrobní dobu je možné si individuálně dohodnout, je-li k tomu u nás prostor. Už jsme oznámení vyráběli i tak, že fotografie nám byly zaslány přímo ze zahraničí a novomanželé si je vyzvedávali hotová přímo cestou z letiště. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@printia Zaslání fotografie přímo ze zahraničí a mít hotová oznámení po příletu :-) Nějak takhle jsem si to představovala, ale nevěřila jsem, že by to mohlo být reálné.
Odpovědět
Profilova fotka
@barbra90 Zdravím Vás, pokud využijete našich služeb, budeme moc rádi. Snažíme se vycházet vstříc, takže u nás to možné je. ;-) Stačí si vybrat podobu oznámení, zaslat fotografie a vše Vám rádi na dohodnutý termín připravíme. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?