Svatební oznámení od Goldpress, máte zkušenost?

Milé nevěsty! Máte, prosím, některá z vás zkušennost s firmou GOLD PRESS? Jak se vám s ní spolupracovalo? =-) Nač si dát např. pozor? Předem děkujeme za všechny přiříspěvky !
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Dobrý den, stačí mrknout na náš profil, máme přes 40 doporučení od zákazníků z beremese :), tak to si myslím mluví za vše a opravdu se snažíme, aby naše výrobky byly co nejkvalitnější a aby jsme vše dodali, tak jak píšeme. Rozhodnutí je potom samozřejmě na Vás :)
Odpovědět
Ahoj, robili sme si cez nich oznámenia cca 2 mesiace dozadu. Komunikácia s pani bola trochu chaotická, bo stale nevedela termín dodania a či to stihne nestihne atd (proste nám nevedela dať presnú odpoveď na otázku), čiže to bolo furt dokola a občas na zabitie, ale výsledok bol tak úžasný, že musím len odporučiť. Oznámenia majú krásne, takže aj tá pokulhávajúca komunikácia s danou tetou je zabudnutá :-) Takže rozhodne do toho! Možno narazíš na lepšieho zamestnanca - čo ti prajem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já myslím, že ta komunikace je jinak v pořádku, samozřejmě máme tu zaměstnané pouze lidi a to zrovna začala sezóna a bylo toho hodně, takže asi bohužel zrovna na Vás padl ten chaos, což je samozřejmě naše chyba, protože by se to mělo vyřešit a termíny dodání by měly být stejné. Taky se čas od času stane, že odejde nějaká důležitá věc na tiskárnách a jak naschvál se to stává většinou v ty nejhorší měsíce :), takže potom se doba dodání může změnit. Já to neřeším, ale i tak bych řekl, že opravdu děláme co je v našich silách a jinak 99% hodnocení je kladných a to jak tu, tak i na FB, takže opravdu za takové jednání se omlouváme, ale jsem rád, že jinak jste byli spokojeni a oznámení bylo podle Vašich představ :). Věřím, že u ostatních ta zkušenost bude lepší a napravíme si reputaci i v komunikaci.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak my jsme si taky nechali dělat oznámení u nich. Takže výhoda byla, jsem to měla po cestě a mají otevřeno už od 7 hodin ráno. Další plus bylo, že když byl problém paní volala a snažila se ho vyřešit. Všechno jsme měli vytištěné velmi rychle a bylo fakt krásné. Ostatně jejich oznámení, která mají v nabídce jsou opravdu krásná. My jsme měli nachystané svoje-namalované od karikaturisty. A od začátku s tím byly problémy, že to nejde upravit, aby se to vlezlo do DL obálky, pořád volali, že to musí karikaturista předělat a tak, nakonec jsem dala karikaturistovi číslo přímo na ně, aby se domluvili, bylo to hrozné, jeden pomlouval druhého, že je neschopný. Tak, abych to shrnula nakonec nemáme oznámení, které se nevleze do klasické DL, ale mě to nevadí. Ale když jsme to zadali jiné firmě, tak nám dle podkladu vytiskli hned jeden na ukázku a nebyl s ničím problém, takže asi tak... prostě kdybych měla něco svého na vytištění, tak k nim už nikdy, ale na výběr jejich oznámení klidně doporučím, jsou rychlí a mají je krásné :-)
Odpovědět
za mě teda negativní reakce..chtěla jsem oznámení v jiné barvě než v katalogu a hrozný problém, nebyli schponi mi nabídnout jiné řešení..
Odpovědět
Profilova fotka
@nykolka Ja muzu jedine doporucit, oznameni maji krasne a kvalitne provedene, myslim ze se vyplati priplatit za kvalitu.. vybirali jsme osobne v jejich prodejne, pani byla mila a ochotne, nakonec i doporucila zajit o tyden pozdeji na svatebni veletrh, ze budou mit veletrzni slevy, objednavka pres internet naprosto v pohode, hned druhy den poslali nahled a i ohledne oprav byla komunikace bezproblemova, oznameni bylo pripraveno ve slibenem terminu, pri vyzvednuti jsme jeste dokupovali krabicky na vysluzky a dokonce i na ne jsme dodatecne dostali slevu
Odpovědět
Profilova fotka
@nykolka Já taky nemám moc dobrou zkušenost s touto firmou. Museli jsme je několikrát urgovat, dodací doba byla o dost delší, než slibovali. A když jsme nakonec oznámení dostali, byla bohužel vytisknutá špatná varianta bez korektury. Už jsme neměli čas to reklamovat, bylo potřeba začít je rozesílat, tak jsem byla zklamaná. Byly to naštěstí jen drobné detaily, které byly špatně, ale i tak, pokud platím skoro 2000,- za pár kousků papírů, tak bych čekala, že výsledek bude perfektní. Sice mi pak poslali jako odškodnění papírové motýlky a pár ptáčků jako jmenovky na skleničky, ale bylo toho asi 10 kusů, takže stejně na svatbu nepoužitelné.
