Svatební oznámení na balónku

Nemáte někdo tip na svatební oznámení na balónku? Mimo to, co najdu, když si to zadám do googlu (tzn. jen jméno a datum). Díky
Odpovědět
Zadej si do Pinterestu Wedding Invitation Balloon a vyjedou ti....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, právě ho chceme zařadit do naší nabídky, pokud máte zájem, prosím napište na náš email poptávku a kolega by Vám zaslal grafický náhled :).Přeji pěkný den :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, s motivem balonu máme v naší nabídce 2 oznámení. Případně vyrábíme i svatební oznámení na míru podle Vaší představy. Stačí nás se svou představou kontaktovat buď zde interní poštou nebo na e-mail uvedený na Bereme se v našem Printia profilu. Nacenění je zdarma. Rádi se Vám budeme věnovat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máte na mysli nechat si potisknout nafukovací balonky, tak je spousta firem, která vám potisk zařídí s textem na přání, třeba naše :-) Na balonek si může nechat napsat třeba text klasického svatebního oznámení (kdy se berete a kde + pozvání na obřad) nebo si vymyslet svůj motiv, natisknout lze téměř vše co si vymyslíte. Je to jen otázka ceny jestli zvolíte jednobarevný potisk, či vícebarevný potisk. Limitním kritériem je plocha potisku balonku - balonek nejde potisknout celý, ale jen určitá plocha.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?