Svatební oznámení, kolik jich máme nechat vyrobit?

Podle čeho jste počítali kolik nechat vyrobit svatebních oznámení? Vůbec si nevíme rady :-(.A ti co jsou zváni i na svatební oběd,tak jim dát zároveň do obálky Pozvánku ke svatebnímu stolu?
Odpovědět
@nikka26 tady pomůže jedině seznam... sedni si ty, tvůj přítel, popř. ještě nějací rodinný příslušníci, a dejte hlavy dohromady, komu všemu poslat oznámení. Plus bych si nechala přitisknout tak cca 5 oznámení navíc (záleží teda na celkovém počtu zvaných lidí, jak široký je příbuzenstvo, apod.), to se nikdy neztratí a nebudeš se muset nervovat, že žádné navíc nemáš. Já budu dávat k oznámení jak pozvánku ke stolu, tak i na raut. Ale u mně je to jednodušší v tom, že si oznámko dělám sama. Ale každopádně seznam je základ. ;-) Aspoň pak na nikoho nezapomeneš, a budeš mít jasno, komu dát a komu ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně tak, jak píše hannahs - my si napsali seznam všech, kterým jsme chtěli oznámení dát. Psali jsme ho společně i s mamkou, protože i ona chtěla několik oznámení pro kolegyně a známé, taktéž babička. A určitě počítat s nějakou rezervou navíc. Chce to psát dostatečně včas a ne najednou, protože si najednou nejspíš na všechny nevzpomeneš.
Odpovědět
Díky za rady,člověk neví jestli dávat úplně všem nebo ne,aby se někdo náhodou neurazil,a taky nemáme všech adresu :-(.A dávali jste je těm nejbližším rovnou i s koláčkama?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?