Odpovědět
vy mě teda děsíte... já jsem tam včera psala mail s poptávkou, chceme nechat vytisknout svůj návrh a navíc to potřebuju do příštího pátku.. Zatím jsem nedostala odpověď, ale vyděsily jste mě fest.:-)
Odpovědět
@jana0607 ahoj, jaké firmě jste to nakonec zadali?
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme svatební oznámení od Goldpressu měli,objednali jsme to na svatebním veletrhu,takže tam byla i nějaká sleva,jednali rychle a všechno bylo podle očekávání a nemám si na co stěžovat,nechali jsme si od nich udělat oznámení,kartičky ke stolu a menu a všechno dopadlo skvěle,viz moje album :-) takže za mě palec nahoru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemusíte mít strach já myslím, že jsme solidní firma a jak říkám podívejte se k nám na profil kde napsalo asi 40 lidí a z toho 99% jsou kladná doporučení. Já chápu, že někomu to prostě neuděláme tak jak chce on, ale na druhou stranu, pokud má někdo strašně moc požadavků a pořád se něco mění, tak potom je jasné, že může nastat chyba. Bohužel se to tu sešlo teda v tom špatném světle, ale na naši obranu musím tedy odkázat i na kladná hodnocení, protože tohle určitě není objektivní a i když neřeším objednávky, tak musím říct, že spousty lidí nám píše a děkuje a já potom nechápu tady ty věci. Určitě jsou chyby na naší straně, ale snažíme se je eliminovat a jak říkám někdy opravdu přijdou lidi, co čekají zázraky a potom plivou na nás, že jsme něco nezvládli, ale to už je i o lidech a chování. Můžu Vám ukázat spousty věcí, které jsme dělali na zakázku a všechno bylo 100% v pořádku a to stejné se změnou barvy, kdyť to pro nás není problém, takže potom tam musí být ještě něco jiného určitě. Každopádně nechci nikoho přesvědčovat o tom, že jsme bezchybní, ale zase je určitě neobjektivní soudit podle pár lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
@netanel Promiň nechtěla jsem tě děsit,oni jsou super,všechno jsme měli rychle hotové, jen mi vadilo, že jinde neměli s tím zalamováním a nevím s čím ještě problém a že to nakonec nevyšlo, tak jak by mělo, ale i tak je to krásné. Jinak komu se to pak dávalo ti teď neřeknu, řešil to nakonec přítel, takže se ho musím zeptat :-)
Odpovědět
Článek se načítá
My byli maximálně spokojeni. Při procházení desítek webových stránek, jsem pořád narážela na podobnáé nebo dokonce stejná oznámení. V Goldpressu to bylo něco jiného - spousta hezkých nápadů, bylo z čeho vybírat. Každý má jiný vkus a představy, ale já jsem u nich byla naprosto spokojená. Komunikace bez problémů, objednali jsme i krabičky na výslužku a měli i veletržní slevu :-) Oznámení, obálky i krabičky byly kvalitně zpracované podle našich představ. Chápu, že jsi nervózní, máš na objednání opravdu šibeniční termín. Ale neboj, podle mě, je to kvalitní a zodpovědná firma a všechno dobře dopadne ;-)
Odpovědět
@rendulka83 no, já jsem měla oznámení komplet i s textem svoje, což je podle mě otázka chvilky, je vytisknout, nevěděla jsem, že si tam chtějí nasázet text sami. Ale i tak doufám, že to je možné a že příští sobotu je budeme rozvážet.
Odpovědět
@netanel my si vybrali kompletně jejich oznámení a dodali jen naše texty a barvu. Takže jsme to měli jinak než vy, ale i tak držím palce :-)
Odpovědět
@ninuskaf , @jana0607, @majisska, @martaveg, @capybarka, @netanel, @stastnanevesta, @rendulka83, @cernygoldpress: Děkujeme za názory! Popravdě mě vaše (spíše negativní) reakce zaskočily... :-( =-) Se snoubencem jsme chtěli nejspíše tohle svatební oznámení (http://www.goldpress.cz/files/produkt...), moc se nám líbilo a u žádné jiné firmy jsme ho nenašli... :-S Grrr. Popravdě přemýšlím, jestli to "risknout"... Netušila jsem, že budou ty svatební přípravy tak náročné ;-) :-( =-)
Odpovědět
Byli a jsme moc spokojení, rychle jednání a vše ok :-)
Odpovědět
@nykolka máme to stejné od nich a každý ho moc chválí, na živo je úžasné..... moc se nám líbí a máme jen pozitivní ohlasy
Odpovědět
@hochzeit13 - máte vážně to stejné? Tak to je milounké! Děkujeme za útěchu, snad to dopadne dobře! ;-)
Odpovědět
@nykolka oznámení jste vybrali nádherné - rozhodně do něho jděte :-)
Odpovědět
@nykolka tak presne toto jsem chtela já..ale pozor, neni bile, je takove bezove..to je v poradku, ale v bile je to hrozne tenky papir a nevypada to dobre.
