Svatební oznámení, kdy rozdávat?

Profilova fotka
Potřebuji radu, kdy je vhodné začít rozesílat a rozdávat svatební oznámení ?Svatbu máme 5.9.015.Vvýslužky zatím nemáme, ty budem mít až den před svatbou. :-N
Odpovědět
Ja mysim tak mesic,dva pred terminem. Ale rada se dozvim,jak to meli ostatni:)
Odpovědět
Ženich byl opožděnější,ale já oznámení rozesílala necelé dva měsíce před svatbou,a lidem co dostávali i košíčky s koláčky,jsem dávala měsíc před svatbou. Nechci ti do toho kecat,vím že někde se koláčky dávají den před svatbou,ale to už pak jsou takový fofry,že by bylo lepší výslužky dávat dřív. Já ten den před svatbou byla od 6.hod. až do půlnoci na nohách,a nedovedu si představit,že bysme měli najít čas ještě na rozvoz koláčků
Odpovědět
Profilova fotka
Oznámení jsme rozdávali a posílali poštou koncem ledna a teď jsme měli svatbu, u nás v rodině hodně lidí pracuje přes víkendy tak proto jsme to dávali dřív, ať si v práci už zařídí volno, koláče jsme rozváželi týden před svatbou, den předem bych nedoporučovala, to budeš mít hodně starostí, hlavně s dortem dovést na místo, jestli děláš nějakou výzdobu tak to a domácí úklid :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatbu máme 29.2.16 a plánuje je rozdat pod štědrovečerním stromečkem. (Budou to takové malé krabičky co se rozpadnou na oznámení. :) )Kamarádi se teď brali a taky dávali cca dva měsíce předem...
Odpovědět
Nejprve jsme vsechny svatebcany oslovili a pozvali tak 3/4 roku pred svatbou. Oznameni budeme rozvazet s kolacemi, zenichova strana 14 dni pred svatbou a ma tyden pred svatbou.
Odpovědět
My jsme oznameni zacali rozdavat pred 14ti dny.Krom svedku a rodicu nikdo o svatbe nevedel a tak proto jsme ozameni roznaseli ted a svatba je v srpnu.Zadny kolacky jsme nedavali,jen oznameni,kde v obalce nekteri maji pozvani na obed a nekteri na odpoledni raut a vsichni v obalce maji odkaz na nase webove stranky,kde se vse ostatni dozvi.Vysluzky budeme davat v den svatby,spis vecer a nebo druhy den po snidani :)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatbu máme na konci srpna, ale oznámení jsme ještě nezačali řešit. O datumu všichni vědí, tak na to nespěcháme
Odpovědět
Profilova fotka
Svatbu mame 29.8. a v lednu jsme posilali Save the date, oznameni asi pred 3 tydny. Kolacky ani vysluzky nechceme, takze rozvoz neplanujeme zadnej. Mozna jen babickam...jeste uvidime.
Odpovědět
Podle mě záleží,kdy je svatba,protože v době dovolených je riziko rozdávat oznámení třeba měsíc před svatbou.Pro mě je ideální tak 2-3 měsíce před svatbou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě přišlo oznámení od kamarádky minulý týden a svatbu mají v srpnu koncem....taky tak budu řešit ccac2mesice predem
Odpovědět
Oznámení jsme rozesílali 6 týdnů předem. Úplně to stačí. Všichni stíhají, ale máme to už v červnu (srpny, července bych asi hlásila dřív kvůli dovoleným ;))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
My je budeme roznášet tak půl roku předem, téměř všichni pracují a dát to vědět dva měsíce předem je pro nás nesmysl, to by pak taky půlka lidí nemusela vůbec dorazit. Nic nezkazíš tím, když to obejdeš dřív ;-) ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?