Svatební oznámení od Miadesign. Máte zkušenost?

Ahoj holky :-) Chtěla bych se Vás zeptat, jestli nemáte zkušenosti s oznámením od Miadesign? Za týden se s mým nastávajícím vydáme vybirat oznámení a mě se moooooc líbí nabídka tohoto internetového obchodu. Jen nevím, jestli jsou oznámka ve skutečnosti taky tak pěkná a jaká je s nimi spolupráce ;-) Děkuju za info a přeji, ať Vaše přípravy probíhají bez problémů :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojky! Já jsem si z miadesignu objednávala různé dekorace, polštářek, čokoládky atd. už dvakrát. Poprvé mi balíček poslali na jinou adresu než jsem chtěla. Volala jsem tam, moc se mi omlouvali a když pak přišel balíček na správnou adresu, tak v něm byla i poukázka na slevu v hodnotě 300 Kč. Spolupráce a jednání s nimi bylo v pohodě. Byla jsem spokojená. Ale s oznámkem zkušenosti nemám. Je fakt, že si chci taky objednat oznámení přes internet, ale zase z www.svatebka.cz. Taky jsem na to zvědavá, protože chceme svatební oznámení udělané z fotky z dovči. Tak ti přeju ať jsi s nimi stejně spokojená jako já!!! ;-) :-)
Odpovědět
no, my právě taky chceme oznámení s fotkou a líbí se mi na Miadesign jeden typ oznámka, tak do toho asi půjdu, snad budeme mít štěstíčko ;-) děkuju za odpověď, hezký den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Viděla jsem fotky čokoládek taky u někoho v albu a ta slečna mi i psala o miadesign. Čokolády vypadaly opravdu dobře i u konkrétního člověka, ne jen jako reklama na webu. Oznámení ještě rozmyslená nemám, ale ty čokoládky si od nich chci objednat určitě.
Odpovědět
Ahoj holky, my jsme si nechavali delat navrhy na oznamka zkusmo u miadesign, vcetne cokoladek, menicka, vina, proste zkusebni set, do peti dnu jsem to mela doma, vcetne dopisu, ze pokud si ty oznamka skutecne vezmeme, tak budou levnejsi o navrh, protoze ten uz jsme jakoby zaplatili a poslali mne poukazku na 50 Kč. Budeme si je objednavat, vypadaly bajecne, jen cokoladky na muj vkus moc velke, predstavovala jsem si neco drobnejsiho, ale to jsem si mohla spocitat podle uvedenych rozmeru, ze... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem si oznamko v Miadesign vyhlídla a udělal mě je kamarád. Objednala jsem si u nich jmenovky na stůl - rychlé, levné, kvalitní. Fakt ! Všechno běželo jak po drátkách a do 3 dnů jsem měla na poště jmenovky ;-)
Odpovědět
a volali jste jim třeba předtím nebo se všechno domlouvalo mailem? chtěli bychom oznámení, jen bych je prostě potřebovala vidět nějak v reálu, jak sedí písmo, barva a tak :-. jinak vám všem moc děkuju za info :-)
Odpovědět
Ahoj, já jsem objednávala oznámka taky přes net, ale u Stloukalů. Bylo to když jsem se vrátila z práce v 11h večer a ráno už jsem měla na mailu návrh ke korektuře (bez změn schválena) a do 3 dnů byli doma a jsme maximálně spokojení ;-)
Odpovědět
Mudra: poslou ti vyfoceny navrh na email a pokud nejsi spokojena, tak to predelaji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky a objednávaly jste si některá od miad. korunku? Mám strach, že mně nebude sedět :-S
Odpovědět
Ahojky, s oznamkama zkušenost nemam, ale vcera mi prisla od nich celenka. Maximalní spokojenost :-) Oznamko mame z wéwéwésvatebnoznamentečkacom (japos), taky tam nabízí oznámka s vlastní fotkou....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, my taky nemáme zkušenosti sice s oznámením od Miadesign, ale objednali jsme si od nich k výslužkám svatební vína 0,3l s vlastní etiketou a taky jsme byli maximálně spokojeni. Tak držím palce aby i Vám vyšli vstříc.