Odpovědět
@majisska - Díky za radu, budeme se o tom muset se snoubencem pobavit... o tom tenkém papíře jsem taky slyšela, takže je to nejspíše pravda... :-|
Odpovědět
@rendulka83 - děkujeme! Budeme muset ještě popřemýšlet :-S
Odpovědět
ano, ale jen v té bílé..béžový je normálně gramář 300 g @nykolka
Odpovědět
ako som písala, síce komunikácia nebola nijak skvelá, ale ten výsledok je famózny, takže ja by som do toho šla znovu :-) Každý nám len hrozne moc chváli :-) takže by som sa toho až tak velmi nebála :-)
Odpovědět
@hochzeit13 máme to béžové s tmavemodrym textem a nám i ostatním se moc líbí :-) neměnila bych nic a je to tvrdé ten papír. Proste dokonalé
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, samozřejmě barvu změnit lze a papír taky, nevím v čem byl problém u slečny majissky, nebo opravdu tohle je standart, který děláme naprosto normálně a změna papíru je opravdu bez problémů. Jinak pokud si nejste jistí, tak zasíláme i 2 vzorky zdarma, stačí si napsat adresu a my Vám zašleme vzorek toho oznámení, ať vidíte sama, že je to kvalitní práce a nemusíte se vůbec ničeho bát. Opravdu jak říkám mrkněte se i k nám na beremese profil a přečtěte si tam doporučení, nebo tam to dávají nevěsty, ať už byly, nebo nebyly spokojeny asi 2 roky, takže je to určitě objektivnější.
Odpovědět
@nykolka já jsem asi moc náročná, navíc to teď vypadá, že ta firma stojí za prd..to ne, oznámení je fakt hezké, netradiční, paní tam byla vstřícná, ale já se prostě zamilovala do té varianty v bílé a ta asi technologicky?? nejde na silnější bílý papír. v tomto případě jsem čekala, že mi někdo od nich nabídne jiné řešení, což se nestalo..takže jsem pak vymýšlela svoje asi neraálné varianty jako přestříkání toho silnějšího béžového papíru na bílý, a podobně..což ale nejde, tak prostě sháním jinde, kde to třeba půjde:)
Odpovědět
Profilova fotka
@majisska Opravdu v tom určitě bude nějaký jiný problém, protože věřím, že kdyby to šlo tak by Vám kolegyně pomohla. Tyhle věci se potom hůř předělávají, jelikož je to docíleno za pomocí laseru, který dovede hodně papíru "opálit" a potom to strašně zkazí dojem a nemůžeme to tak prodávat, takže opravdu G977 je náš skvost :), ale bohužel asi není možné ho příliš měnit a na tu bílou ho možná nedokážeme dostat, protože žádný papír to nezvládne bez opálení, nebo bez nějakého toho technického problému. Samozřejmě děkujeme za každý názor a my se budeme snažit polepšit ve všem, co nám bylo vytknuto a opravdu pak docílit toho, aby jsme v 99% připadá splnili Vaše přání a očekávání. Myslím, že i teď se nám to daří, ale bohužel občas se najde něco s čím si prostě nedovedeme poradit a pak to všechno vyzní špatně, ale to se stává opravdu minimálně viz. náš FB, kde máme zatím několik poděkování a všechna jsou kladná a viz. beremese, kde máme 48 hodnocení a většina je kladných a tohle jsou věci, které si nevymyslíme my, ale píšete nám je Vy a my jsme za to hrozně moc rádi a proto prosíme, ať opravdu se podíváte na všechno z obou stran, vždycky má mince dvě strany a nejdůležitější bude stejně ta Vaše zkušenost, ale bylo by nefér odsoudit nás na základě pár špatných zkušeností, když potom naopak kladné převládají, ale toho už si nikdo nevšimne a řeší se pouze to špatné, což nás mrzí, ale opravdu se chceme polepšit v každé maličkosti! :)
Odpovědět
tak už se můžu přidat i já... bohužel oznámení od Goldpressu mít nebudeme, protože ho potřebujeme brzy a do dneška mi nikdo neodpověděl na dotaz, jestli by se to dalo stihnout, nebo ne. Dnes jsem tam teda volala a paní mi říkala, že je zakázek hodně a že mám počkat, až se ke mně dostanou. Na odpověď, že ale nemám čas čekat, že potřebuju vědět, jestli to stihnou nebo ne mi řekla zase to samé, takže jsem poptávku zrušila, během půl hodiny jsem se domluvila jinde a ve středu si pro ně jedu. Takže suma sumárum... že mají hodně práce a nestíhají, není problém. Ale že nemůžou odepsat na mail, poslaný minulý týden, ve kterém se ptám, jestli je možné, aby to za týden stihli, prostě jenom jo, stíháme, ne nestíháme, to mě štve, a že to neumí říct ani do telefonu, to mě štve ještě víc, musí jim snad být jasný, že když potřebuju oznámení na pátek a oni mi řeknou, ať si počkám, jestli to bude nebo ne, že mě to spíš rozčílí než uklidní. Pane Černý, věřím, že svou práci děláte dobře a že vám záleží na jménu firmy, věřím, že když má někdo hodně času, dočká se hezkého a kvalitního oznámení, nicméně já moc spokojená nejsem (a vy za to nemůžete:-))
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?