Svatební oznámení. Kde v Brně koupím levné, pěkné?

Prosím, poraďte mi, kde v Brně a okolí koupím levné, pěkné svatební oznámení
Odpovědět
Profilova fotka
@gromlen nevím jestli levné, ale určitě doporučuji Goldpress, mají nádherná oznámení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Goldpress má krásné oznámení, ale levné to rozhodně není. Ale je to zase diskutabilní, protože pro někoho můžou být levné a pro jiného ne. Já bych poradil prozkoumat na netu jednotlivé firmy a porovnávat ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, před 14 dny jsem byla na veletrhu ve Futuru a tam hodně rozdávali slevy na oznámení, já to nevyužiju, budeme si dělat vlastní, ale klidně daruju, jedno je 20% do Japosbrno.cz a druhé 20% do Amin.cz, takže jestli by to někomu pomohlo, napište mi na IP a domluvíme si předání.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem hledala a pro mně osobně nejlevnější a přitom moc hezké jsou u firmy :http://www.kyoprint.cz/,mají fakt hezký,tam budu asi objednávat já.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
V Goldpressu se mi taky jedno líbí, ale ta cena za přípravu tisku je přemrštěná. Oni to mají za 800 Kč ostatní za 200-300 Kč. Asi se poohlídnu tedy jinde. Nevím, jestli jsem tak náročná, ale viděla jsem jich už snad tisíc, ale líbilo se mi zatím jen jedno ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ta příprava tisku bude nějaká chyba, asi jste musela špatně číst. Přesné znění je toto: Příprava výroby oznámení je 332,50Kč bez dph, tj 402,30Kč včetně dph. Na každé oznámení je příprava stejně drahá, rozdíly v tom nejsou. Pokud chtějí snoubenci ušetřit, mohou nám zaslat již hotovou sazbu v Corelu, pozor, musí být v křivkách. Pak je na přípravu 50% sleva. Jinak samozřejmě máme věci dražší, ale i levnější. Na druhou stranu vyrábíme věci z kvalitních papírů a snažíme se všechno dělat pečlivě, jsme přímo výrobci a nic nedovážíme z Polska, nebo ostatních zemí, kde samozřejmě náklady spadnout na minimum, ale na úkor kvality. Je to každého volba, někomu vyhovuje tohle a někomu tamto, ale opravdu 800 Kč za přípravu nemáme, takže k tomu jsem se vyjádřit musel. Ale kolem 20 Kč s DPH a tiskem u nás najdete např. tyto oznámení:
Odpovědět
Sice to není Brno, ale mohu doporučit Printii - fotosvatebka.cz. Např. toto oznámení je moc hezké a za pár korun: http://www.fotosvatebka.cz/index.php?.... Oznámení ve skutečnosti vypadají opravdu dobře, to naše mám v albu. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
My jsme si objednávali oznámení z kyoprint.cz, včera přišlo a naprostá spokojenost!!! :-) Je ještě krásnější, než na jejich stránkách ;-)
Odpovědět
Goldpress rozhodně nedoporučuji. Bohužel jsme u nic objednávali a stále čekáme, řešíme s nima problémy a oznámení po dvou měsících není. Komunikace přímo šílená. Pořád slibují a nic. Už mě to nebaví. Dávám jim čas do konce týdne a pak jdeme jinam. Sice budeme muset oželet naše vybrané krásné oznámení, ale co se dá dělat. Tak drahé a kvalita nikde. Od takové firmy jsme čekali víc.....
Odpovědět
Take jsem stale hledala krasne, pokud mozno ne moc drahe oznameni, ale nakonec to dopadlo tak, ze jsem si vymyslela vlastni navrh a zaukolovala pani Vlasakovou (Adlina) z Fler.cz. Velice vstricna, kreativni, v nicem nebyl problem, komunikace super a vysledek jeste lepsi! Opravdu jsme moc spokojeni a i pres vyssi cenu mohu jenom doporucit! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?