Odpovědět
Ahojky, já mám od nich oznámení, napíšeš so co cheš a oni mi navrhli podle mého přání, pak poslali jeden vzorek a my jsme to odsouhlasili a je to. Myslím, že je to dobrý přístup, hlavně když nemáš čas chodit někde vybírat osobně.
Odpovědět
Článek se načítá
mám od miadesign nejrůznější bižuterii a taky jsem nadmíru spokojená ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,tak mně včera přišlo od miadesign svatební oznámení i pozvánky ke stolu i jmenovky,jsem moc moc moc spokojená :-D Nakupujeme pomalu do předu a schováváme to,abysme nedělali všechno na poslední chvíli a spíš i kvůli penězům,je lepší kupovat postupně,teda pro nás :-) Objednali jsme si jen za 9,- / 1 ks a fakt krásný,jednoduchý,ale super :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,chtěli by jsme si také objednat(od Miadesign) svatební čokolády.Nikde jsem ale nenašla,jestli na druhou můžeme dát text-děkujeme,že jste s námi byli v tento den....Netušíte někdo?????????
Odpovědět
Profilova fotka
kam já myslím, že ta možnost tam je. Jinak určitě na www.svatebnidekorace.cz se dají pořídit čokoládky s děkovným textem určitě, ale jsou o něco dražší......
Odpovědět
Kam, ja myslím, že nebudou mit problem, jednani je opravdu velmi vstricne.
Odpovědět
Ahoj holky, také mám velice dobré zkušenosti s Miadesign, svatebka jsem si tam vyhlídla, ale na počítači vypadala barva trochu jinak, tak jsem zašla do tiskárny, kde dělaj svatebka a měli to samé, osahala jsem si (rytinka), barva atd, tekže si myslím, že co se týče svatebek je internet jen inspirace.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Super,díky!Tak já tam zkusim zavolat a domluvit se!
Odpovědět
Ahojky díky moc za potvrzení, že jste byli s mia spokojené. Jenom mě to utvrdilo, že si tam taky vybranou dekoraci objednám! :-N
Odpovědět
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli platí to když je objednávka nad 500,-Kč tak se poštové neplatí? Díky moc :-p
Odpovědět
Mirulko, donedávna se neplatilo poštovné už od 300,- a opravdu to dodržovali. Objedávala jsem si tam bižuterii a byla jsem taky velice spokojená ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Od Mia-design mám čelenku a nějaké stuhy. Vše přišlo brzy a v pořádku. Jestli se to nezměnilo, tak poštovné se neplatí při hodnotě zboží nad 300,- Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Mirulko, také jsem si obědnávala id Mia a jsem naprosto spokojená, i to poštovné není když se nakoupí nad 300Kč ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky já si objednávala teď 2x od Miadesign,ale vždy až nad 500,- nebylo poštovné 150,- pa pa
Odpovědět
Herminka ;-) Drag x-) Many :-p : Já mám právě vyhlédlé stuhy, dekor na stoly a i bižuterii. Taže objednávám na 100%! Díky! Já jsem právě četla ty jejich podmínky dodání a je tam právě od 500,-Kč tak nevím! Já si právě myslím jak píše many, že to poštovné se neplatí od 500,-Kč. No juknu ještě na to, ale myslím že je to tak! A Many to jsi si objednávala kdy naposledy? x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem objednavala v prosinci a jeste to bylo jen nad 300,- bez postovneho...
Odpovědět
Satyyy díky moc.Já jsem si to právě četla a připadá mi to nad 500,-Kč, tak nevím!
Odpovědět
Manipulační poplatek v rámci ČR K objednávkám zboží nižším 500Kč (včetně) je automaticky připočten manipulační poplatek ve výši 150 Kč. Tato částka slouží ke kompenzaci časových nákladů nutných k vyřízení malé objednávky. Tato částka není součástí ceny zboží a při případném vracení zboží není součástí vracené částky. Hm tak je to opravdu 500,-Kč. Asi to teda mají od nového roku! Tohle je přímo z jejich stránky! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj - mirulka - objednala jsem si naposledy před 14 dny,jsem fakt spokojená :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?